Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Moja zaova je trudnoću porvela na bananama koje umače u nutelu i jede...slomila se jedući to dok joj nismo oteli nutelu...al njoj banana ništa ne znači ako kraj nje nema teglu nutele
23.01.2011, 00:49
Aquarius
509
Ja sam od malena voljela jesit hurmašice s jogurtom. Samo hurmašice, ni jedan drugi kolač. I dan danas mi hurmašica ne predstavlja ništa bez čaše jogurta.
Tješim se da je to valjda znak da volim slatko-kisele kombinacije, tipa voćni jogurt i tako to.
A to što spominjete za sir mi nije čudno, pa kolači se prave sa kremastim sirevima, zašto se ne bi slagao sa džemom.
< Poruku je uredio Aquarius -- 23.1.2011 0:55:03 >
23.01.2011, 01:09
breskvicaa
2152
Evo i od mene ja recimo sam se iznenadila kad sam vidjela da moja sveki jede grozđe sa hljebom A moja dogodovstina je to da sam ko dijete uvijek vodila rat sa mamom oko rize jer je ja nisam mogla organski mirisa a kamoli da je jedem sad je jedem ali samo sa jogurtom i samo tako cu je pojesti bez jogurta je jak a to sam vidjela od MM i super je
23.01.2011, 01:21
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Moja zaova je trudnoću porvela na bananama koje umače u nutelu i jede...slomila se jedući to dok joj nismo oteli nutelu...al njoj banana ništa ne znači ako kraj nje nema teglu nutele
to ja znam i bez trudnoce da jedem :P
IZVORNA PORUKA: Aquarius
Ja sam od malena voljela jesit hurmašice s jogurtom. Samo hurmašice, ni jedan drugi kolač. I dan danas mi hurmašica ne predstavlja ništa bez čaše jogurta.
Tješim se da je to valjda znak da volim slatko-kisele kombinacije, tipa voćni jogurt i tako to.
A to što spominjete za sir mi nije čudno, pa kolači se prave sa kremastim sirevima, zašto se ne bi slagao sa džemom.
tako i moj babo jede hurmasice =)
IZVORNA PORUKA: breskvicaa
Evo i od mene ja recimo sam se iznenadila kad sam vidjela da moja sveki jede grozđe sa hljebom A moja dogodovstina je to da sam ko dijete uvijek vodila rat sa mamom oko rize jer je ja nisam mogla organski mirisa a kamoli da je jedem sad je jedem ali samo sa jogurtom i samo tako cu je pojesti bez jogurta je jak a to sam vidjela od MM i super je
Ja sam to vidjela od turcina jednog sto je bio sa nama u prihvatilistu za izbjeglice... i jedino tako rizu mogu da jedem... trenutno se "ucim" da jedem i za raznim corbastim varivima ;)
23.01.2011, 01:26
DM
2408
al njoj banana ništa ne znači ako kraj nje nema teglu nuteleuser posted image
Ni meni A ni kokice bez eurokrema(ne volim baš nutelu, linolada je zakon )
23.01.2011, 01:48
Mjeseceva Pratilja
975
IZVORNA PORUKA: chuci
hehe tražila sam drugu temu pa nađoh ovu zanimljivu
moj komšija jede hurmašice sa senfom moj tata jede tahanhalvu sa hljebom, isto i šljivopitu
najčudnije i najtužnije od svega moja nana koja ima šećer 15-20 pritisne pola kg voća i kolač sa čašom kole
I mi jedemo tahanhalvu sa hljebom za dorucak.. Doduse, ja i pijem nesto pored..Sklona sam davljenju pa da se ko ne bi prerano radovao..
Ja cesto jedem bananu isjecenu, preko nutela, i pospem mljevenim orasima. MM se valja od smijeha. Znam cesto uzeti puding od cokolade i stavim cornflakes i tako jedem. Salate skoro sve zacinim sa jogurtom. A inace, mogu jesti i slano i slatko zajedno, ili prvo slatko pa slano, nista meni ne smeta. Kiselo ne bih pojela ni u snu. Sve sto sadrzi sirce, ja ni primirisati ne mogu. Isto tako i sa kafom, mogu je popiti u ponoc i odmah zaspati posle toga.