Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Hoćemo li sutra dobiti adrese ili u subotu...joj mene, ko dijete ne mogu dočekati.
19.12.2013, 19:14
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: R&T@
E, da ti je znati...
Najvise ima nakita, ali su tehnike razlicite... Mnogo je kompleta, tj. setova... Trosilo se i konca, tj. niti... Neke su se pobrinule i za "pakovanje"... Ima i za djecicu i za mame... (uredite tickere, molim...) Ni njeno velicanstvo kuca nije zaboravljena...
Na mukama sam... strasnim... slatkim...
Joj sta nam radis
19.12.2013, 21:00
R&T@
5982
Prvi RR swap, prijavljene :
1. Almondray (poslala i fotografije i adresu) 2. dafri (poslala i fotografije i adresu) 3. canim (cekamo ) 4. D-K (poslala i fotografije i adresu) 5. vila_7 (poslala fotografije, ali nije adresu) 6. Miracle*3 (poslala i fotografije i adresu) 7. shej (poslala i fotografije i adresu) 8. DM (poslala fotografije i adresu) 9. salmy (poslala i fotografije i adresu) 10. scarlett (poslala fotografije i adresu) 11. yasemin (poslala fotografije i adresu) 12. emina08 (poslala fotografije i adresu) 13. zvoncica (poslala i fotografije i adresu) 14. madam x (poslala fotografije i adresu) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (poslala fotografije, ali nije adresu) 17. raja_ringe (poslala i fotografije i adresu)
Koliko ljepote na jednom mjestu...
Sve ste prave kreativke, da znate, ako vec ne znate...
19.12.2013, 21:16
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: madam x
Hoćemo li sutra dobiti adrese ili u subotu...joj mene, ko dijete ne mogu dočekati.
Cim sve ucesnice posalju podatke jer bih voljela sve poruke poslati u isto vrijeme...
Mislim da je amrino odustala...
a canim bi se trebala javiti ujutro...
19.12.2013, 21:17
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: almondray
E, da ti je znati...
Najvise ima nakita, ali su tehnike razlicite... Mnogo je kompleta, tj. setova... Trosilo se i konca, tj. niti... Neke su se pobrinule i za "pakovanje"... Ima i za djecicu i za mame... (uredite tickere, molim...) Ni njeno velicanstvo kuca nije zaboravljena...
Na mukama sam... strasnim... slatkim...
Joj sta nam radis
19.12.2013, 22:32
R&T@
5982
Imam veliki list iz bloka ispred sebe i pravim kombinacije...
19.12.2013, 22:45
madam x
839
Nacrtaj nas ako ti je lakše ja imam kratku kosu i jako sam zgodna
19.12.2013, 22:50
R&T@
5982
Dje si, , nisam te prepoznala...
19.12.2013, 22:55
madam x
839
Dje si, , nisam te prepoznala...
TuJ sam, pomno motrim ovu temu ne odmičem se , čekam aTresu...čekaj, čekaj, sad sam se nešto sjetila, ide PP
< Poruku je uredio madam x -- 19.12.2013 22:57:38 >
19.12.2013, 23:27
scarlett
1517
Drage ženice, evo jedan padobranac na temu. Maloprije mi se javila jedna prijateljica koja želi da pokrene album aukcije za ovog dječaka. http://www.seebiz.net/zivot-stil/ljepota-zdravlje/pomozimo-djecaku-darisu-memicu/ Ako neka od vas želi da učestvuje u smislu da donira neku od svojih rukotvorina, javite mi se na PP pa da se spojimo na FB, te da vas uvežem sa tom prijateljicom.
Nemojte se sada osjećati prozvanim i da imate neku obavezu. Nema ni potrebe da dalje komentarišemo, jer nije ovo tema za to. Možda moderatori i pobrišu ovaj post. Ali eto ko vidi, možemo nastaviti dalje na PP. Hvala
20.12.2013, 17:14
koka i po
7309
ja nesto jedva cekam da vidim slikice. a ova moja prija ko zainat nece da ih postavi
20.12.2013, 17:53
almondray
-1468
Ja dobila adrese tralallalall
20.12.2013, 17:55
Miracle*3
463
Jeeeeeee......dobila adreseeeeee
20.12.2013, 17:55
dafri
1097
I ja
20.12.2013, 18:01
almondray
-1468
IZVORNA PORUKA: koka i po
ja nesto jedva cekam da vidim slikice. a ova moja prija ko zainat nece da ih postavi
Koko nema slika do sledeće sedmice Cure hoćete li slati odmah sutra ili od ponedjeljka?
