Ja sam se izvinula forumašici na grubosti
no nije mi jasno zašto tjerati nekakoga da bude amidža i tetka mom djetetu jer ti ljudi očito to ne žele...
mene niko ne može spriječiti da budem tetka onome kome želim il dajdžinica...što to njen muž treba preći preko nekih stavri , koje se očito jesu desile pa on ima stav, da bi djeca imala amidže i tetke
I nisam ja tražila savijet pa da meni repliciraš već forumašica...
ona piše '' Razumijem da je bilo situacija zbog kojih se imao razloga ljutiti na njih...Kad god pokusavam pricati s njim on blokira, kaze da se nema o cemu vise raspravljati i izadje iz sobe.''
de joj kaži koji je to lijep način jer ja sam iz njenoga pisanja vdijela da ona je pokušala a njen suprug ne želi, ima svoje razloge povrijeđen je...jel OK da ona insistira...moguće da je baš dobro povrijeđen...zarad čega željeti kraj svoje djece ljude koji su povrijedili oca njihovoga...
Izvini..sve lijepo piše u postu forumašice...
I da ja ni slučajno ne bih insistirala da mi djeca budu pored nekoga ko vrijeđa moju majku, mene, nanosi nam bol..pa sve i da mi je moja sestra rođena..ko ne poštuje mene i mog supruga, taj pored moje djece ne treba iz praktičnih razloga.