Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Joj, Ilhana, da ti se ogadi i sapun i pranje ruku... Sta sve nece smisliti...
Meni se, pahuljice, u tvojim postovima svidja ona trpezarija sa stolicama u tri boje... boje jeseni su uvijek moj izbor
08.01.2011, 18:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Joj, Ilhana, da ti se ogadi i sapun i pranje ruku... Sta sve nece smisliti...
Meni se, pahuljice, u tvojim postovima svidja ona trpezarija sa stolicama u tri boje... boje jeseni su uvijek moj izbor
Pa to sam ja za tebe i postavila
08.01.2011, 18:52
R&T@
5982
Hvala, mila...
Ja volim vidjeti u domu vedre boje, igru svjetla... Ne razumijem kako neko moze prostorije "udusiti" teskim, velikim, tamnim komadima namjestaja i detaljima koji "šljašte"...
Pahuljice, sjeti me se opet
08.01.2011, 20:20
Anoniman
hocu ovakvu lampuuuuu...i lusteeeeer u ovakvom prostoru bih mogla zivjeti
loooodo interesantne mi ove fotelje...pravo malo "space" dizajna
08.01.2011, 20:25
babina beba
825
Dadada, ja ima ovakvu lampu samo sa ovih 5 manjih kugli, a ovu sa slike sam mislim vidjela u onoj radnji lampi u kosevskoj ulici, ili cak u merkuru, obiju!
08.01.2011, 20:34
Anoniman
ja sve sto sam vidjela imaju stope koje mi se ne dopadaju...stave najcesce mermer u boji i to jako velik...prije 10-ak (znam da ovo knjizevno nije ispravno ...naucila sam ) godina je bila u natuzziu...po mom ukusu...s metalnom, velikom stopom...takvu vise nisam vidjela...a ta je kostala 800 KM
08.01.2011, 20:37
Mirkica
6978
dadada ja gledam slike i kontam wooo sto je kod dadae dobro u stanu kad procita za lampu skontah hahahaha
08.01.2011, 20:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mirkica
dadada ja gledam slike i kontam wooo sto je kod dadae dobro u stanu kad procita za lampu skontah hahahaha
eeeeee, iz tvojih usta u bozije usi voljela bi dadada da ima prostor i novaca...a moze i para ...za ovako nesto
08.01.2011, 21:00
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
ja sve sto sam vidjela imaju stope koje mi se ne dopadaju...stave najcesce mermer u boji i to jako velik...prije 10-ak (znam da ovo knjizevno nije ispravno ...naucila sam ) godina je bila u natuzziu...po mom ukusu...s metalnom, velikom stopom...takvu vise nisam vidjela...a ta je kostala 800 KM
imala sam lampu sa mermernom stopom sad imam s metalnom i mogu reci da su ove s mermerom mnogo stabilnije i ubitacne za ledja
08.01.2011, 21:06
Amelaa RR
3309
Hajde dajte meni par prijedloga za krevet, nocne ormarice za spavacu...dadada nastupaj molim te
Meni se tako svidjaju ovi metalni. Samo im je mana sto su redovno dimenzija 140x190(ili 200).
08.01.2011, 21:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
-Ovo mi je ko iz bajke
Mene bi nasli kako plutam ujutro pu pu pu nedaj boze Jos ako gdje klokoce voda da se covjek upiski u snu
08.01.2011, 21:29
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MarinaDK
-Ovo mi je ko iz bajke
Mene bi nasli kako plutam ujutro pu pu pu nedaj boze Jos ako gdje klokoce voda da se covjek upiski u snu
A ja ti si ono mjesecarka.
08.01.2011, 21:31
Anoniman
-Ovo mi je ko iz bajke
Imala sam par izleta u djetinjstvu sreca nemam vise ko zna gdje bi stigla
08.01.2011, 21:35
Anoniman
-Ovo mi je ko iz bajke
Imala sam par izleta u djetinjstvu sreca nemam vise ko zna gdje bi stigla ovo se ubilo za hronicnog bronhitisa
amela idu sobe...daj mi 20 min
a sto se metalnih kreveta tice...imaju jos jednu manu...nakon izvjesnog vremena mnogo skripe
08.01.2011, 21:36
Anoniman
Meni se tako svidjaju ovi metalni. Samo im je mana sto su redovno dimenzija 140x190(ili 200).
da se ovo uraditi...samo sve ima svoju cijenu...ofkorz...ali ako stvarno zelis, mogu te povezati s ljudima koji ce ti ovo napraviti dimenzija koje zelis
08.01.2011, 21:46
sheri
1515
evo ga! pahuljice imas pp
08.01.2011, 21:59
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri
evo ga! pahuljice imas pp
Nemam
08.01.2011, 22:06
sheri
1515
poslala sam novu, pa ne znam jesi li dobila elem, ovaj moj je meni tata pravio, zeljezni je, i dimenzije su mu 170 x 220.
08.01.2011, 22:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri
poslala sam novu, pa ne znam jesi li dobila elem, ovaj moj je meni tata pravio, zeljezni je, i dimenzije su mu 170 x 220.
Opet nemam poruku, ali cu zato ja tebi poslati
08.01.2011, 22:10
Anoniman
da se ovo uraditi...samo sve ima svoju cijenu...ofkorz...ali ako stvarno zelis, mogu te povezati s ljudima koji ce ti ovo napraviti dimenzija koje zelis
Mozete ko voli metalne ograde napraviti ili mozda ima dole da se kupi samo gornja iznad glave, a krevet kupite one duseke na nogama, uz to sto se ograda prikaci na zid, ovdje je to jedno vrijeme bio hit....A i manje skripi
08.01.2011, 22:15
Anoniman
Mozete ko voli metalne ograde napraviti ili mozda ima dole da se kupi samo gornja iznad glave, a krevet kupite one duseke na nogama, uz to sto se ograda prikaci na zid, ovdje je to jedno vrijeme bio hit....A i manje skripi
e ovo jos nisam vidjela
08.01.2011, 22:24
Anoniman