Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
H- 25.6.2006 F-12.2.2009
07.02.2014, 01:08
besana11
133
Imam je i ja kao neku kakva god da je
07.02.2014, 01:15
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: besana11
Imam je i ja kao neku kakva god da je
Ko nema muza nema ni svekrve.....
07.02.2014, 09:30
besana11
133
Imam i muza Na papiru sam njegova zakonita zena
07.02.2014, 09:54
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: besana11
Imam i muza Na papiru sam njegova zakonita zena
ja sma ti napisala davno da brak nije papir... mnogi bez paprir žive vrlo uspješno i porodice osnuju i niko ne doe preko vrata u bjegu od drugoga... tako da...ovisi kako a to gledaš... al s amoje tačke gledišta...ti nemaš muža, nažalost
07.02.2014, 10:07
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: jasmin
Auug crni Radosave,šta se ovdje zbiva. Nadrlja nam Besana,kaže nije kriva. Poslušaj me dobro,lipa moja Besanice, man' se takvog mužjaka i njegove Osanice. Neg' se svog života lati, pa i naše muke skrati. Lakše će i njemu biti, mami ćeš ga ostaviti. Ako te on sad ne zove, traži sebi pute nove. Kome do me' nije stalo, zavik s'menom sve propalo.
gdje si Jasmin do sad bila? Besanu je tuga svila od sinoć se ona žali muž joj danima već fali
Otišo je u hajduke i ne haje za njene muke a ona se s tugom druži da je hoće slomit to ne kuži
Pomoć traži sa svih strana od RR jarana savjet daju mnoge žene al Besana slušaj mene
Zaposli se, kupi stan pa će mužek doći sam Ne zovi ga i ne traži da ne boli, ti ga slaži
čim uvidi da si hladna postaće mu duša gladna iskoristi datu prednost ne pokazuj svoju čednost
tad zaigraće kako sviraš al nemoj mater da mu diraš ne spominji je ni pod razno kako ne bi za plan sazno Da ga želiš od nje odvojit i sve snove o zajednici pobit
Tu će on da padne jer će mislit da sve znade a u stvari pojma nema niti šta se njemu sprema
Haj hairli plan ti bio iz sna ti se u javu pretvorio
ja padam veeselaa..koji si ti lik i stihoklepac..bravo majstore...samo veselo
07.02.2014, 10:48
maxus svratila
619
A otiso cojk, sta ce narod reci, nije on bez "gaca" pa da zivi u punicinom stanu......:P, ima on kucu, oca i mater......
Vrhunac posle ovih besanininih jadanja ce da bude kad se javi nekom vrste veze iz Osanice da trazi pomoc.
MOj mozak ne moze da svari ovo razmislsjanje.....
07.02.2014, 11:54
grozđe
894
IZVORNA PORUKA: Galicia
A gdje ti njega nadje da mi je znati?
Pored tramvajske stanice....
07.02.2014, 11:57
ladyblue RR
1848
uh što bi se ja urahatila da moj ode tako i ne javi se....samo neka vodi i djecu i mater
meni neka ostavi samo giganta kojeg sam ja rodila a svi ostali mogu slobodno nestati...baš bi se nasekirala
07.02.2014, 12:05
leki_4you
136
Ne rece nam besana koliko godina ima sudeci po razmisljanju oko dvadesetak
07.02.2014, 12:10
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: leki_4you
Ne rece nam besana koliko godina ima sudeci po razmisljanju oko dvadesetak
nemoj tako, ima ih i sa 20 s drukcijim razmisljanjem i pogledom na zivot
07.02.2014, 12:26
bebaa
-11235
Ma znam da ima ali ovo je tipicno razmisljanje za tu dob bez uvrede za sve ozbiljnije
ja sam mišljenja da nije.......ali bi tako nešto mogla prikačiti maminim i tatinim ćerkama i sinovima,daj samo ono za šta su zapeli pa po bilo koju cijenu....nemajući teškog života u pozadini tako nemaju ni pojma šta ih čeka i koje posljedice moraju snositi.......da su se borili i stvarali sebi budućnost vidjeli bi da brak nije kiseli krastavac........
07.02.2014, 12:30
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: bebaa
Ma znam da ima ali ovo je tipicno razmisljanje za tu dob bez uvrede za sve ozbiljnije
ja sam mišljenja da nije.......ali bi tako nešto mogla prikačiti maminim i tatinim ćerkama i sinovima,daj samo ono za šta su zapeli pa po bilo koju cijenu....nemajući teškog života u pozadini tako nemaju ni pojma šta ih čeka i koje posljedice moraju snositi.......da su se borili i stvarali sebi budućnost vidjeli bi da brak nije kiseli krastavac........
rece bebaa
Mozda je takvo razmisljanje maminih i tatinih cerki da, ali ono ja njega volim i hocu da spasim 3 mjeseca braka i udajem se bez obzira na to sto ga ne znam je ipak razmisljanje nestop mladje i dosta neiskusne osobe...
07.02.2014, 12:37
bebaa
-11235
Mozda je takvo razmisljanje maminih i tatinih cerki da, ali ono ja njega volim i hocu da spasim 3 mjeseca braka i udajem se bez obzira na to sto ga ne znam je ipak razmisljanje nestop mladje i dosta neiskusne osobe...
pa naravno...fino je rekla..sve je imala u životu.....da je živjela drugim životom,u drugim uslovima ne bi bila mamina maza i što poželjela to i imala.....imala je strašnu želju da se uda baš za njega,kao da je nekome tjerala inat....upropastila i sebi i njemu 3 mj. života.......
07.02.2014, 12:39
leki_4you
136
Eh puno je upropastila
07.02.2014, 12:42
bebaa
-11235
Eh puno je upropastila
nekome će to sutra značiti...ta 3 mj.....što je s drugim dijelila......pa joj upropastiti čitav život.......njemu manje,ali ženama to teže nositi u životu......
07.02.2014, 12:53
leki_4you
136
Sve joj se na vrijeme samo reklo..bolje 3 nego 33
07.02.2014, 12:57
bebaa
-11235
Sve joj se na vrijeme samo reklo..bolje 3 nego 33
svakako.......a još i da su djeca tu,ode sve u helać.......
07.02.2014, 13:10
besana11
133
Ne vidim smisla takvom raspravljanju.Jelte moje je razmisljanje balavo?Uredu,imala sam zelju da se udam za njega jer mi je stalo do njega smatrala sam da ce biti sve kako treba.To sto je moja mama odlucila da kupi stan bolje je i to nego da se cijeli zivot patimo po kirijama.Nista mu se nije nabijalo na nos da se nadje "Uvrijedjeni mamin djecacic".Sve mu se przalo kao na dlanu.I da,bila u braku kakav god da je ja za bolji ne znam ta 3 mjseca a i sto sam pitala kao da spasim brak(ali NE da se vratim u selo i da ga zovem prva) bilo je zato sto ga i sada volim.Da naravno.da i ja imam savrsen brak,divnog muza i djecu mozda bbi i ja nasla da zahebavam nekog ko to nema kao sto vas vecina radi ovdje. Meni do smijeha zaista nije!
07.02.2014, 13:12
besana11
133
IZVORNA PORUKA: grozđe
Pored tramvajske stanice....
Nisam ga nasla tu.Ali to i nije bitno!
07.02.2014, 13:12
bebaa
-11235
i dobro....šta si danas poduzela da spasiš brak..............
07.02.2014, 13:14
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: bebaa
i dobro....šta si danas poduzela da spasiš brak..............
pa nije i nece nista, eto napisa da nece zvati prva, pa onda sjedi i placi, jel?