IZVORNA PORUKA: tea lana
sva sreca pa svako ima svoje ja Lani ne bi dala da jede cumur al sam joj od drugog mjeseca davala keks da mi dijete ne bi umrlo od gladi.
OD gladi mogu umrijeti samo djeca u Africi, nemojmo sada pretjerivati.
Šta si joj mogla dati?!
Pa ako ti finansije dopuštaju mogla si joj dati komotno adaptirano mlijeko i tako prvih pet mjeseci. Ili četiri ili ne znam već koliko smatraš potrebnim.
Evo imaš na forumu i Višnju i ElmuB obje su hranile djecu adaptiranim mlijekom ( Elma je malo ranije uvela nadohranu ) i djeca im preživjela iako im nisu stavljale keks u mlijeko od dva i pol mjeseca.
Dajte više stvarno ovakvih nebuloznih komentara....
A šta smo mi jeli...ja sam pila Humanu do godinu dana. Imam 33 godine, znači mogla se i tada naći. A moja mama i moja nana su dojene...tada nije bilo mestitisa, regada i ostalih stvari...rodila si dijete, stavi ga na sisu i doji.
Ko da je to neka pamet svijeta.
Mi smo od toga napravile nauku.
I moja starija kćer je odrasla na Aptamilu, i nisam vidjela niti jedan pametan razlog zbog kojeg bih joj uz sve one vitamine gruhala i keks u to mlijeko, koje je inače jako gusto. Jela je poslije hape sa običnim mlijekom, voćem i dva petita na kašiku. A mladju hvala Bogu još uvijek dojim.
< Poruku je uredio hanabanana -- 23.1.2009 15:24:39 >