20.12.2013, 18:16
salmy
5830
jeeeeee
Ako stignem sutra da, ako ne idem sabah zorom u ponedeljnik
< Poruku je uredio salmy -- 20.12.2013 18:18:03 >
20.12.2013, 18:21
D_K
2669
Sutra ;))
20.12.2013, 18:27
dafri
1097
Sutra,ne znam kako subotom rade da li otpremaju ili čekaju ponedeljak. Hoće li se slike postavljati sve odjednom ili kako se koja obraduje ,čini mi se uzbudljivije i duže će trajati da se postavljaju kako koja dobije .
20.12.2013, 18:30
R&T@
5982
Moram ovo napisati (zbog provjere)... Rijec je o nacinu raspodjele... Znaci, mozete saznati ko vam salje prije prijema posiljke... Kome ce "ubiti iscekivanje" neka ne cita...
1. Almondray (emina08 i scarlet) 2. dafri (hatepsut i miracle) 3. canim (Raja_ringe i salmy) 4. D-K (canim i yasemin) 5. vila_7 (madamx i dafri) 6. Miracle*3 (vila i scarlet) 7. shej (dafri i DM) 8. DM (miracle i emina) 9. salmy (yasemin i D_K) 10. scarlett (vila i hatepsut) 11. yasemin (raja_ringe i salmy) 12. emina08 (almondray i madamx) 13. zvoncica (shay i D_K) 14. madam x (canim i zvoncica) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (zvoncica i shay) 17. raja_ringe (almondray i DM)
Na poruke ne odgovaram do kraja vikenda... Ako sam sta zabrljala javite na ovoj temi...
Voljela bih da sve posaljete u ponedjeljak ujutro, ako je moguce...
20.12.2013, 18:39
salmy
5830
Ustvari vidim ali me zbunjuje zagrada
ma nista me ne zbunjuje
< Poruku je uredio salmy -- 20.12.2013 18:42:26 >
20.12.2013, 18:47
canim
4126
ja ako stignem sutra cu poslati a ako ne onda u ponedeljak.
< Poruku je uredio canim -- 20.12.2013 18:48:25 >
20.12.2013, 18:50
R&T@
5982
Imam u dva slucaja da saljete jedna drugoj... Morala sam, zaista...
Bilo je mnogo radova koji nisu mogli ici svim forumasicama...
Pravila sam x kombinacija, i ova mi se cinila najuspjesnijom...
Shvatit cete kad objavim fotografije...
20.12.2013, 18:55
emina08
253
Rita meni si u pp napisala da šaljem za almondray i DM a sad ovdje piše madam x pa sad ja sam i da ja mogu tek u ponedeljak poslati ,nadam se da je to u redu
20.12.2013, 18:56
R&T@
5982
Emina, to pise i ovdje... Ali saznajes i ko tebi salje...
20.12.2013, 19:00
emina08
253
Moram ovo napisati (zbog provjere)... Rijec je o nacinu raspodjele... Znaci, mozete saznati ko vam salje prije prijema posiljke... Kome ce "ubiti iscekivanje" neka ne cita...
1. Almondray (emina08 i scarlet) 2. dafri (hatepsut i miracle) 3. canim (Raja_ringe i salmy) 4. D-K (canim i yasemin) 5. vila_7 (madamx i dafri) 6. Miracle*3 (vila i scarlet) 7. shej (dafri i DM) 8. DM (miracle i emina) 9. salmy (yasemin i D_K) 10. scarlett (vila i hatepsut) 11. yasemin (raja_ringe i salmy) 12. emina08 (almondray i madamx)[/u] 13. zvoncica (shay i D_K) 14. madam x (canim i zvoncica) 15. amrino (nisam primila pp) 16. hatepsut (zvoncica i shay) 17. raja_ringe (almondray i DM)
Na poruke ne odgovaram do kraja vikenda... Ako sam sta zabrljala javite na ovoj temi...
Voljela bih da sve posaljete u ponedjeljak ujutro, ako je moguce...