cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Djeda Mraz i dječica Doma Bjelave i RR!

clock-img

21.12.2013, 09:07

clock-img

ElmaB

pencil-img

4568

Kao što sam i obećala, evo prvih sličica:
http://www.dodaj.rs/f/1m/OP/2EwdmdjB/rr-014.jpg
http://www.dodaj.rs/f/45/uB/47T8AcHa/rr-015.jpg
http://www.dodaj.rs/f/3d/qE/hfgKSVg/rr-017.jpg

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

clock-img

21.12.2013, 09:28

clock-img

ninuska

pencil-img

1939

clock-img

21.12.2013, 13:43

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Bili na druzenju, divno nam je bilo,svaka cast zene.Djecica su divna a posebno mali Omar .

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

21.12.2013, 13:56

clock-img

teki

pencil-img

248

Super je bilo, pohvale organizatorima user posted image

Velika maza 19.01.2010
Mala maza 29.08.2013

clock-img

21.12.2013, 14:33

clock-img

Dunje i Kolaci

pencil-img

24

Nadam se da ste mi se lijepo proveli,ocekujem slike!!user posted image

clock-img

21.12.2013, 14:36

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

Ja imam zelju da pohvalim Deda Mraza. Bio je super.
Naime, moja E. Se boji haman svega, pa tako i deduke. Ja sam ustala da odem po paketic ona je cekala, medjutim on je bio toliko uporan (ja sam kontala koji mu je klinacuser posted image ono daj paketic i da idem, mucimo dijete), ali ispostavilo se da je imao dobar pristup, pa je on njoj prisao i dijete se stvarno nisje prepali, dala je i peticu i sve je bilo super.

Eto user posted image

Hvala za paketic, nama je bilo bas lijepo.

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

21.12.2013, 14:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Ja toliko toga bih napisala...
međutim, slažem sve u sebi...
radosti i tuge pomješale su se al osmjeha je bilo...a on je najvažniji...
Hvala Elmi i dunje i kolači ...djeca su otišla sa puno divnih kolača...user posted image
i sa mnogo toga...napisat će Višnja sigurno...user posted image osobito odgovor drage mame naše Emi user posted image
vidjela sma naše drage i mile...i setan i ponosna što sma dio ove rigngeraja...ova ringeraja je ono što me drži godinama...jer toliko želje za podjeliti svoje dobor sa durgim smao sam ovdje našlauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.12.2013, 14:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: selebriti

Naime, moja E. Se boji haman svega, pa tako i deduke. Ja sam ustala da odem po paketic ona je cekala, medjutim on je bio toliko uporan (ja sam kontala koji mu je klinacuser posted image ono daj paketic i da idem, mucimo dijete), ali ispostavilo se da je imao dobar pristup, pa je on njoj prisao i dijete se stvarno nisje prepali, dala je i peticu i sve je bilo super.

Eto user posted image

jesi teškauser posted image

cura je meduser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.12.2013, 14:50

clock-img

rose

pencil-img

8709

hvala ringeraji na druzenju user posted image jes da sam provela pola vremena moleci svoje dijete da ostavi silne skakaonice, tobogane i ostala cuda i da se pridruzi djeci kod deda mraza al je na kraju ipak uspjela dobiti svoj paketic user posted image user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

21.12.2013, 14:51

clock-img

selebriti

pencil-img

1709

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: selebriti

Eto user posted image

jesi teškauser posted image

cura je meduser posted image user posted image

Smlata moja user posted image

Hvalauser posted image

I tvoje su lutke, posebno F. Mojoj E.

Life begins at the end of your comfort zone

clock-img

21.12.2013, 14:56

clock-img

senka27

pencil-img

85

Eh da i ja pohvalim cijeli ovaj dogadjaj...i organizatore i pomagace...sve je super bilo..ali najvise sam sretna zbog malisana iz doma...medici slatki...
I moji djecaci su bas uzivali ...hvala opet

Sve ce to o mili moj prekriti
Snjegovi,ruzmarin i sas

clock-img

21.12.2013, 14:57

clock-img

sara09

pencil-img

46

evo i mi da zahvalimo na paketicuuser posted image Organizacija je za 10user posted image al su me djeca iz doma ostavila porazenu,mrvice maleuser posted image da sam kako mogla barem bih ih petero povela sa sobomuser posted image

clock-img

21.12.2013, 15:03

clock-img

salmy

pencil-img

5830

Visnja jos jednom hvala za organizaciju i paketice..Odlicni su...djecak tablet ne popustauser posted image

Lijepo je vidjeti radost i srecu na licu djece iz Doma ... Toliko parova bi jedva cekalo da ih usvoji i pruzi sve sto bi pozeljeli..ali zakoni ne dozvoljavu...Tuga brate dragiuser posted image
Omar je bio med medeniuser posted image

ps.Hanady kad si preuzela stvar u svoje ruke sve je brze krenulouser posted image

