Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bilo koji sto ide u utičnicu stavljam samo u hodnik jer mi se ne sviđa da to udiše po cijeli dan. A uglavnom kupujem mirisne svijeće, ili skuham voćni čaj sa cimetom prava zimska varijanta
10.11.2010, 10:20
saso
143
Da malo osvjezimo temu .Ja nikako da pronadjem odgovarajuci osvjezivac,probala glade-ne svidja mi se,razne u spreju-kratkotrajni, airwick jos nisam,razmisljam da probam mozda citrus,ili neko etericno ulje?zna li neko gdje ima kupit kvalitetna etericna ulja?
10.11.2010, 10:36
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: saso
Da malo osvjezimo temu .Ja nikako da pronadjem odgovarajuci osvjezivac,probala glade-ne svidja mi se,razne u spreju-kratkotrajni, airwick jos nisam,razmisljam da probam mozda citrus,ili neko etericno ulje?zna li neko gdje ima kupit kvalitetna etericna ulja?
i meni se isto ne svidjaju svi ovi mirisi, ili su prejaki ili preblagi.ja sam nedavno uzela "minzoel" u dm-u, koje se koristi za masaze glave i stavim par kapi u vodu na pec plinsku i fino irise a ugodno je jer je nana-menta i nije prejako za bebe.a moze se malo staviti i iznad svijece pa da se isparava.meni je ovo ok skroz
10.11.2010, 12:27
veeseelaa
20552
ja kad krenem na posao u svakoj sobi ostavim prozor na kant, ništa bolje od mirisa svježeg vazduha kad se vratim kući Inače miris za prostor koristim samo za toalet, nekada al vrlo rijetko u sobama upalim mirisne svijeće Moj recept za prijatan miris u domu je često oprati store sa više omekšivača s mirisom koji nam godi i danima kuća divno miriše pa onda ponoviti
11.11.2010, 09:43
saso
143
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja kad krenem na posao u svakoj sobi ostavim prozor na kant, ništa bolje od mirisa svježeg vazduha kad se vratim kući Inače miris za prostor koristim samo za toalet, nekada al vrlo rijetko u sobama upalim mirisne svijeće Moj recept za prijatan miris u domu je često oprati store sa više omekšivača s mirisom koji nam godi i danima kuća divno miriše pa onda ponoviti
Veeseelaa i ja sam tog misljenja,al sad dolaze zimski dani pa ne mogu bas po citav dan dok ne dodjem s posla drzat otvoren prozor a i kako se u tom periodu pece hljeb u pekacu jedini miris sto me doceka kad se vratim s posla je pecen hljeb , tako da ni store u ovom slucaju puno ne pomazu...(nije da ne volim miris hljeba,naprotiv)
11.11.2010, 09:50
veeseelaa
20552
ja tako radim i ljeti i zimi mm je u radnji koja je 500 metara od kuće, on naleti pred moj dolazak i zatvori prozore i odvrne grijanje A inače uvijek mi je u dnvenom jedan prozor na kant i ljeti i zimi
11.11.2010, 10:12
ziki
1815
Ja koristim etrična ulja, eukaliptus najčešće iz više razloga: Tarikov bronhitis, odgovara mi miris bez obzira na raspoloženje i trudnoću, mm se miris sviđa i nekako mi najduže ostane. Ljeti otvoreni prozori al kako krene sezona loženje u Gračanici ne može da se diše, otvorim prozor i zapahne me miris pušnice. Osvježivače samo u tolaetu koristim, iskreno smatram da nisu preterano bodri za disjane puteve.
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
11.11.2010, 16:02
mala86
2755
kod nas je trenutno air wick koji ispusta svakih 3o i nesto min,ali nisam bas prezadovoljna
19.11.2010, 14:22
saso
143
Cula sam da je GNLD osvjezivac zraka jaako dobar i jos vaznije nije stetan.Nisam jos probala
16.02.2011, 13:02
Dina_1405
83
Drage moje ja sam probala sve moguce,od mirisnih svijeca,etericnih ulja (koje sam kupovala u apoteci),pa onih elektricnih... I definitivno mi je najbolji Spectra-antinikotinski,smedja boja,najobicniji sprej. 2 puta dnevno (ujutro i navecer) otvorim sve prozore,vrata naprskam cijelu kucu. Miris je divan, a vjerovali ili ne kosta 2 km! Nema ga svugdje,nabavljaju ga u ovoj trgovini u mojoj mahali,pa kad dodje ja odmah kupim vise komada i rahat sam mjesec dana. A prilikom usisavanja obavezno u u sisivac stavim par kapi etericnog ulja (od borovine) i super osvjezi.
16.02.2011, 13:03
Anoniman
Kod mene je trenutno onaj kamencic glade. Nije los
16.02.2011, 13:05
salmy
5830
Ja koristim obicno mirisno ulje,samo nakapam par kapi na radijatore i cjela kuca mirise samo neznam sta ljeti?
16.02.2011, 13:05
leli§
1201
i ja sam vala probala sve i svasta ali sam sprejeve izbacila radi zdravlja... oni su mi totalno eko ne frendly
meni je super staviti kascicu osusene zalfije i kascicu karanfilcica i to ostaviti da prokuha i da isparava...
mada iskreno sada imam svjeca hejbet tu i tamo pa ne prokuhavam
16.02.2011, 14:32
jasmin
4600
Vecinom sprej.Dosta puta jednostavno navlazim maramu u omeksivac i objesim kod ulaznih vrata(pogotovo kad gosti dolaze). Pravo mirusi.
16.02.2011, 14:45
DM
2408
Trenutno japanska metvica(eterično ulje) u pročiščivač zraka stavim1-2 i hmmmm!Ne koristimo nikakve sprejeve-no,no zbog zdravlja, čak ni u kupatilu!
19.02.2011, 21:15
la bomba
245
IZVORNA PORUKA: salmy
Ja koristim obicno mirisno ulje,samo nakapam par kapi na radijatore i cjela kuca mirise samo neznam sta ljeti?
Super ideja
19.02.2011, 21:25
Natty
127
ja to ne koristim .smeta mi,pada mi se u nesvjest od mirisa imamo jedino za kupatilo sprej koji se koristi samo poslje mm
19.02.2011, 22:32
Galicia
2433
Trenutno mirise na przeni luk i jaja. A inace na lavandu i jasmin.
19.02.2011, 22:38
joni
119
IZVORNA PORUKA: Natty
ja to ne koristim .smeta mi,pada mi se u nesvjest od mirisa imamo jedino za kupatilo sprej koji se koristi samo poslje mm
tako je i kod mene
19.02.2011, 22:41
amdi
518
IZVORNA PORUKA: salmy
isto to samo iznad svijece
19.02.2011, 22:41
Skvo RR
4542
Sta taj dan kuham to mirise... ,..Hahah uglavnom ne volim "vjestacke" mirise....Volim miris susene lavande.
19.02.2011, 22:47
Amrino
2613
Ja uvijek moram imati u kuci one lucice (male svijece) jer stalno koristim etericna ulja...Sad je aktuelan kokos . To mi je nekako najdjelotvornije, najisplativije, najzdravije... Moram samo kupiti jos jedan onaj...svijecnjak...valjda se tako zove
02.03.2011, 21:48
bananica
4330
ne znam da li je neko vec spomenuo ali je etericno ulje Melissa odlicno, pomaze kod zacepljnog nosa, ja ga kupila u apoteci, a ima i u DM-u