Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ente kalbii, ente kullun fii hajatii..."Moje si srce, sve si u zivotu mom..."
23.01.2009, 12:08
haidy
549
A ja govorim o Violeta lady. ne znam jeste li te koristile, ali meni su stvarno extra.
23.01.2009, 12:12
camm
1266
A što se naturele tiče,dobra je ,ali mi se nekako sva uvrne i izgužva
[/quote]
i meni se ovo desavalo ,jednostavno nisam sigurna sa njima
23.01.2009, 12:15
mamyca
1657
Always nocne najvise kad imam ,a koristim i njihove dnevne,mada nisu ni carefree lose,ali s always sam najsigurnija .
23.01.2009, 12:16
idana_85
1752
Ja sam koristila always, a onda sam presla na feel fine. Nakon toga nisam mogla podnijeti always, zuljali su me i potparivali. Onda sam koristila naturelu,dobra je,ali za one koji nemaju obimnu mecu. Sada koristim carefree (po preporuci svekrve ) i jako sam zadovoljna, dugi, tanki i ne raspadaju se.
23.01.2009, 12:21
Amrino
2613
Na always sam definitivno alergicna i znam jos x osoba koje ih takodje ne podnose. Totalno su sinteticke i ja odmah dobijem osip iako mi koza uopste nije osjetljiva i inace nemam problema s tim. Prije sam camo koristila carefree a sada znam kupiti i Naturela jer su pamucne i fino disu. Inace mrzim velike i duge uloske tako da uvijek kupim one sa maksimalno 3 "tackice".
23.01.2009, 12:34
Crvena
1859
IZVORNA PORUKA: budućamama
Ja sam prije uvijek koristila always sensitive, ali kad sam probala Libresse- ostala sam im vijerna. Osjećaj je isti ko da se nose samo pamučne gaćice. Probajte, ja sam prezadovoljna
Potpisujem
23.01.2009, 13:45
triplemama
1097
I ja sam na Always alergična i na sve slične. Koristim carefree i super su mi ili libresse
Ja sam malo prolupala jer i Violeta ima jedne pa se zovu feel fine i oni su mi grozni. Moja sestra koristi te Boni feel fine i kaze da su joj super, ona nema nikakvih problema od njih. Ja ih nisam probala tako da ne znam nista. Izvini za brkanje U poslu sam pa kuckam kada uhvati minut
23.01.2009, 17:23
lamka
571
Naturella kamilica Dugo koristila Always al su mi bas iritirali kozu .Pošto nemam obimnu mens. naturela mi odgovara
23.01.2009, 17:27
senoenamine
60
Allways sa 3 kapi,ali u zadnji par god je kao najlon,jos kad hodas imas osjecaj da svako od ukucana il pak gostiju zna da si u onim danima u mj.Naturella sam koristila al mi se nesvidja sto se brzo kusljaju,motaju pa i nisu sicher.Sad sam kupila violleta laydi pa cu da isprobam kada dodje
23.01.2009, 18:48
nikka
589
Nekoristim nijedne uloške, svi su mi nehigijenski. Koristim samo OB tampone raznih veličina po potrebi i neosjetim ONE dane u mjesecu.
23.01.2009, 18:51
mamy Sabina
1553
libresse svih veličina i oblika- najugodniji,najmekši,meni najprirodniji.
najsretnija bi bila kada bi mogla koristiti Vir ili neke slične uloške,koji su 100% pamučni,al nemože uvijek
< Poruku je uredio mamy2 -- 23.1.2009 18:53:32 >
23.01.2009, 19:46
mala curica
2077
IZVORNA PORUKA: HanaBana
Probala Violetu, koristila dva puta i dobila gljivice od njih. Katastrofalni su barem meni. Dr mi je strogo zabranio upotrebu tih ulozaka. Pamuka nisu ni vidjeli.
