cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Neobicne kombinacije hrane

clock-img

16.02.2009, 03:55

clock-img

Lorna

pencil-img

236

Ako niste probali, obavezno probajte pilece bstake na zaru premazane kecapom i medom (med, kecap, vegeta, biber i limunov sok se izmjesaju i pred kraj pecenja cetkom premazivati batake. Bitno je nedozvolitit da zagori), ukus fantastican)!

Upoznajte Lornu
http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/

clock-img

17.02.2009, 16:12

clock-img

Anoniman

neku noć sam u divnom novootvorenom restoranu "4 sobe gospođe safije" jela piletinu punjenu peršunom, bademima i marelicama! I baš mi je bilo ukusno.

clock-img

17.02.2009, 18:49

clock-img

Ummuisa

pencil-img

201

IZVORNA PORUKA: Lorna

Npr. MM uvijek i samo tako ce je pojesti, soli lubenicu.

ovo mi je do sad ubjedljivo najjače !!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image  

A ja mislila da je čudo što ja volim jesti hljeb sa jagodama user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Ummuisa -- 17.2.2009 18:50:08 >

clock-img

18.02.2009, 05:11

clock-img

Lorna

pencil-img

236

Ummuisa, kad spomenu hljeb i voce, jesi li iakd probala kompot s hljebom? moja mama to cesto jede, kaze da je super.

Upoznajte Lornu
http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/

clock-img

15.12.2010, 08:33

clock-img

chuci

pencil-img

804

hehe tražila sam drugu temu pa nađoh ovu zanimljivu

moj komšija jede hurmašice sa senfom user posted image
moj  tata jede tahanhalvu sa hljebom, isto i šljivopitu

najčudnije i najtužnije od svega moja nana koja ima šećer 15-20 pritisne pola kg voća i kolač sa čašom kole

clock-img

15.12.2010, 09:10

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: juni

Prvo sto mi pada na pamet jeste da mi Mostarci jedemo pizzu sa majonezom.

i ja jedem pizzu sa majonezom, možda imam nekih Mostarskih gena a da neznamuser posted image ,
mm je čudno što jedem majonezu i sa jajima a meni extra ukus...

ne bih mogla sebe zamisliti da pravim te slatko-slane kombinacije...user posted image za komšiju čuj hurmašice i senfuser posted image user posted image

clock-img

15.12.2010, 09:15

clock-img

leli§

pencil-img

1201

grisini i nutela
smoki i argeta
cips i kecap

to su nam bile neke IN kombinacije kad smo bili skolarci...sad se ni u bunilu ne mogu zamisliti da jedem smoki i argetu user posted image user posted image user posted image

ali zato volim smoku potopiti u jogurt i onda pojesti kasikom user posted image  inace s hljebom jedem samo meso i namaze... pire i hljeb ne bi mgola pojesti nema para nekako mi skrobasto previseuser posted image  a jako volim piletinu u sojinom sosu sa ananasom, paprikama, medom, lukom i ima jos svasta nesto ali ne mogu da "prepoznam"

joj Breskva kakvu sliku imam za tebe za onu temu kuharski neuspjesi ali me stid da postavim user posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

15.12.2010, 09:42

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: leli§

joj Breskva kakvu sliku imam za tebe za onu temu kuharski neuspjesi ali me stid da postavim user posted image

daj postavi imam i ja samo ne znam gdje sam to memorisala čim nađem postavimuser posted image user posted image user posted image

clock-img

15.12.2010, 09:48

clock-img

bebac2

pencil-img

189

[/quote]

user posted image user posted image moja mama jede šljive sa hljebom i kaze da joj je to super. a luda kombinacija je i sir i lubenica, kazu da je ukusno, ali ja se nisam mogla natjerati da probam

dva djecaka,.2006. i 2009.

clock-img

15.12.2010, 09:51

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: bebac2

user posted image user posted image moja mama jede šljive sa hljebom i kaze da joj je to super. a luda kombinacija je i sir i lubenica, kazu da je ukusno, ali ja se nisam mogla natjerati da probam

Francuski sir brie  sa mandarinama i orasima super kombinacija , peceni krompir u rerni, sa ananasom ....
a hljeb sa sljivama sam probala dobro je i sa grozdzem takodje

clock-img

15.12.2010, 10:40

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja volim da kombinujem slatko slano

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

15.12.2010, 11:13

clock-img

Anoniman

ja volim havaji sendviceuser posted image user posted image

tost, puter, sunka, ananas, i tost sir...sve se zapece u rerni.....mmmmmmmm

a volim i kinesku hranu...ona je obicno slatko-kisela...ljuto-slatka, ljuto-kisela...i tako u kruguser posted image

volim grozdje i sir...dobro, to nije nista neobicnouser posted image

clock-img

15.12.2010, 13:27

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

U Sa u picerije nosim malu kesicu majoneze user posted image  - i tko god proba, pojede mi majonezu uz svoju picu. A sve se smiju na prvu kad vide user posted image . Mada ima i picerija koja služi koliko god hoćeš majoneze na picu.
Malo mi je čudno što ovdje ljudi kao slatkiš služe pavlaku/kajmak i pekmez uz domaći kruh. Nisam se još prisilila da probam. Uz kompot znaju jesti kruh, pa to dođe kao moja mama što je jela kruh uz smokve ili grožđe.
A zelenu salatu sa narančama i kikirikijem ne volim nikako (služe je ponekad u kantini).

