cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: sunet muškog djeteta

clock-img

04.10.2009, 15:24

clock-img

Amela83

pencil-img

277

Jest, moja Adela, 29.09. Jedva čekam da sve prođe! stvarno sam se zabrinula kako ću ovo čistiti... user posted image Al moram haman... user posted image Ljubi mi Alimčića, stvarno je presladak! Gledala sam vaše slike na FB-u.

Mamina sreća *09.03.2009*

clock-img

04.10.2009, 15:27

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

Evo i mi saljemo drugu Amaru user posted image user posted image user posted image user posted image da to sve brrzo prodje!

clock-img

04.10.2009, 17:07

clock-img

Amela83

pencil-img

277

Amar se zahvaljujeuser posted image ! I šalje vam veeeeliku pusu! user posted image

Mamina sreća *09.03.2009*

clock-img

06.10.2009, 13:43

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Izvadili smo juce nalaze i sutra poslijepodne aBd idemo da osunetimo Ajdina.
Mamu je vec trema uhvatilauser posted image Spremila sam sta cu mu obuci da ga ne steze.Samo ne znam kako cu ga staviti u AS,necemo ga moci svezatiuser posted image
Pile moje malo sad pajkiuser posted image malo se unervozi juce mu se prvi zubic pojavio pa valjda od toga
Samo da sve dobro prodje aBd,ne znam ko ce iscekati sutra popodneuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

06.10.2009, 13:52

clock-img

Anoniman

Sreeeeeeeeeetno, mislit ćemo na vas! user posted image

clock-img

06.10.2009, 13:58

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: gvendolina

Izvadili smo juce nalaze i sutra poslijepodne aBd idemo da osunetimo Ajdina.
Mamu je vec trema uhvatilauser posted image Spremila sam sta cu mu obuci da ga ne steze.Samo ne znam kako cu ga staviti u AS,necemo ga moci svezatiuser posted image
Pile moje malo sad pajkiuser posted image malo se unervozi juce mu se prvi zubic pojavio pa valjda od toga
Samo da sve dobro prodje aBd,ne znam ko ce iscekati sutra popodneuser posted image

mislim da je najbolje da legi poslije(vezanje-ni slučajno), pitaj doktora, zapiši na papirić sve šta trebaš pitati jer ćeš od nervoze zaboraviti
sretnouser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

clock-img

06.10.2009, 14:04

clock-img

Nedi

pencil-img

1147

Sretno malom Ajdinu, a mami - obavezno doručkuj prije ( ja sam pala u nesvijest)

24.12.2007.
24.o9.2013.

clock-img

07.10.2009, 23:39

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Drage moje samo da vam javim da smo osunetili Ajdina veceras u 19h.
Radili smo na Kosevu sa lokalnom anestezijom.Dobro je proslo hB,jeste da je plakao kad su ga iznijeli,ali je u autu brzo zaspao.Kad smo dosli kuci bio je super raspolozen gugutao i smijao se,mamin hrabri momak.Problem je nastao kad je trebao piskiti,tad se rasplakao.Doktor nam je preporucio da mu stavimo cepice i nakon toga je zaspao.Jadnicak je bio pravo izmoren.

Hvala Bogu da je i ovo zavrseno dnas sam citava dan nervozna,nisam mogla ni spavati.
Dr nam je rekao da ne treba posipati bivacinom,samo da mu kamilicom nakvasimo da skinemo flaster.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

07.10.2009, 23:44

clock-img

adissa_

pencil-img

212

Allah mubarekosum,,cestitke,da bude zdrav i ziv ,user posted image

clock-img

07.10.2009, 23:45

clock-img

Ilhana RR

pencil-img

6113

IZVORNA PORUKA: adissa_

Pridruzujem se cestitkama! =)

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

clock-img

08.10.2009, 00:50

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: adissa_

Čestitam!! Hvala Bogu da je sve dobro prošlo.
user posted image user posted image za hrabrog dječaka i roditelje user posted image

clock-img

08.10.2009, 20:31

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

Hvala vam drage moje user posted image

Fino mi je sinoc spavao tako da sam se i ja malo odmorila.Nije piskio cijelu noc tek ujutru.Malo je plakao iz pocetka,ali sad je vec bolje.Raspolozen je smije se i guguce,ko da nista nije bilo.Malo me strah kad mu mijenjam pelenu da ga ne uvrijedim.
enisice da i vi aB to ubrzo obavite i da sve dobro prodje.Brzo se misici oporave kad su maliuser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

