Drage moje drugarice, Emma.L, Ena, Malecka, Anushka, Vesela.... hvala vam puno za podršku.
na Fejsu sam vidjela i da Ivan Mynxleen takodje ima jako visoku temperaturu, nadam se da ce biti brzo bolje.
Ema je dobro. Sinoc smo poceli s antibiotikom, popila je tri puta do sada po 1,8mll. Nema temperature, nema nikakvih znakova bolesti, a jede jako dobro, sto jeste neuobicajeno za nju, veoma. Sudeci po tome kako ona izgleda, pomislila sam da nam mozda antibiotici nisu trebali, jer ocito je najtezi dio izgurala bez njih, ali, dobrro sada - kada je pocela, zavrsicemo kuru, sto je deset dana. Meni je vazno da nema bolove, sto je tipicno za anginu, te da se je temperatura povukla. Danas i sutra je necemo nigdje izvoditi. Kako je navikla na skitnju, vec sada se pomalo divlje ponasa;)))))
EmmaL, bebosi su stvarno mali zezatori. Ema nas prilicno dobro slijedi kada gdje idemo, ali Anja je bila upravo takva kako ti opisujes. Samo ganjanje, stalno sam bila u znoju. A i nasa Ema se ponekad nocu probudi, kmekne par puta, pa nastavi spavati. Drago mi je da mi mm nije dozvolio da trcim u sobu kao prije, sada je puno lakse. I kod nas je svaki dan nova verbalna fora. Brbljivice male.
Aazra, sto se tice nocnog dojenja, razumijem kako razmisljas, i sama sam mislila da nema sanse da ukinem, ali nisam nista pametnije uradila. Dojenje ujutro i navece je vise nego dovoljno u njihovom uzrastu. Ema sisa i po danu kada god se sjeti, ali, nakon sto nema vise nocnog dojenja, preporodila sam se - odmorna sam i zadovoljna, konacno. A i Ema je bolje volje, jer se bolje naspava. Sto se tice tute - ne planiram ni kupovati je, niti pokusavati s ucenjem do barem godinu i po, a to je za vise od cetiri mjeseca.
Malecka 60, da li se je mom imenjaku popravio apetit? Mali zezatori, kazem vam. Ma, samo neka su zdravi, jesce. Ponekad pomislim da je i bolje da ne jedu koliko bi im mi mame dale:)
Enna, nadam se da ce vam uspjeti to sa novim poslom za tm, tako da ne morate seliti, ako ti nije do toga. A, sto se tice Enine zivosti - ma vjeruj da to nema veze da li je djecak ili djevojcica. Moja Anja je bila tako ziva, da ja takvo dijete nikada ni prije ni poslije nisam vidjela, a curica. Ema je mirniji tip, neuporedivo, a onda se neko nadje i kaze da je zivahna. Pa, vjerovatno u poredjenju s nekom jako mirnom djecom i da jeste. Ne sekiraj se sto nece puno voca Ena, ako jede jabuku - super, i to je nesto.
Anushka, kako ste vas dvoje?! Dan susreta s tatom vam je svaki dan blizi, to je odlicno, Jos malo pa ce i mart. Da li je djecak poceo bolje jesti?
Gdje su nam Diinci, Nita, Manuela i ostala raja?!
Pusa i pozdravi svima!