cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Pakung i maska za kosu...

clock-img

27.01.2009, 15:10

clock-img

Gigana

pencil-img

695

ja imam probleme sa peruti, tako da baš muku mučim.  Kad mi se perut smiri, onda se vratim normalnim šamponima i maskama, i nakon određenog vremena opet mi se pojavi perut.  Jedino mi pomaže šampon od Vichy-ja protiv peruti, a od maski koristim onu iz avona za ofarbanu kosu, a za vrhove Klasovo ulje za vrhove, ono mi je neprevaziđeno. 
Kosa mi se jako brzo masti, pa sam uzela i Tigi regenerator za volumen koji se ne ispire, nije loš.

Probala sam i jednu masku protiv peruti koja ide ovako:
Pomiješate maslinovo ulje, žumance i malo rakije (može i viski ili bilo koje drugo žestoko piće, ali je Loza najbolja).

Ovo stavite na glavu i držite 20-30 min. Koristiti jednom u 10 dana, a može i češće dok imate perut.

Vedo 2007.g. i
Esma 2012.g.

clock-img

31.01.2009, 20:38

clock-img

Lorna

pencil-img

236

joj koristim sve sto mi je ikad iko rekao. Imam jako tanku kosu, koju silujem kemikalijama vec 22 godien. trenutno koristim dove i Pantene masku za kosu, Loreal kremu, CHI silk infusion (SUPER STVAR), ION sprej koji sprecava gorenje kose prilikom feniranja, INFUSIUM regenerator koji se ne ispire i neki serum od JOHN FRIEDA

Upoznajte Lornu
http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/

clock-img

02.02.2009, 14:22

clock-img

mnn

pencil-img

1611

user posted image         user posted image

TAJ ŠAMPON I MAKU KORISTIM...ŠAMPON MI TRAJE TRI MJESECA A MSKA MI JOŠ TRAJE...IMAM JE DVA MJESECA...SUPER SU PROZVODI.      

alex ima 4 godine 2.5.2009
stize nam druga beba :)

Zadnji članci

article-img