08.10.2009, 20:34

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

Čestitke momčini, još malo pa ćeš nam u svekiuser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

clock-img

08.10.2009, 20:45

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: acudesa

Čestitke momčini, još malo pa ćeš nam u svekiuser posted image

E dobro si jos majka da ozeni momka user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala na cestitkamauser posted image user posted image user posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

10.10.2009, 12:29

clock-img

martajay

pencil-img

400

da se pohvalimo i mi :)
u utorak se osunetili. kod dr dizdarevica (na grbavici).
danas se okrecemo, pokusavamo da puzimo, i uopste, ponasamo se kao da se nista nije ni desilo... eto!

7.4.2009.

clock-img

10.10.2009, 13:35

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: martajay

danas se okrecemo, pokusavamo da puzimo, i uopste, ponasamo se kao da se nista nije ni desilo... eto!

cestitamo hrabrom momku user posted image user posted image user posted image

Ajdin se jos nije poceo okretati,cijelo vrijeme spava na leđima.Danas smo se i kupali i uzivao je.

Stavljate li vi ista na cunu,kako izgleda?Kod Ajdina je jarko crveno i pomalo curi nesto kao gnoj.

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

clock-img

10.10.2009, 13:48

clock-img

Amrino

pencil-img

2613

Allamubarek svim hrabrim djecacima!!! user posted image user posted image user posted image
Mazite samo kantarionovim uljem i sve ce biti super - nece se cak ni krastica napraviti i nece ih nista boliti!

Polaznica obuke o dojenju
HAMZA
29.12.2007
IMRAN
03.03.2010

clock-img

10.10.2009, 21:53

clock-img

martajay

pencil-img

400

ja mu mazem glavic jekogalom, po savetu dr-a, svaki put kad mu menjam pelenu (na dva sata) a stavljam mu i 2-3 puta na dan i kantarionovo ulje. mislim da je to sto se cini kao gnoj, u stavri "to" nesto sto se stvara na glavicu. on je to imao dok nisam drugog dana pocela da ga mazem jekogalom. sad je glavic crven, ali bez nekih naslaga. misilim da ga ne boli, cim spava na stomaku, i cim se okrece...  najgori deo mi je kad se iskaki :)
pozdrav za ajdina user posted image

7.4.2009.

clock-img

25.10.2009, 23:18

clock-img

neki

pencil-img

3476

Ima li iko da mi kaze koliko kosta sunet na Kosevu,MOLIM VASuser posted image

clock-img

26.10.2009, 13:53

clock-img

neki

pencil-img

3476

Zene drage,pa zna li iko???user posted image

clock-img

26.10.2009, 14:08

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: martajay

čestitke, a i ti ćeš u sveki još malouser posted image user posted image user posted image user posted image  pripreme završeneuser posted image user posted image

clock-img

26.10.2009, 14:09

clock-img

acudesa

pencil-img

7725

IZVORNA PORUKA: neki

Ima li iko da mi kaze koliko kosta sunet na Kosevu,MOLIM VASuser posted image

mila ja ne znam, ali probat ću se raspitati ovih dana, je li ti hitno?

clock-img

26.10.2009, 14:10

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

Neki ja sam cula koliko je u "dezuri" ali ne znam koliko je regularno kad ides sa uputnicom. U "dezuri" je oko 150 km. Ali probaj regularnim putem mozda se ni ne placa.

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

26.10.2009, 14:10

clock-img

neki

pencil-img

3476

Hvala ti duso,u subotu nam je termin aBd,pa eto do tad ako mozesuser posted image

clock-img

26.10.2009, 14:12

clock-img

neki

pencil-img

3476

IZVORNA PORUKA: maja78

Neki ja sam cula koliko je u "dezuri" ali ne znam koliko je regularno kad ides sa uputnicom. U "dezuri" je oko 150 km. Ali probaj regularnim putem mozda se ni ne placa.

Ama nama zakazase termin bas u dezuri,mi pitali doktora ima li cijena,kaze on ma eto ne znam,to se placa na blagajni,ali lahko cemo se za to dogovoritiuser posted image user posted image user posted image Nije mi jasno nikako,ako ima cijena odredjena,pa brate reci mi da znam(mislim na doktorauser posted image )
Maja78,je li placam na blagajni,ili doktoru u rukeuser posted image

< Poruku je uredio neki -- 26.10.2009 14:13:03 >

Zadnji članci

article-img