drugarice nase drage, nemojte nam zamjeriti sto se ne javljamo, u ofsajdu smo hihi, vec skoro 3 mjeseca prosla kako smo sami:( ne spavam niti jedem normalno, premorena sam od hodanja, letanja, nosanja oko alena, iako me slusa hvala Bogu i zdrav je sto mi je najbitnije, ipak je jako jako aktivan pa kad uz sve to i cistim kucu i kuham i perem i slazem, i jos pomalo radim, i onda mi se desi da mi TV poludi, pa ga odnesu na popravak, pa ga vrate i struja me ispuca ko rijetko kad, i kad se tako "ispraznio" na meni, proradi (meni ni ne treba al eto roditelji zapeli da ne budem bez TVa a i alenu drago) onda mi moj komp crkne - graficka karta koja je uz to jos bila jako skupa i jedna od najboljih, al nije mi to nego sto ne mogu do svojih dokumenata za posao, pa crkne i tastatura, posla se nakupi, vrijeme grozno, roditelji se razbole i jedni i drugi, jedva stignem popraviti i to, onda mi iskljuce i mob jer kao nisam platila tamo neki racun prije 5-6 mjeseci a sve poslije jesam, pa poludila sto mi bar nisu javili kad vide da sam sve redovno placala, pa se i tu maltretirala po kancelarijama, ma uglavnom svega se nadesavalo, posebno jer smo sami pa mi nekad i bacanje smeca bude problem, a da ne govorim o kupovini pelena i dr vecih i tezih potrepstina.. al sve se nekako izvede i sredi, najbitnije mi je da smo zdravi..
bas mi je zao vidjeti da nam je i Ena bolesna.. drugarice nase.. tako mi je zao sto se pate i one i mame.. saljemo vam veeeliki zagrljaj i Eni i Ajni i nadamo se da ce sto prije ozdraviti!Djevojcice Rejhana i obje Eme su prave pricalice sarmerke, i bas mi je drago da slusaju!A Bilal i Andrej su pravi djecaci, kao i Alen,nestasni, radoznali aktivni.. mynxlee ne znam sta je sa stolicom sto je tako tvrda.. da pokusas da pije ili jede u toku dana kompot od suhih sljiva, i jogurt da uvedes uz dorucak sto cesce? Sta bi kod ginekologa? i mene izludi to lupanje glavom, iako sam sad skontala da mu dam mrkvicu zaledjenu cim pocne jer ga obicno muce zubici pa to radi.. da da i ovdje se pohvalim, Imamo 9,5 zubica, jos nam nije skroz narasla ova druga dvojka, u 2,5 mjeseca su izrasle sve 4 cetvorke i evo 1,5 dvojkica (desne i gornja i donja), ali sad ocnjaci izlaze:( oteceno je vec duze vrijeme a sad vidim i bijele tackice na vrhovima, saamo sto nisu probile, vec danima cekam da izbiju.. a i donja dvojkica je spremna, nema nikakvog reda u izbijanju, ali su navalili, nema pauze, srecom prilicno dobro podnosi, malo sa jelom zeza, i zna ga patiti da jadnicak jauce ali sreca ova zaledjena mrkvica nam je ekspresni lijek, brinulo me jer su zaledjene ali on ih vrlo brzo otopi grizuci ih, i rijetko kad proguta i to samo kad ih dobro dobro izvace.. ali im dusu iscijedi hehe i bali za trojicu... i da, pomalo se navikavamo na tutu, nagrada mu je da hoda gologuz tj samo u gacicama bez pelena i presretan je, jeste da je hladno pa ne radimo to po cijeli dan, ali ide nam, dnevno bar 3-4 puta obavi u tutu, tj sjedne obavi ili ne obavi i ustaje, nema da sjedi i ceka hihi nece nista da prica, mumlja i prica na svom jeziku nekakve slogove i nerazumljive rijeci, samo ponekad kad se kmeza a ja ne reagujem zovne me mama. Na mma je i kazu mi svekar i svekrva da je on isto tako do 2 rodjendana samo mumljao i onda ocepio i nikad nije tepao, odmah je i slovo R izgovarao ko veliki.
I da, moji roditelji su dobili malu vucicu, 3 mjeseca staru, i prvi susret im je bio presladak, svi su ocekivali da ce se Alen prepasti osim mene, ja ih upozorila da ce Alen nju prepasti i bilo je tako, hehe vucica se sakrila iza moje mame a Alen se razgalamio od srece i sve leti na nju, ma sou pravi.
e sto se jastuka tice, Alen spava svakako na jastucicu, ali zna i na ravnom, kako se okrene, u zadnje vrijeme dosta spava na nasem bracnom krevetu i to na jastuku, i odgovara mu, nisam nesto puno obracala paznju na to jer je vec od 4 mjeseca spavao na malom jastucicu, sad je veci pa je i jastuk veci:)
idem drage moje, ispisa se ja vama da nadoknadim, puno vas sve pozdravljamo ja i moj zlatni djecak!