Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
09.04.2011, 00:54
N_N
1860
Raspitaj se koji je najbolji od tih preostalih.... pa ako ni oni nisu ok jesi li razmišljala da nađeš neku tetu ili djevojku da ga čuva? Bolje i to nego da je po čitav dan zatvoren i u tamnom. Još sad lijepo vrijeme.
09.04.2011, 01:01
iv@ncica
2115
jaslice prebukirane s velikim listama cekanja..u ove jedne koje su relativno ok necu za 3 god na red. jedino moram krenuti traziti veze, jedino tako... a tete su nam totalno nepouzdane...nas vrtic nije bio los dok su radile 2 ok tete..i nadopunjavale se i znale sto rade...sad je jedna ok druga kriza...ova jedna sama ne moze puno postici ni uvesti ritam i red ..i sad nam odlazi i ta dobra, avraca se sa trudnickog nekaka deseta ..totalno sam ...i gledam gdje vec da ga ubacim za iducu godinu...sto je najgore ja znam ravnateljicu ovih vrtica..ali nista ne pije vode nikakve zalbe..samo trnutna opomena doticnoj i to je to
09.04.2011, 01:04
N_N
1860
Uh baš gadna situacija, baš vam ne treba da ponovo prolazite sve nanovo Razumijem te, znam koja je to briga, pa sama činjenica da ga ponovo negdje ostavljaš i kad je vrtić super teško je a kamoli tako..... pih, ne dajte se, ne znam šta da ti savjetujem. Kopaj i nogama i rukama da nađeš kakvu vezu. Sretno, držim vam fige
09.04.2011, 01:19
iv@ncica
2115
hvala draga...pomalo sam ludaaa vise
13.04.2011, 08:41
glorija
12
mostarka 24 izvini što nisam prije odg. ali obveze, posao....
To su jaslice na Cimu kod tete Bete, cijena je 160 maraka. Tete su divne, pazit će šta daju tako maloj bebi jestia i ti možeš ponijeti šta god hoćeš one će joj dati. Ja sam nosila s vremena na vrijeme da joj bude malo raznovrsnije. Možda je jedini problem što je na Cimu, ako nisi blizu. Možeš probati i u Čudesnoj šumi, mislim da i oni primaju male bebe
01.08.2011, 11:17
luna77
462
di je čudesna šuma. i mi smo u potrazi za vrtićem ili igraonom bar
02.08.2011, 15:20
Mila_80
233
kakva je trenutno situacija sa jaslicama u Mostaru, koliko ih ima, gdje su i u kakvom su stanju ne trebaju mi još ali uskoro će trebati...
28.10.2012, 14:31
Bubamara Mala
6
USTANOVA“ DJEČJI VRTIĆI“ MOSTAR
Kuća od kamena Vukovarska bb 318 125
Radobolja (centralni vrtić-uprava) Kneza M.V Humskog bb 325 153
Sunce Zrinski Frankopana bb 343 268
Zvončić Dr. A. Starčevića bb 347 927
JU“DJEČIJI VRTIĆI-CICIBAN“ MOSTAR Renzo Donazzon Potoci bb,Bijelo Polje 574 924
U koje jaslice ide vaše dijete? Kakva su vaša iskustva?
02.03.2013, 22:34
kikip
9
mi smo dobili jaslice u Radobolji. Beba je trebala poci sa 11 mjeseci. Otisla sam jedan dan da vidim kako stvari funkcioniraju i da upoznam tete. Sokirala sam se. Znaci to je skupina u dobi od 1 do 2 godine i obzirom da je on tako mali teta kaze da ce cijeli dan provesti u kreveticu zbog sigurnosnih razloga ( a da ne govorim kako sam tete zatekla kako sjede u cosku i pricaju se, pa valjda su one tu da ih cuvaju i paze a ne da ih stavljaju u krevetic da one mogu cakulati), uzas, da je pas ne bih ga drzala 8 sati u kavezu kamoli bebu koja puze od 6.mjeseca zivota i non stop je na podu. Jelovnik je isto uzas, potpuno neprilagodjen npr. za rucak makaroni sa mljevenim mesom, prasa, u biti jelovnik je isti kao za vrticku djecu, sve je slano i zacinjeno, cak daju cokoladu za uzinu, pa nek mi netko kaze sta ce bebi od godinu dana cokolada za uzinu i kako ce bez zuba pojesti makarone s mljevenim mesom?? Odustala sam. Da necu kruha imati jesti uzet cu tetu da ga cuva. Tko voli nek izvoli ali tako vam stvari stoje.
12.03.2013, 01:27
sporty mamaa
3211
Kikip zar je zaista tako? Ja sam ostala puff... Definitivno ce baka servis morati raditi bar do vrticke dobi.