Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ako niste probali, obavezno probajte pilece bstake na zaru premazane kecapom i medom (med, kecap, vegeta, biber i limunov sok se izmjesaju i pred kraj pecenja cetkom premazivati batake. Bitno je nedozvolitit da zagori), ukus fantastican)!
hehe tražila sam drugu temu pa nađoh ovu zanimljivu
moj komšija jede hurmašice sa senfom moj tata jede tahanhalvu sa hljebom, isto i šljivopitu
najčudnije i najtužnije od svega moja nana koja ima šećer 15-20 pritisne pola kg voća i kolač sa čašom kole
15.12.2010, 09:10
Anoniman
IZVORNA PORUKA: juni
Prvo sto mi pada na pamet jeste da mi Mostarci jedemo pizzu sa majonezom.
i ja jedem pizzu sa majonezom, možda imam nekih Mostarskih gena a da neznam , mm je čudno što jedem majonezu i sa jajima a meni extra ukus...
ne bih mogla sebe zamisliti da pravim te slatko-slane kombinacije... za komšiju čuj hurmašice i senf
15.12.2010, 09:15
leli§
1201
grisini i nutela smoki i argeta cips i kecap
to su nam bile neke IN kombinacije kad smo bili skolarci...sad se ni u bunilu ne mogu zamisliti da jedem smoki i argetu
ali zato volim smoku potopiti u jogurt i onda pojesti kasikom inace s hljebom jedem samo meso i namaze... pire i hljeb ne bi mgola pojesti nema para nekako mi skrobasto previse a jako volim piletinu u sojinom sosu sa ananasom, paprikama, medom, lukom i ima jos svasta nesto ali ne mogu da "prepoznam"
joj Breskva kakvu sliku imam za tebe za onu temu kuharski neuspjesi ali me stid da postavim
15.12.2010, 09:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: leli§
joj Breskva kakvu sliku imam za tebe za onu temu kuharski neuspjesi ali me stid da postavim
daj postavi imam i ja samo ne znam gdje sam to memorisala čim nađem postavim
15.12.2010, 09:48
bebac2
189
moj tata jede tahanhalvu sa hljebom, isto i šljivopitu
[/quote]
moja mama jede šljive sa hljebom i kaze da joj je to super. a luda kombinacija je i sir i lubenica, kazu da je ukusno, ali ja se nisam mogla natjerati da probam
15.12.2010, 09:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebac2
moj tata jede tahanhalvu sa hljebom, isto i šljivopitu
moja mama jede šljive sa hljebom i kaze da joj je to super. a luda kombinacija je i sir i lubenica, kazu da je ukusno, ali ja se nisam mogla natjerati da probam
Francuski sir brie sa mandarinama i orasima super kombinacija , peceni krompir u rerni, sa ananasom .... a hljeb sa sljivama sam probala dobro je i sa grozdzem takodje
15.12.2010, 10:40
veeseelaa
20552
ja volim da kombinujem slatko slano
15.12.2010, 11:13
Anoniman
ja volim havaji sendvice
tost, puter, sunka, ananas, i tost sir...sve se zapece u rerni.....mmmmmmmm
a volim i kinesku hranu...ona je obicno slatko-kisela...ljuto-slatka, ljuto-kisela...i tako u krug
volim grozdje i sir...dobro, to nije nista neobicno
15.12.2010, 13:27
emma.L
2731
U Sa u picerije nosim malu kesicu majoneze - i tko god proba, pojede mi majonezu uz svoju picu. A sve se smiju na prvu kad vide . Mada ima i picerija koja služi koliko god hoćeš majoneze na picu. Malo mi je čudno što ovdje ljudi kao slatkiš služe pavlaku/kajmak i pekmez uz domaći kruh. Nisam se još prisilila da probam. Uz kompot znaju jesti kruh, pa to dođe kao moja mama što je jela kruh uz smokve ili grožđe. A zelenu salatu sa narančama i kikirikijem ne volim nikako (služe je ponekad u kantini).
22.01.2011, 23:15
Niobe
1841
Jogurt + cimet = moja omiljena kombinacija.
Pile s premazano s medom i vegetom u rerni je također mrak.
22.01.2011, 23:25
Dida79
3252
Moja mama jede grozdje sa hljebom Nikad se nisam usudila da probam
Kod mene sve klasika ne volim eksperimentisati sa okusima,ako je slano onda je slano a isto tako i sa slatkim
22.01.2011, 23:28
Hanady RR
18727
Mi baš nemamo nekih neobičnih situacija.... s tim da sma nekoliko upoznala kod drugih nikada mi nisu bile jasne i nisu me ponukale da probam...tipa krompiruša sa pekmezom od šljiva...to kad sam vidjela da moj kolega sa fax-a jede umalo umrla nisma
Moja mama jedino jede hljeb uz sve...ona hljeb i sa krompirom i sa makaronima i sa pitom sirnicom mora ostale pite bez hljeba al sirnicu s ahljebom...ona i klepe umače hljebom
22.01.2011, 23:33
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Lorna
Ako niste probali, obavezno probajte pilece bstake na zaru premazane kecapom i medom (med, kecap, vegeta, biber i limunov sok se izmjesaju i pred kraj pecenja cetkom premazivati batake. Bitno je nedozvolitit da zagori), ukus fantastican)!
ja uopste za pilece meso koristim slatki senf i bas bude ukusno
22.01.2011, 23:35
Ilhana RR
6113
IZVORNA PORUKA: Niobe
Skoro svaki dan ja to jedem za dorucak =)
Da dodam da je to ovdje sasvim normalno...
A neobicna kombinacija za nase koja je ovdje isto sasvim normalno to je uz cufte da jede se dzem od brusnice... uz grah se jede senf... u salatu stavljaju feta sir i lubenicu ili dinju... .itd itd
< Poruku je uredio Ilhana* -- 22.1.2011 23:41:14 >
22.01.2011, 23:47
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Ilhana*
IZVORNA PORUKA: Niobe
Skoro svaki dan ja to jedem za dorucak =)
Da dodam da je to ovdje sasvim normalno...
A neobicna kombinacija za nase koja je ovdje isto sasvim normalno to je uz cufte da jede se dzem od brusnice... uz grah se jede senf... u salatu stavljaju feta sir i lubenicu ili dinju... .itd itd
to i meni pase ja volim ovaj sir sa dzemom i smeka odlicno
22.01.2011, 23:51
Hanady RR
18727
pa ja volim kombinaciju voća i povrća.... recimo meni je salata astorija super....
a feta mi ide super sa svakom saltaom al svakako šopska mi je najomiljenija u ovome smislu
22.01.2011, 23:52
Mirkica
6978
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
pa ja volim kombinaciju voća i povrća.... recimo meni je salata astorija super....
a feta mi ide super sa svakom saltaom al svakako šopska mi je najomiljenija u ovome smislu
ja sam luda za sirom volim ga i ovako i onako i ovaj i onaj :)
23.01.2011, 00:12
mamabb
1235
Uf i ja volim sir svakako ali uz pekmez s uštipcima mmmm A jeste probali jabuku uz krompirušu, kao dijete sam to probala uz nedostatak salate ili jogurta i ostalo mi njami.
23.01.2011, 00:14
N_N
1860
Ja sam se u prvoj trudnoći davila hljebom i jogurtom I u drugoj sam to jela a i sada često pojedem.
23.01.2011, 00:19
mamabb
1235
Mužek mi voli jesti hurmašice s grahom, veli da je odlično A moj tata kao dijete je volio da jede lutmu s posoljenim mlijekom