cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Miris u vašem stanu

clock-img

01.02.2010, 14:22

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Bilo koji sto ide u utičnicu stavljam samo u hodnik jer mi se ne sviđa da user posted image to udiše po cijeli dan. A uglavnom kupujem mirisne svijeće, ili skuham voćni čaj sa cimetom prava zimska varijanta

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

10.11.2010, 10:20

clock-img

saso

pencil-img

143

Da malo osvjezimo temuuser posted image .Ja nikako da pronadjem odgovarajuci osvjezivac,probala glade-ne svidja mi se,razne u spreju-kratkotrajni, airwick jos nisam,razmisljam da probam mozda citrus,ili neko etericno ulje?zna li neko gdje ima kupit kvalitetna etericna ulja?

"Najusamljenije mjesto na svijetu je ljudsko srce u kojem nema ljubavi."

Kikica - mamino malo pile :)

clock-img

10.11.2010, 10:36

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: saso

Da malo osvjezimo temuuser posted image .Ja nikako da pronadjem odgovarajuci osvjezivac,probala glade-ne svidja mi se,razne u spreju-kratkotrajni, airwick jos nisam,razmisljam da probam mozda citrus,ili neko etericno ulje?zna li neko gdje ima kupit kvalitetna etericna ulja?

i meni se isto ne svidjaju svi ovi mirisi, ili su prejaki ili preblagi.ja sam nedavno uzela "minzoel" u dm-u, koje se koristi za masaze glave i stavim par kapi u vodu na pec plinsku i fino irise a ugodno je jer je nana-menta i nije prejako za bebe.a moze se malo staviti i iznad svijece pa da se isparava.meni je ovo ok skroz

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

10.11.2010, 12:27

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja kad krenem na posao u svakoj sobi ostavim prozor na kant, ništa bolje od mirisa svježeg vazduha kad se vratim kući
Inače miris za prostor koristim samo za toalet, nekada al vrlo rijetko u sobama upalim mirisne svijeće
Moj recept za prijatan miris u domu je često oprati store sa više omekšivača s mirisom koji nam godi user posted image  i danima kuća divno miriše pa onda ponoviti

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.11.2010, 09:43

clock-img

saso

pencil-img

143

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

ja kad krenem na posao u svakoj sobi ostavim prozor na kant, ništa bolje od mirisa svježeg vazduha kad se vratim kući
Inače miris za prostor koristim samo za toalet, nekada al vrlo rijetko u sobama upalim mirisne svijeće
Moj recept za prijatan miris u domu je često oprati store sa više omekšivača s mirisom koji nam godi user posted image  i danima kuća divno miriše pa onda ponoviti

Veeseelaa i ja sam tog misljenja,al sad dolaze zimski dani pa ne mogu bas po citav dan dok ne dodjem s posla drzat otvoren prozoruser posted image a i kako se u tom periodu pece hljeb u pekacu jedini miris sto me doceka kad se vratim s posla je pecen hljeb , tako da ni store u ovom slucaju puno ne pomazu...(nije da ne volim miris hljeba,naprotiv) user posted image

clock-img

11.11.2010, 09:50

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

ja tako radim i ljeti i zimi
mm je u radnji koja je 500 metara od kuće, on naleti pred moj dolazak i zatvori prozore i odvrne grijanje
A inače uvijek mi je u dnvenom jedan prozor na kant i ljeti i zimi

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

11.11.2010, 10:12

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Ja koristim etrična ulja, eukaliptus najčešće iz više razloga: Tarikov bronhitis, odgovara mi miris bez obzira na raspoloženje i trudnoću, mm se miris sviđa i nekako mi najduže ostane. Ljeti otvoreni prozori al kako krene sezona loženje u Gračanici ne može da se diše, otvorim prozor i zapahne me miris pušnice. Osvježivače samo u tolaetu koristim, iskreno smatram da nisu preterano bodri za disjane puteve. 

