IZVORNA PORUKA: maxus svratila
elmal i ja sm voljela da je otvorena, ali rekose mi da ne stavljam frizder naprijed da mi kao narod iz dnevne ne gleda sta mi je u frizderu, ja sam najvise voljela da mze ici nekako od jedna frizder, pa pec, a da imam jednu plocu u cjelini.......
prvo, to za frižider je bezveze priča, znači naša cijela kuhinja je okrenuta prema dnevnom, ispred nje je veliki trepez. sto, i uopšte me ne brine šta će neko da pomisli jel mi nekad neuredna kuhinja i sl, a tek za frižider, šta te briga bona, imaš u njemu šta si ti stavila, nek gleda narod ionako mor au nešto gledati
a možete li skinuti ovaj zid sa desne strane, mislim ovo malo što su predvidjene samo police, jer od tih polica nemaš nekih koristi, moji kući imaju iste ugaone na kraju kuhinje, i uvijek su me živcirale samo se moram popeti da ih pobrišem jer ne možeš ništa staviti na njih osim nekih ukrasa, a skupljaju prašinu
imate li trepezarijski sto, mora li ti biti šank ovdje?