I ja sam probala Violetu i dobila gljivice i vise nikada ne bih koristila te uloske
23.01.2009, 19:59
Saraya
395
Koristim FEEL FINE i to one malo deblje(roza pakovanje) ili vir(uglavnom poslije poroda)... Ostali mi ne odgovaraju(iritacije, gljivice i sl.)
24.01.2009, 09:17
stella
1360
IZVORNA PORUKA: nikka
Nekoristim nijedne uloške, svi su mi nehigijenski. Koristim samo OB tampone raznih veličina po potrebi i neosjetim ONE dane u mjesecu.
Jeli ti se ikada desilo da ti pomjere ciklus,meni se desavalo(i pored neredovnih ciklusa jos neredovnije) i prestala sam ih koristiti.Osim kad me potrefi na moru.
24.01.2009, 10:23
andji
1215
Jeli ti se ikada desilo da ti pomjere ciklus,meni se desavalo(i pored neredovnih ciklusa jos neredovnije) i prestala sam ih koristiti.Osim kad me potrefi na moru.
Stella i ja ih koristim godinama,pa ima 6god. sigurno,i nisam imala ikakvih problema,menis e mjesečnica samo pomjeri kad sam pod stresom,a evo ima više od 6-7 mjeseci kako mi je redovna(čitaj nema stresa) a koristim tampone....a ko će ga znati....i to je individualno
24.01.2009, 10:45
sarayka
832
Koristim naturella pamučne i nove violetine pamučne.... Allways mi stvara svrab (oprostite na izrazu!) jer se potparava....
24.01.2009, 11:11
laracroft
420
Kada idem van obavezno stavim ob tampon,a po kuci always sensitive jer me ne iritira,a dobri su mi i ovi naturella od kamilice.Njih sam otkrila nedavno i prezadovoljna sam
24.01.2009, 13:35
camm
1266
IZVORNA PORUKA: andji
Stella i ja ih koristim godinama,pa ima 6god. sigurno,i nisam imala ikakvih problema,menis e mjesečnica samo pomjeri kad sam pod stresom,a evo ima više od 6-7 mjeseci kako mi je redovna(čitaj nema stresa) a koristim tampone....a ko će ga znati....i to je individualno
ja nisam za tu varijantu meni je to ne zdravo,dosta toga sam cula o njima ja ih koristim bas kao sto stella kaze ako se zadesim na moru.
24.01.2009, 14:21
andji
1215
ja nisam za tu varijantu meni je to ne zdravo,dosta toga sam cula o njima ja ih koristim bas kao sto stella kaze ako se zadesim na moru.
HVALA BOGU,dosad nisam imala problema,rodila sam dijete,živo i zdravo,imam normalnr menst. sve uredu sa mojim reproduktivnim organima i ja sam zadovoljna njihovim učinkom(tampona) a šta će biti od sad ne znam,kao što niko ne zna i ko koristi uložke
24.01.2009, 14:43
nikka
589
IZVORNA PORUKA: stella
IZVORNA PORUKA: nikka
Ne,ciklus mi je trajao uvijek 28 dana a mjesečnica 4-5 dana, koristim ih od prve mjesečnice,znači nekih 18god. otprilike, nikad nikakvih problema nisam imala,rodila sam u 30.god. od jednog jedinog pokušaja i sada poslije poroda ih koristim i sve je bilo isto do spirale,jedino mi se od nje produžila mjesečnica za 2 dana ali je ciklus redovan i dalje. Znači ako si ti imala već neredovan ciklus mislim da ti to nema veze sa tamponima oni su u vag. kanalu a ne u maternici.
24.01.2009, 18:48
Aquarius
509
Koristim Always sensitive. Meni su super. Nisu plastični kao obični Always ulošci, ne iritiraju, dobro upijaju. A dnevne koristim Carefree.
24.01.2009, 20:16
Amelaa RR
3309
libresse roze najbolji su mi do sada...tamponi nekad u nekad...