cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Prepucavanja preko djeteta

clock-img

24.11.2013, 09:58

clock-img

hanabanana

pencil-img

4435

IZVORNA PORUKA:
Eh ja nisam krivila mm jer nisam ni pomislila da je on"otima" I par dana mi bilo tesko kasnije "poravnim"...ja sam odmarala uzivala u T a babo obavljao sav posao oko njeuser posted image I drzalo je bar dva mj to I kasnije je opet podjednako trazila mene I mm...a sad kako joj se brat rodio glavno je "MAMA CE" I samo sa mnom hoce da spava itd itd...cak mi neko jutro govori "mazi me mama" :)))

Evo moja od 9,5 godina sjedi mi u krilu.....user posted image

clock-img

24.11.2013, 14:51

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Bio je slican " problem " skoro na forumu.......

I tad sam rekla da u uvodu u psihologiju se govori o tome da dijete se u odredjenim godinama identifikuje sa ocem, onda s majkom....pa opet s ocem...itd. Misa mu, citate li vi bilo sta?

Naravno da postoji faza identifikacije djece s roditeljima. Ali ovdje je problem sto zeni smeta sto kada se igra sa malom otac uleti i hoce on. Dakle problem je u mami, treba da se opusti i da sve ide svojim tokom a ne da se otimaju oko djeteta.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

24.11.2013, 14:59

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: ananas_ze

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Bio je slican " problem " skoro na forumu.......

I tad sam rekla da u uvodu u psihologiju se govori o tome da dijete se u odredjenim godinama identifikuje sa ocem, onda s majkom....pa opet s ocem...itd. Misa mu, citate li vi bilo sta?

samo forum izgleda
ja sam cak pomislila da se javlja ista s istim "problemom" kontam nije valjda da jos nije "rijesen"...

Neko izgleda bas puno cita user posted image Inace nisam ni upratila da je slican problem imao user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

Zadnji članci

article-img