Od 01.03.2009.
Sniženje cijena mjesečne naknade za pakete ADSL 1G i ADSL Cito, i to:
ADSL 1G – sa 19 KM na 17 KM
ADSL Cito – sa 220 KM na 180 KM.
Povećanje količine GB saobraćaja uključenog u pakete ADSL 3G – povećanje na 5 GB saobraćaja ADSL 9G – povećanje na 15 GB saobraćaja Dosadašnjim pretplatnicima paketa ADSL 3G automatski će se dodijeliti paketa ADSL 5G, a pretplatnicima ADSL 9G paketa automatski će se dodijelliti paket ADSL 15G, uz zadržavanje iste cijene mjesečne naknade koju su do sad plaćali za pakete sa manjom količinom saobraćaja.
Povlastice Uvedena je mogućnost davanja popusta od 25% na iznos mjesečne naknade jednog odabranog paketa: ADSL 1G, ADSL 5G ili ADSL 15G, za sljedeće kategorije: slijepa lica, lica sa oštećenjem čula sluha od 90% do 100%, lica sa paraplegijom i paraparezom, lica oboljela od dječije paralize (poliomyelitisa), cerebralne paralize, multipleskleroze i distrofije, sa utvrđenom visinom tjelesnog oštećenja od 80% do 100%.
Izmjena cijene za promjenu paketa unutar istog ADSL tarifnog modela, u zavisnosti od prelaska na paket veće ili manje cijene mjesečne naknade: Promjena paketa unutar istog ADSL tarifnog modela
svaka promjena 10,00 Napomena:
- Prelazak na paket sa većom cijenom mjesečne naknade unutar istog tarifnog modela, je u svim slučajevima besplatan.
dobro su se sjetili i bilo je krajnje vrijeme a mi odlucili da uzmemo veci paket.