Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
IZVORNA PORUKA: Eh ja nisam krivila mm jer nisam ni pomislila da je on"otima" I par dana mi bilo tesko kasnije "poravnim"...ja sam odmarala uzivala u T a babo obavljao sav posao oko nje I drzalo je bar dva mj to I kasnije je opet podjednako trazila mene I mm...a sad kako joj se brat rodio glavno je "MAMA CE" I samo sa mnom hoce da spava itd itd...cak mi neko jutro govori "mazi me mama" :)))
Evo moja od 9,5 godina sjedi mi u krilu.....
24.11.2013, 14:51
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Bio je slican " problem " skoro na forumu.......
I tad sam rekla da u uvodu u psihologiju se govori o tome da dijete se u odredjenim godinama identifikuje sa ocem, onda s majkom....pa opet s ocem...itd. Misa mu, citate li vi bilo sta?
Naravno da postoji faza identifikacije djece s roditeljima. Ali ovdje je problem sto zeni smeta sto kada se igra sa malom otac uleti i hoce on. Dakle problem je u mami, treba da se opusti i da sve ide svojim tokom a ne da se otimaju oko djeteta.
24.11.2013, 14:59
Medić*
29
IZVORNA PORUKA: ananas_ze
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Bio je slican " problem " skoro na forumu.......
I tad sam rekla da u uvodu u psihologiju se govori o tome da dijete se u odredjenim godinama identifikuje sa ocem, onda s majkom....pa opet s ocem...itd. Misa mu, citate li vi bilo sta?
samo forum izgleda ja sam cak pomislila da se javlja ista s istim "problemom" kontam nije valjda da jos nije "rijesen"...
Neko izgleda bas puno cita Inace nisam ni upratila da je slican problem imao