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

11.11.2010, 16:02

clock-img

mala86

pencil-img

2755

kod nas je trenutno air wick koji ispusta svakih 3o i nesto min,ali nisam bas prezadovoljna user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

19.11.2010, 14:22

clock-img

saso

pencil-img

143

Cula sam da je GNLD osvjezivac zraka jaako dobar i jos vaznije nije stetan.Nisam jos probalauser posted image

clock-img

16.02.2011, 13:02

clock-img

Dina_1405

pencil-img

83

Drage moje ja sam probala sve moguce,od mirisnih svijeca,etericnih ulja (koje sam kupovala u apoteci),pa onih elektricnih... I definitivno mi je najbolji Spectra-antinikotinski,smedja boja,najobicniji sprej. 2 puta dnevno (ujutro i navecer) otvorim sve prozore,vrata naprskam cijelu kucu. Miris je divan, a vjerovali ili ne kosta 2 km! Nema ga svugdje,nabavljaju ga u ovoj trgovini u mojoj mahali,pa kad dodje ja odmah kupim vise komada i rahat sam mjesec dana.user posted image user posted image user posted image
A prilikom usisavanja obavezno u u sisivac stavim par kapi etericnog ulja (od borovine) i super osvjezi. user posted image user posted image user posted image

Nije zanimljivo ono što vam žene kažu, zanimljivo je ono što presute...

clock-img

16.02.2011, 13:03

clock-img

Anoniman

Kod mene je trenutno onaj kamencic glade. Nije los

clock-img

16.02.2011, 13:05

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Ja koristim obicno mirisno ulje,samo nakapam par kapi na radijatore i cjela kuca miriseuser posted image user posted image user posted image samo neznam sta ljeti?

clock-img

16.02.2011, 13:05

clock-img

leli§

pencil-img

1201

i ja sam vala probala sve i svasta ali sam sprejeve izbacila radi zdravlja... oni su mi totalno eko ne frendly user posted image user posted image  

meni je super staviti kascicu osusene zalfije i kascicu karanfilcica i to ostaviti da prokuha i da isparava...

mada iskreno sada imam svjeca hejbet tu i tamo pa ne prokuhavamuser posted image

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

16.02.2011, 14:32

clock-img

jasmin

pencil-img

4600

Vecinom sprej.Dosta puta jednostavno navlazim maramu u omeksivac i objesim kod ulaznih vrata(pogotovo kad gosti dolaze).
Pravo mirusi.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

clock-img

16.02.2011, 14:45

clock-img

DM

pencil-img

2408

Trenutno japanska metvica(eterično ulje) u pročiščivač zraka stavim1-2 i hmmmm!Ne koristimo nikakve sprejeve-no,no zbog zdravlja, čak ni u kupatilu!

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

clock-img

19.02.2011, 21:15

clock-img

la bomba

pencil-img

245

IZVORNA PORUKA: salmy

Ja koristim obicno mirisno ulje,samo nakapam par kapi na radijatore i cjela kuca miriseuser posted image user posted image user posted image samo neznam sta ljeti?

Super ideja user posted image

clock-img

19.02.2011, 21:25

clock-img

Natty

pencil-img

127

ja to ne koristim .smeta mi,pada mi se u nesvjest od mirisa user posted image
imamo jedino za kupatilo sprej koji se koristi samo poslje mm user posted image

...ko ne valja sebi,neće nikome...

clock-img

19.02.2011, 22:32

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

Trenutno mirise na przeni luk i jaja. user posted image  A inace na lavandu i jasmin.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

19.02.2011, 22:38

clock-img

joni

pencil-img

119

IZVORNA PORUKA: Natty

ja to ne koristim .smeta mi,pada mi se u nesvjest od mirisa user posted image
imamo jedino za kupatilo sprej koji se koristi samo poslje mm user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image tako je i kod mene

clock-img

19.02.2011, 22:41

clock-img

amdi

pencil-img

518

IZVORNA PORUKA: salmy

isto to samo iznad svijece

clock-img

19.02.2011, 22:41

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Sta taj dan kuham to mirise...user posted image user posted image user posted image user posted image ,..Hahah uglavnom ne volim "vjestacke" mirise....Volim miris susene lavande.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

19.02.2011, 22:47

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Ja uvijek moram imati u kuci one lucice (male svijece) jer stalno koristim etericna ulja...Sad je aktuelan kokos user posted image . To mi je nekako najdjelotvornije, najisplativije, najzdravije...
Moram samo kupiti jos jedan onaj...svijecnjak...valjda se tako zove user posted image

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

02.03.2011, 21:48

clock-img

bananica

pencil-img

4330

ne znam da li je neko vec spomenuo ali je etericno ulje Melissa odlicno, pomaze kod zacepljnog nosa, ja ga kupila u apoteci, a ima i u DM-u

Zadnji članci

article-img