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

22.01.2011, 23:15

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Jogurt + cimet = moja omiljena kombinacija.

Pile s premazano s medom i vegetom u rerni je također mrak.

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

22.01.2011, 23:25

clock-img

Dida79

pencil-img

3252

Moja mama jede grozdje sa hljebomuser posted image
Nikad se nisam usudila da probam

Kod mene sve klasika ne volim eksperimentisati sa okusima,ako je slano onda je slano a isto tako i sa slatkimuser posted image

clock-img

22.01.2011, 23:28

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Mi baš nemamo nekih neobičnih situacija....
s tim da sma nekoliko upoznala kod drugih nikada mi nisu bile jasne i nisu me ponukale da probam...tipa krompiruša sa pekmezom od šljiva...to kad sam vidjela da moj kolega sa fax-a jede umalo umrla nisma

Moja mama jedino jede hljeb uz sve...ona hljeb i sa krompirom i sa makaronima i sa pitom sirnicom morauser posted image ostale pite bez hljeba al sirnicu s ahljebom...ona i klepe umače hljebomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.01.2011, 23:33

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Lorna

Ako niste probali, obavezno probajte pilece bstake na zaru premazane kecapom i medom (med, kecap, vegeta, biber i limunov sok se izmjesaju i pred kraj pecenja cetkom premazivati batake. Bitno je nedozvolitit da zagori), ukus fantastican)!

ja uopste za pilece meso koristim slatki senf i bas bude ukusno

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

22.01.2011, 23:35

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: Niobe

Skoro svaki dan ja to jedem za dorucak =)

Da dodam da je to ovdje sasvim normalno...

A neobicna kombinacija za nase koja je ovdje isto sasvim normalno to je uz cufte da jede se dzem od brusnice... uz grah se jede senf... u salatu stavljaju feta sir i lubenicu ili dinju... .itd itd

< Poruku je uredio Ilhana* -- 22.1.2011 23:41:14 >

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

22.01.2011, 23:47

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Ilhana*

IZVORNA PORUKA: Niobe

Skoro svaki dan ja to jedem za dorucak =)

Da dodam da je to ovdje sasvim normalno...

A neobicna kombinacija za nase koja je ovdje isto sasvim normalno to je uz cufte da jede se dzem od brusnice... uz grah se jede senf... u salatu stavljaju feta sir i lubenicu ili dinju... .itd itd

to i meni pase ja volim ovaj sir sa dzemom i smeka odlicno
user posted image

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

22.01.2011, 23:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

pa ja volim kombinaciju voća i povrća....
recimo meni je salata astorija super....

a feta mi ide super sa svakom saltaomuser posted image al svakako šopska mi je najomiljenija u ovome smisluuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.01.2011, 23:52

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pa ja volim kombinaciju voća i povrća....
recimo meni je salata astorija super....

a feta mi ide super sa svakom saltaomuser posted image al svakako šopska mi je najomiljenija u ovome smisluuser posted image

ja sam luda za sirom volim ga i ovako i onako i ovaj i onaj :)

BA 13.12.2008

clock-img

23.01.2011, 00:12

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

Uf i ja volim sir svakako ali uz pekmez s uštipcima mmmm
A jeste probali jabuku uz krompirušu, kao dijete sam to probala uz nedostatak salate ili jogurta i ostalo mi njami.

04.12.2008.

clock-img

23.01.2011, 00:14

clock-img

N_N

pencil-img

1860

Ja sam se u prvoj trudnoći davila hljebom i jogurtom user posted image  I u drugoj sam to jela a i sada često pojedem.

I nogom u guzicu je korak naprijed!

clock-img

23.01.2011, 00:19

clock-img

mamabb

pencil-img

1235

Mužek mi voli jesti hurmašice s grahom, veli da je odličnouser posted image
A moj tata kao dijete je volio da jede lutmu s posoljenim mlijekom user posted image

04.12.2008.

clock-img

23.01.2011, 00:31

clock-img

Mjeseceva Pratilja

pencil-img

975

Ja volim banane sa svim pitama. user posted image

A 30.7.2010.

My Ovulation Chart

Zadnji članci

article-img