IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: MALA1994
jesam
zena me odusevila,odavni nisam vidjela nekoga tako pozitivnog.samo ima trenutno nekih porodicnih briga pa nam ne moze dolaziti
A vidis...mene je Jelenka do suza dovela..ili sam ja tad bila nesto hiperosjetljiva...sstrucna je sigurno...al je ispala malo netakticna...elem...ispade da ja sa svojim djetetom ne pricam...da ga drzim pred tv-om...i da gleda ben10
A kod nas u kuci ne da se brblja...nego nekad pozelis stvarno tisinu...dovoljna je valjda cinjenica da moja mama radi kao prof....nije uopste pitala koliko nas je u kuci...kakve smo prirode etc....sto me ovaj gore pitao...sve ti je to ascare individualno
naravno,ja redzica ne bih nikome preporucila jer se ponio kao pravi idiot.e sada moze biti da je bilo jer je od svog sefa dobio nalog da treba Luku da primi i pregleda.
pregledao ga nije, nije mu ni prisao i napisao u nalazu dijete ne saradjuje,mislim stvarno.
a jelenka je meni svasta nesto napricala,ja nisam tako osjetljiva kad su kritike u pitanju.
to za tv mi je takodje rekla da nema fajde od njega,a ja sam njoj rekla da gledaju crtice za koje ja smatram da su ok,bez nasilja i sl.
ja sam nju sve saslusala ali ja def ne mogu od ujutro do navece glumiti klovna jer se treba tako ponasati da bi imalo nekog ucinka.
kao sto rekoh svako ima svoj sistem rada,ali ono sto mene ljuti je kada smatraju da sa nekim djetetom treba da se radi zasto ne pocnu oni sami odmah da rade nego te vrate kuci i kazu dodji kad djetetu bude 3 godine.
ja kod redzica nikada nisam otisla na kontrolu ,ali sa cula da mu je zena vrsan defektolog i radi u centru vladimir nazor.
a sto se psihologa tice,moja preporuka lejla na pedijatriji,zena je vise nego super samo je tesko doci do nje.
< Poruku je uredio MALA1994 -- 19.1.2012 11:40:45 >