IZVORNA PORUKA: Skvo RR
Vezano za dorucak..jede nutelu..dzem od jagode i smokve..zdenka sir..nekada salama i trapist..jaje..neki dan ukrao umi hrenovku..dopala mu se..rio mare onu tonno pastetu..za veceru nesto od gore nabrojanog..sa tim da pojede zeljanik i makarone za veceru. Ne voli putu,griz,lina k mlijeko. Ujutro uz dorucak popije neki biljni caj uz kasiku meda i acerolu. Ostale obroke jede uglavnom sve...sto i mi...i ima dvije vocne uzine.
nutelu, salamu, trapist, hrenovke, rio mare... ja to nista nisam nudila
ono podebljano ni moja isto nece
jel dajete vi sve to djeci u ovom uzrastu???
jesam zdenku neki dan u pilav kad sam nama gljive, nisam imala abc sira u frizideru
dzemove isto ne nudim nemam neki fin domaci a i ja nemam obicaj da jedem...med isto eto jos ne dajem, neki govore do 3god da ne treba
nekad primjetim da nana napravi instant supu( a ja ih ne pravim uvijek domace corbice pravim) i onda ja dadnem iako nemam obicaj da joj dajem instant supe kod kuce
dajete li domace slagirane kolace djeci, ono gdje znate da ide zivo jaje, npr macmalov i sl, meni danas u gostima nezgodno stavili i njoj kolac nit dat nit ne dati