< Poruku je uredio salmy -- 21.12.2013 15:04:12 >

clock-img

21.12.2013, 15:06

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ja toliko toga bih napisala...
međutim, slažem sve u sebi...
radosti i tuge pomješale su se al osmjeha je bilo...a on je najvažniji...
Hvala Elmi i dunje i kolači ...djeca su otišla sa puno divnih kolača...user posted image
i sa mnogo toga...napisat će Višnja sigurno...user posted image osobito odgovor drage mame naše Emi user posted image
vidjela sma naše drage i mile...i setan i ponosna što sma dio ove rigngeraja...ova ringeraja je ono što me drži godinama...jer toliko želje za podjeliti svoje dobor sa durgim smao sam ovdje našlauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ,...neznam kako drugaije da opisem

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

21.12.2013, 15:09

clock-img

AnLu

pencil-img

371

Evo i nas... RR hvala, Visnja hvala... Deda Mraz je bio predivan... Djecica iz doma su posebna,jedva sam izdrzala da ne zaplacem kad je onaj maleni menipobjegao u krilo, bjezeci od deda mraza, ali isto tako vise puta sam pomislila da vaspitacice njihove mogu bar malo vise razumjevanja imati prema toj djeci...
Omar user posted image , zagrlio me je i poljubio i ponjela ga ja da se igra sa djecom, ali on meni kaze necu ja, bicu dobar da dobijem opet paketic, pitam ga ja je li ti ono volis majstor boba, kaze on meni ma ja volim sve, bas sve volim, volim toma, rorija, volim sve crtane, volim svu djecu, volim i tebeuser posted image user posted image user posted image

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

clock-img

21.12.2013, 15:11

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

IZVORNA PORUKA: AnLu

Omar user posted image , zagrlio me je i poljubio i ponjela ga ja da se igra sa djecom, ali on meni kaze necu ja, bicu dobar da dobijem opet paketic, pitam ga ja je li ti ono volis majstor boba, kaze on meni ma ja volim sve, bas sve volim, volim toma, rorija, volim sve crtane, volim svu djecu, volim i tebeuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

21.12.2013, 15:11

clock-img

rose

pencil-img

8709

Evo i nas... RR hvala, Visnja hvala... Deda Mraz je bio predivan... Djecica iz doma su posebna,jedva sam izdrzala da ne zaplacem kad je onaj maleni menipobjegao u krilo, bjezeci od deda mraza, ali isto tako vise puta sam pomislila da vaspitacice njihove mogu bar malo vise razumjevanja imati prema toj djeci...

lutka draga user posted image ...a sav je njezan s onom plavom kosom

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

21.12.2013, 15:13

clock-img

AnLu

pencil-img

371

Svaka cast tati Omarovomuser posted image na tako divno odgojenom djetetu, tesko je biti danas roditelj, djecu odgojiti i kad su oba roditelja uz djete, a ne on kao samohrani otac...

A. 10.02.2010.
L. 12.08.2011.

clock-img

21.12.2013, 15:15

clock-img

ljubi_1985

pencil-img

84

HVALA HVALA HVALA posebno RRtetama na trudu,strpljenju i prije svega ljudskosti!!!!! ovo je bio prvi Eldarov susret s Djeda mrazom a bit ce i jos naravno ali odlicno je osmisljen i ambijent Djedica je takodjer za pohvalu stvarno je bio strpljiv i srdacan!!!!
jos jednom jedno ljudsko hvala
djeca iz Doma Bjelave su bili preslatki user posted image user posted image user posted image
za tete za djedicu user posted image user posted image user posted image

Eldar 01.10.2012.

clock-img

21.12.2013, 15:17

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

user posted image user posted image user posted image

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

21.12.2013, 15:19

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Nama je bilo divno,Harun je baš slušao i jedva je čekao da dobije paketić.Nakon pregleda sadržaja istog,negdje je odjurio,tražim ga i nađem u toaletu.Kaže:¨ žurim prati ruke da jedem smoki¨user posted image .
Hvala RRuser posted image

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

21.12.2013, 15:20

clock-img

ljubi_1985

pencil-img

84

seka mi rece ko i sta je slatki Omar stvarno me dirnula njegova pricauser posted image user posted image tuzno a presladak jeuser posted image user posted image

Eldar 01.10.2012.

clock-img

21.12.2013, 15:20

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Svaka cast tati Omarovomuser posted image na tako divno odgojenom djetetu, tesko je biti danas roditelj, djecu odgojiti i kad su oba roditelja uz djete, a ne on kao samohrani otac...

user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.12.2013, 15:21

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Hvala na organizaciji, divnom druzenju i paketicu user posted image

Djecica iz doma su bila divna... Bas sto neko rece, toliko ljudi bi ih usvojilo i pruzilo im sve, steta sto to nije moguceuser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

21.12.2013, 15:33

clock-img

lepetetka

pencil-img

615

Sve pohvale za organizatore, sponzore, Deda Mraza ..user posted image user posted image user posted image
Nama je bilo divno, sretna sam što vidjeh mnoge mame i dječicu, a nisam odavno user posted image user posted image
Sretna što sam vidjela malog Omara, srce slatko i pametno user posted image
I sretna sam što se puno djece iz doma usrećilo bar na jedan dan, i što imaju jednu više lijepu uspomenu iz djetinjstva zahvaljujući predivnim ljudima user posted image

mamin dječak, 11.01.2008.
mamina princeza 09.07.2011.

Zadnji članci

article-img