IZVORNA PORUKA: Ivona
Hocu da izbacimo cucu totalno,ali mlijeko nece nikako drugacije.Problem je u tome sto spavanje povezuje s mlijekom.Zaspe tako sto pije mlijeko iz flasice.greska velika-znam!Ne znam kako to sada ispraviti.Help
Cini mi se da je Misur vec pisala o tome...,pa ne znam jesu li oni uspjeli to rijesiti?
Na to se nadovezuje i problem pranja zubica.Operemo ih pred spavanje,ali onda pije mlijeko i nismo nista dobili
Jesmo, uspjeli smo riješiti ovaj "problemčić"...
Isti problem je bio sa Lukom, jer bi se, od kako je prestao dojiti, uspavljivao uz flašicu mlijeka...
Odnedavno sam počela razmišljati kako da se riješimo ove navike, a posebno zbog pranja zubića, koje operemo i onda pijemo mlijeko i dođemo na to da ih nismo ni oprali
Ja sam njemu davala flašicu prije kupanja i pranja zubića...Legli bismo na bračni krevet, mazili se i pili mlijeko, a onda se kupali...I iz prve je upalilo!
Kad bi ga stavila u krevetac, dala bih mu plišanog medu kao da spava sa njim i on bi ga malo prevtao i u tom i zaspao...Ili drugu dudu, pa je nju prevrtao!
Sad je već izbacio tu flašicu pred spavanje, neće je nikako, pa sad pijemo Dukat ili Moju kravicu na slamčicu uz večeru....
Mi smo sad u drugim odvikavanjima, od famozne dude

, koju inače samo po noći koristi, ali čini mi se da je to gore nego da je preko dana cucla, da će biti teže za odviknuti se...
Mi smo se sad prebacili na onu drugu "napredniju" grupicu...Moramo poštovati pravila

, ali i dalje ću pratiti šta se ovdje dešava...
Vidim da ste juče bile baš vrijedne, pravo se raspisale