Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Više o kolačićima
PRETRAŽIVAČ
Pronađi članke, video zapise, forum...
ADVANDACED
Gdje pretraživati?
PRIJAVI SE
UČLANI SE
Prijavi se
Korisnik:
Lozinka:
Zaboravili ste lozinku?
Učlani se
ali
Odaberite korisničko ime:
E-pošta:
Unesite lozinku
Potvrdite lozinku
Klikom na "Prijavi se", potvrđujete da ste pročitali Uslove korištenja portala i da se slažete sa njima, uključujući i Upotrebu kolačića. POTVRDI
Drage forumasice, nasa Mrvica_83 sinoc iza ponoci, u 00:09 je dobila svoju princezu Hanadi u narucje zivu i zdravu Beba je napredna mashallah, 4.500, a duga 54 cm.... Sretnoj i ponosnoj majci zelimo brz oporavak i uzivanje u beskrajnoj sreci, bebici dug i sretan zivot sa njenim roditeljima...
Čestitke!!! _____________________________Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)
Masala, divne vijesti... Cestitamo Mrvici, neka im je ziva i zdrava princeza, a mami sto brzi oporavak od srca zelim... _____________________________10.5.2013 dvije crtice 20.6.2013 srculence kuca 16.1. 2014. stigla sultanija Ismihan
Čestitam od srca
Iskrene cestitke, bas me obradova ova vijest
MashAllah. Cestitke sretnim roditeljima. Dosla im napokon njihova cezica. Presretna sam zbog njih. _____________________________Loading... neki pametan potpis ali nikako da skontam sta :P
čestitke od srca nek je živa, zdrava i sretna _____________________________Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.
Cestitam Mrvice, bebici sve naljepse u zivotu, a tebi brz oporavak :) _____________________________»Gospodaru, Ti moje znanje povećaj« 30.1.2007 23.06.2013
MasAllah Mamici iskrene cestitke, a bebici dug i sretan zivot
Masallah Da vam princeza uvijek bude ziva, zdrava i vesela _____________________________N&N
Draga moja iskrene cestitke na rodjenju princeze. Neka Vam je ziva i zdrava uvijek. _____________________________Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
Mashallah!!! Mrvice iskrene cestitke I brz oporavak vam zelim _____________________________Sara&Mohammad
iskrene čestitke uz najljepše željeza majku i bebu......... _____________________________"U laži su kratke noge ! "
Cestitke
Iskrene cestitke... _____________________________Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
Od srca čestitam _____________________________sve mamino 17.3.2008. i 17.6.2013.
Iskrene cestitke sretnim roditeljima . Maloj princezi sretan dolazak na ovaj svijet , dug i sretan zivot . Nasoj Mrvici zelim brz oporavak _____________________________27. 12 2013 BETA 396,1
Mashallah, bas divna vijest! Cestitam od srca! _____________________________Majke ruke svoje djece drže kratko, ali njihova srca zauvijek..
Koja sreća...Mrvice čestitam ti od srca...Da ti Hanadi bude živa i zdrava,srećna i dugovječna...Tebi brz oporavak i svako dobro od srca...Bravoooooooo _____________________________Život nam vraća ono što mi drugima dajemo.... 15.07.2012. god -missed ab. (8 ned+4) 28.12.2013. god -ugledali smo 29.08. 2014. god. - rođen N, mamino žuto pile...
Masallah!!
Cestitke Mrvici i cijeloj porodici, zelimo puno zdravlja, srece i uspjeha maloj princezi _____________________________R, 08.10.2008.... A, 25.02.2014.
Mrvice,iskrene cestitke _____________________________"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo" Mamino sunce Ameen 11.08.2009. <3
Čestitamo!!!
Iskrene cestitke ,konacno je mala princeza u maminom narucju,nek vam je ziva i zdrava i uvijek na ponos _____________________________" U oluji,u buri,kraj nedaca svih,uz teske gubitke i tugu kletu,biti nasmijan,prirodan i tih,najveca je umjetnost na svijetu"
mrvice masallah pa moje kumce pravi bebac 4500kg neka nam je ziva i zdrava a ti da nam se sto prije oporavis od srca cestitke < Poruku je uredio ljiljo -- 26.11.2013 11:28:43 > _____________________________20.01.2009 ispunile sve naše želje 02.11.2013 - 8 sedmica - vanmatericna
Mnogi niti ne znaju da na pasti za zube postoje oznake. One su na samom dnu pakiranja, u različit...
Zdravlje
Samsung Bespoke Jet Complete usisivač je savršeni partner za sve one koji žele da uživaju u trenu...
Sponzorirano
Uređenje doma
Pitanje koje se mota novopečenim roditeljima po glavi - Da li je užasno i grozno imati seks u bra...
Odnosi u porodici
Sastavili smo popis stvari koje bismo trebali prestati govoriti ženama koje su postale majke. One...
Mama poslije porođaja