Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A mi radimo s njima i sa nekim tako skupljim firmama :) Ne znam ove manje, gdje 2-3 majstora rade po kućama, zaista. Ima neki Sakib, njega hvale :)
Necu Sakiba, sto god su nam radili Sakibi i njemu slicni ne lici ni na sta, smo firme dolaze u obzir.
Linea (Mirek) i cm (City Mobile).
02.10.2013, 12:11
Anoniman
IZVORNA PORUKA: palachinken
IZVORNA PORUKA: Hannica
A mi radimo s njima i sa nekim tako skupljim firmama :) Ne znam ove manje, gdje 2-3 majstora rade po kućama, zaista. Ima neki Sakib, njega hvale :)
Necu Sakiba, sto god su nam radili Sakibi i njemu slicni ne lici ni na sta, smo firme dolaze u obzir.
Linea (Mirek) i cm (City Mobile).
Mi smo u Linei radili sve po mjeri osim plakara u spavacoj i kuhinje. Super su, samo su posli skupiti...
< Poruku je uredio Pahuljicaa -- 2.10.2013 12:12:08 >
02.10.2013, 12:20
Hannica
2920
Pa ja sudoper nemam gdje pomjeriti,vidite da je sa jedne str, rerna a sa druga perilica, nema dalje.na ovu drugi str.ne moze jer ce tu element ibiti siroki samo 30 cm.
02.10.2013, 12:28
Full Moon
534
Palacinken, bogami ti besplatno savjetujes, moram te iskoristiti
Mi smo i prvi i drugi put odabrali Laser, meni su ok totalno, i slazem se da nisam sklona odabiru nekih majstora nego iskljucivo firme , ne kazem da ne bih nikad, nego nismo imali takvu priliku
Mi smo u zurbi pravili kuhinju, koja jos nije zavrsena, mislim nema nikakvih visecih elemenata, samo donji i ogroman ormar, meni je to ok, samo moram skontati neke poliice ili karafeke mozda za zacine, hmmm, elem, kad sklonim sv egluposti mozda i slikam pa da cujem strucni savjet , plus moramo naknadno mijenjati plocice ili ono staklo lijepiti, ali ne znam moze li to staklo i na pod, pretpostavljam da ne moze
02.10.2013, 12:35
ena0002
8723
Radit cemo po mjeri, ali i tu se mze pogrijesiti ako ne napravis dobar raspored. Joj frizider me zeza, da njega nema moglo bi se to fino rasporediti.. D sada mi nije bio u kuhinji nego na zatvorenom balkonu, ali mi se ne da trcakarati tamo ovamo. Ne znam da li bi bilo smisla da na mjesto gdje smo srusili ovaj zid ubacim neki manji sank ili nesto sl..
Ne znam koliko ste finansijski mislili izdvojiti ali ako samo kuhinju renovirate moja preporuka je Begex....jesu malo skuplji ali je kvalitet zaista na mjestu...a ti rece da to radite za narednih 15 godina...oni imaju razne materijale i dezene i ideje...otidji cisto da vidis sta i kako ljudi rade...ja sam prezadovoljna
02.10.2013, 12:38
EEDITH
1217
IZVORNA PORUKA: ena0002
Radit cemo po mjeri, ali i tu se mze pogrijesiti ako ne napravis dobar raspored. Joj frizider me zeza, da njega nema moglo bi se to fino rasporediti.. D sada mi nije bio u kuhinji nego na zatvorenom balkonu, ali mi se ne da trcakarati tamo ovamo. Ne znam da li bi bilo smisla da na mjesto gdje smo srusili ovaj zid ubacim neki manji sank ili nesto sl..
Ne znam koliko ste finansijski mislili izdvojiti ali ako samo kuhinju renovirate moja preporuka je Begex....jesu malo skuplji ali je kvalitet zaista na mjestu...a ti rece da to radite za narednih 15 godina...oni imaju razne materijale i dezene i ideje...otidji cisto da vidis sta i kako ljudi rade...ja sam prezadovoljna
02.10.2013, 12:53
Hannica
2920
Ma ne radimo samo kuhinji... trebamo i komodu za tv,djeci krvete na sprat i neke plakare uz to,stol i stolice,skoro sve ... tako da mi je svaka marka bitna i ne bih isla na najskuplju varijantu. Mislim da ce i ovako trajati godinama.
02.10.2013, 19:21
R&T@
5982
Draga reallove kolika ti je kuhinja, ko moj stan. Tebi bas ne fali prostora ni za sto, ja nes mijem imati case u rezervi
Bas tako...
Meni sad ova moja izgleda jos manja...
02.10.2013, 19:45
reallove
5807
IZVORNA PORUKA: R&T@
Draga reallove kolika ti je kuhinja, ko moj stan. Tebi bas ne fali prostora ni za sto, ja nes mijem imati case u rezervi
Bas tako...
Meni sad ova moja izgleda jos manja...
ma pustite to nego je li valja..ovo je moja prva kuhinja,tek smo preselili u kucu i rekoh da slikam i da cujem vasa misljenja
02.10.2013, 20:18
ananas_ze
317
IZVORNA PORUKA: reallove
ma pustite to nego je li valja..ovo je moja prva kuhinja,tek smo preselili u kucu i rekoh da slikam i da cujem vasa misljenja
ja ne bih podnijela u svojoj kuhinji te kombinacije cas jedna cas druga boja, kod mene il bi bila sva u jednoj gore pa u drugoj dolje ili u jednoj sa ponegdje neke druge boje,nekome sam staromodna, al to sam ja, a raspored i velicina su naprosto
< Poruku je uredio ananas_ze -- 2.10.2013 20:21:46 >
02.10.2013, 20:56
Hannica
2920
Nesto me nece slike.
04.10.2013, 11:48
Hannica
2920
04.10.2013, 11:49
Hannica
2920
Sta kazete za ovu?
04.10.2013, 11:50
Anoniman
Hanice, ovo mi se bas bas dopada. Bolje nego ona verzija.
04.10.2013, 11:55
Hannica
2920
Stvarno nisam znala da je toliko komplikovano odabrati kuhinju. 99% da ce biti ovako, i meni se svidja. Taman pomislis eh...to je to, svidja mi se, a nesto dr.iskrsne.
04.10.2013, 11:56
palachinken
5397
I meni
04.10.2013, 11:57
Anoniman
I meni
Jesli ti to ti glavni i odgovorni krivac za ovo?
Bravo
04.10.2013, 12:00
palachinken
5397
Organizacijom je maksimalno izvučeno iz nje. Ovdje nema ni 5 kvadrata, a stalo je masa stvari, zaista. I ostava i aparati razni :) I ide mi uz njih, mladi, moderni, šminka, visoki sjaj
04.10.2013, 12:04
Hannica
2920
Ko da vidim da ce mm po ovim visecim djelovima poredati one svoje stare satove na navijanje. On je strastveni kolekcionar tih stvari. Mene samo starh da mi nece frcati ulje po vratima i parketu, ali budemo vidjeli.
04.10.2013, 12:09
canim
4126
hannice super je, a sta mislis onaj smedji dugi ormar mozda da ide do poda, cisto da iskoristis maksimalno prostor.
bas je lijepa.
04.10.2013, 12:14
Hannica
2920
Ma ima prostora, dovoljno je, to je valjda fazon. Mozda bi stolicom udarala kad bi bio do kraja.
04.10.2013, 12:30
palachinken
5397
Ma ima prostora, dovoljno je, to je valjda fazon. Mozda bi stolicom udarala kad bi bio do kraja.
Jest :) bila bi preteška da se spusti na zemlju, ovako malo "diše"