cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dekoracija u stanu !

clock-img

08.01.2011, 12:47

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

jao raja vidite ovo

user posted image

za sapun u kupatilu hahahahahah

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

08.01.2011, 17:49

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Joj, Ilhana, da ti se ogadi i sapun i pranje ruku...
Sta sve nece smisliti...

Meni se, pahuljice, u tvojim postovima svidja ona trpezarija sa stolicama u tri boje... boje jeseni su uvijek moj izboruser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

08.01.2011, 18:44

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Joj, Ilhana, da ti se ogadi i sapun i pranje ruku...
Sta sve nece smisliti...

Meni se, pahuljice, u tvojim postovima svidja ona trpezarija sa stolicama u tri boje... boje jeseni su uvijek moj izboruser posted image

Pa to sam ja za tebe i postavilauser posted image

clock-img

08.01.2011, 18:52

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala, mila...

Ja volim vidjeti u domu vedre boje, igru svjetla...
Ne razumijem kako neko moze prostorije "udusiti" teskim, velikim, tamnim komadima namjestaja i detaljima koji "šljašte"...

Pahuljice, sjeti me se opetuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

08.01.2011, 20:20

clock-img

Anoniman

user posted image
hocu ovakvu lampuuuuu...i lusteeeeer
user posted image
u ovakvom prostoru bih mogla zivjetiuser posted image
user posted image

loooodo
user posted image
interesantne mi ove fotelje...pravo
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
malo "space" dizajnauser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

clock-img

08.01.2011, 20:25

clock-img

babina beba

pencil-img

825

Dadada, ja ima ovakvu lampu samo sa ovih 5 manjih kugli, a ovu sa slike sam mislim vidjela u onoj radnji lampi u kosevskoj ulici, ili cak u merkuru, obiju!

clock-img

08.01.2011, 20:34

clock-img

Anoniman

ja sve sto sam vidjela imaju stope koje mi se ne dopadaju...stave najcesce mermer u boji i to jako velik...prije 10-ak (znam da ovo knjizevno nije ispravnouser posted image ...naucila samuser posted image ) godina je bila u natuzziu...po mom ukusu...s metalnom, velikom stopom...takvu vise nisam vidjela...a ta je kostala 800 KMuser posted image

clock-img

08.01.2011, 20:37

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

dadada ja gledam slike i kontam wooo sto je kod dadae dobro u stanu kad procita za lampu skontah hahahaha

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

08.01.2011, 20:58

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mirkica

dadada ja gledam slike i kontam wooo sto je kod dadae dobro u stanu kad procita za lampu skontah hahahaha

eeeeee, iz tvojih usta u bozije usiuser posted image
voljela bi dadada da ima prostor i novaca...a moze i parauser posted image ...za ovako nesto

clock-img

08.01.2011, 21:00

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

ja sve sto sam vidjela imaju stope koje mi se ne dopadaju...stave najcesce mermer u boji i to jako velik...prije 10-ak (znam da ovo knjizevno nije ispravnouser posted image ...naucila samuser posted image ) godina je bila u natuzziu...po mom ukusu...s metalnom, velikom stopom...takvu vise nisam vidjela...a ta je kostala 800 KMuser posted image

imala sam lampu sa mermernom stopom sad imam s metalnom i mogu reci da su ove s mermerom mnogo stabilnije i ubitacne za ledjauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2011, 21:06

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Hajde dajte meni par prijedloga za krevet, nocne ormarice za spavacu...dadada nastupaj molim te

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

08.01.2011, 21:21

clock-img

Anoniman

user posted image
-Ovo mi je ko iz bajke

clock-img

08.01.2011, 21:25

clock-img

Anoniman

user posted image Meni se tako svidjaju ovi metalni. Samo im je mana sto su redovno dimenzija 140x190(ili 200).

clock-img

08.01.2011, 21:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

user posted image
-Ovo mi je ko iz bajke

Mene bi nasli kako plutam ujutro pu pu pu nedaj boze user posted image user posted image user posted image
Jos ako gdje klokoce voda da se covjek upiski u snu user posted image user posted image

clock-img

08.01.2011, 21:29

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image
-Ovo mi je ko iz bajke

Mene bi nasli kako plutam ujutro pu pu pu nedaj boze user posted image user posted image user posted image
Jos ako gdje klokoce voda da se covjek upiski u snu user posted image user posted image

user posted image A ja ti si ono mjesecarka.

clock-img

08.01.2011, 21:31

clock-img

Anoniman

user posted image
-Ovo mi je ko iz bajke

Imala sam par izleta u djetinjstvu sreca nemam vise ko zna gdje bi stiglauser posted image user posted image

clock-img

08.01.2011, 21:35

clock-img

Anoniman

user posted image
-Ovo mi je ko iz bajke

Imala sam par izleta u djetinjstvu sreca nemam vise ko zna gdje bi stiglauser posted image user posted image

ovo se ubilo za hronicnog bronhitisauser posted image user posted image

amela idu sobe...daj mi 20 minuser posted image user posted image

a sto se metalnih kreveta tice...imaju jos jednu manu...nakon izvjesnog vremena mnogo skripeuser posted image user posted image

clock-img

08.01.2011, 21:36

clock-img

Anoniman

user posted image Meni se tako svidjaju ovi metalni. Samo im je mana sto su redovno dimenzija 140x190(ili 200).

da se ovo uraditi...samo sve ima svoju cijenu...ofkorz...ali ako stvarno zelis, mogu te povezati s ljudima koji ce ti ovo napraviti dimenzija koje zelis

clock-img

08.01.2011, 21:46

clock-img

sheri

pencil-img

1515

user posted image
evo ga!
pahuljice imas ppuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

08.01.2011, 21:59

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sheri

user posted image
evo ga!
pahuljice imas ppuser posted image

Nemamuser posted image

clock-img

08.01.2011, 22:06

clock-img

sheri

pencil-img

1515

poslala sam novu, pa ne znam jesi li dobilauser posted image
elem, ovaj moj je meni tata pravio, zeljezni je, i dimenzije su mu 170 x 220.

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

08.01.2011, 22:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sheri

poslala sam novu, pa ne znam jesi li dobilauser posted image
elem, ovaj moj je meni tata pravio, zeljezni je, i dimenzije su mu 170 x 220.

Opet nemam poruku, ali cu zato ja tebi poslati user posted image

clock-img

08.01.2011, 22:10

clock-img

Anoniman

da se ovo uraditi...samo sve ima svoju cijenu...ofkorz...ali ako stvarno zelis, mogu te povezati s ljudima koji ce ti ovo napraviti dimenzija koje zelis

Mozete ko voli metalne ograde napraviti ili mozda ima dole da se kupi samo gornja iznad glave, a krevet kupite one duseke na nogama, uz to sto se ograda prikaci na zid, ovdje je to jedno vrijeme bio hit....A i manje skripi user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2011, 22:15

clock-img

Anoniman

Mozete ko voli metalne ograde napraviti ili mozda ima dole da se kupi samo gornja iznad glave, a krevet kupite one duseke na nogama, uz to sto se ograda prikaci na zid, ovdje je to jedno vrijeme bio hit....A i manje skripi user posted image user posted image user posted image

e ovo jos nisam vidjelauser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.01.2011, 22:24

clock-img

Anoniman

e ovo jos nisam vidjelauser posted image user posted image user posted image

Hajde ba Dadada ja cekam tvoje slike

Zadnji članci

article-img