PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Bravo Eminice _____________________________Ko čeka i dočeka NOVI ZAKON O "AS" Savjetnica za AS udruženja DjeCa
Bravo i meni je kraj super istina živa. _____________________________Ja tek sada kuzim da ne kuzim, sta kuzim, sta ne kuzim, sta mi je tesko skuziti, sta ne mogu prokuziti, ali jedno kuzim...:D
Svaka čast Emina, nego ti Šantića opravda svojim imenom, i muzičkim skladom. Još jednom svaka čast. _____________________________"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“ W. B. Y
Emina _____________________________Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.
uh stihoklepica moja draga! Ma super si, svaka čast.
Emina svaka cast
Svaka cast Emina!!!!!!!!!!!!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
aaa pa ja tek sad vidjeh himnu sva cast Emina... sjedi! 5 _____________________________Asja = duša duše moje :) 03.04.`08
i ja evo tek sad vidjoh himnu... bravo Emina!!!! _____________________________~~~ Living the dream ~~~ * Lamija 6 maj 2008 * Vedad 20 decembar 2014
Emina svaka cast na trudu.. ... U koliko se jos primaju prijedlozi, evo sam i ja nesto sklepala zacas, pa da se svi zajedno dogovorimo..... RINGERAJINA HIMNA Moja ringeraja sa nama je svakog dana, uclanite se sad i vi, dobrodoslicu zelimo svi! Za sve brige i dileme imamo i rjesenje. Od trudnoce sve do bebe, nizemo razne teme. Kafice se ovdje piju i plusici silno sniju. Od porodice pa do djece, sve do nase zajednice. Za trudnice svaki dan tu je i trudnicki kalendar, a za nase borke drage, drzimo fige jake, i zajedno cekamo veliki dan, da ostvari se njihov san. Puno sale i zabave i ponekad malo rasprave, a za utjehu i brigu, tu smo jedna za drugu. Zaluta nam i poneki tata, o trudnoci zeli znati svasta, i o doceku prve bebe, sa nama rjesava dileme. Najbolji moderatori i super raja cine forum Ringeraja, druzina smo velika mi, pridruzite se sada svi!
super svaka cast
Ma, svaka cast!!!! _____________________________Mamina zlata: Tea, 11.02.2005. Lana, 31.03.2008. Deni, 31.03.2008.
Svaka čast nasim vrijednim forumašicama za himne _____________________________Lamija duša duše moje 21.08.2006
Svaka čast, cure! _____________________________:-)
svaka čast,baš mi se sviđaju Ma možemo i na Eurosong s njima _____________________________23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :) 14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)
Svaka čast! _____________________________Merjema 02.08.2002. Imran 11.11.2005. Burhan 27.11.2007.
IZVORNA PORUKA: Crvena
Super je i svaka cast forumasicama na trudu!!!!!!!!!! < Poruku je uredio remzy -- 5.3.2009 17:05:05 > _____________________________Lamija 07.08.2002god Fatih 07.02.2006god Ambera 12.08.2008god
Sada bi bilo lijepo da nam moderatorice ubace gore anketu da glasamo. Cure svaka cast I mozda da se ubaci na naslovnu stranu obadvije _____________________________HANA 26.09.2007 SARA 10.12.2012
IZVORNA PORUKA: stella I mozda da se ubaci na naslovnu stranu obadvije
Mishka bravo odmah glasam za ovu himnu...Sve je tako skladno,nigdje ne ''zapinje''ma svaka čast svima _____________________________Nejra 28.02.2008
IZVORNA PORUKA: adannn Mishka bravo odmah glasam za ovu himnu...Sve je tako skladno,nigdje ne ''zapinje''ma svaka čast svima
svaka cast!!! _____________________________http://neckodina.weddingannouncer.com/ Slatka Rejhana rodila se 12.12.2008
Da li je zaista tačno da čvrstu hranu moramo uvoditi bebi kašicama? I to onda kada pokaže interes...
Dojenje i dohrana
Nakon mjeseci uspješnog dojenja vaše dijete odjednom odbija dojku. Što se događa?
Mnogi stručnjaci su sigurni da su današnja djeca bistrija od prijašnjih generacija, ali se u živo...
Odgoj, razvoj i njega
Održana prva regionalna konferencija pod pokroviteljstvom BECUTANA „RODITELJSTVO NEKAD I SAD“
Sve o bebama