da, kod mene je bio isti slucaj...kakav je nas svijet, svadbu kakvu god napravis, nesto ne valja...jos da nema da se popije, odmah se svekar stisko,,kako bi se izrazila...
to sto su na mojoj svadbi pili, to me uopste ne zanima, jer ni ja ni MM ne pijemo, ostali pored mene mogu na glavi dubit, ne zanima me...Za mehr sam trazla odlazak na hadz, jer nam je to svakako zelja, jednog dana akobogda...
i da, najgori su mi vjernici-licemjeri
Jednom se jedna zena napravila pametna, pa eto uporedila mene kako slabije dolazim u dzamiju, a njena kcerka svaku noc. Eh ta ista njena kcerka je onako, ruzno reci, pravo propala cura...Alkohol, vucanje ne znam s kim itd, al opet kazem hajd svakom svoje.Ja koja tog Ramazana , nisam dolazila u dzamiju, jer sam imala puno ispita, pa nisam stizala bas svaku noc, mislim nije bitno.Kad sam to cula, namjerno nisam isla sedmicu zaredom, jer ne idem u dzamiju da mi neko izbroji, nego radi Boga dragog...
To ja zovem licemjernim,,,vjera je stvar duse i srca, djela koja ti niko ne vidi, a vidi ih On
Nek ne zna desna, koliko daje lijeva ruka...
Po meni mogu svi redom radit sta hoce, ne zanimaju me tudje stvari jer nemam vremena ni na svoje da mislim,
Moja je vjera samo moja,ane treba meni niko vidjeti niti hvaliti okolo...joj...sorry cure drage, malo je van teme...