Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
A vidis meni su ona u TL-u recimo skupa.A ova osoba koja je uzela ova jeftina kolica kaze da mjesecima super sluze.Ja cu ih uzeti za oko kuce pa i da se razvale nije velika steta
Ma što oko kuće samo???', ... Nek koriste gdje god, dok se et ne raspadnu, .. a možda baš ta traju generacijama, ... Joj ovi danas proizvođači, ... upitan kvalitetet gdje god se okreneš.
01.06.2011, 09:13
mala86
2755
nasa kolica od 40 km (bez tende gore,bez polozaja) iz tl super sluze evo vec druga godina
01.06.2011, 10:41
la bomba
245
Ma mi smo ekstra povoljno prošli, platili 55KM, ... u TL-u, ... imaju dva položaja, obruč, tendu, ... ma kolica su meni fantazijaaaaa.... Preponosna sam na tu kupovinu A vozamo se satima, svaki dan, .... nemam zamjerki, ... jedino su se kočnice malo zgulile, .. jer silazim niz stepenice na zadnjim točkovima, pa malo zapinju
07.06.2011, 14:38
vila_7
5398
da li imaju jeftinija kisobran kolica ali da mogu i u lezeci polozaj? Ja gledala par u FIS-u i sva mogu samo u 2 polozaja - nijedna ne mogu u lezeci -a ja mislila kad budemo isli na more ako u setnji navecer zaspe ili na plaži
07.06.2011, 14:46
Emica_sa
1463
To jee pravo tesko,ja gdje sam god vidila,samo imaju 2 polozaja.Ima naravno kisobran kolica da mogu i 3 polozaja,ali su skuplja ja imam pegperego si kolica i ona mogu u 3 polozaja i super su,ali tebi se to ne isplati
07.06.2011, 14:51
vila_7
5398
a ja gluposti . Pa ja kontala ta kolica bas tako da mi moze i zaspati. Sad se pitam uopce da li ih i nabavljati-jer meni do plaže ne ide se jeske nego moramo svakako autom, e znaci jedino za setnju navecer - al i to
07.06.2011, 14:54
Emica_sa
1463
jedino da nosis prava kolica na plazu,ako nisu bas glomazna
02.07.2011, 12:24
ruby_
66
znam da oglasima nije mjesto ovdje, ali ako neko ima kisobran kolica da mu ne trebaju vise (chicco, quinny zapp, chipolino omnia...) i da ih zeli prodati, neka javi trebaju mi laksa kolica a nemam vremena da obilazim po radnjama
02.07.2011, 12:28
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: la bomba
Ma mi smo ekstra povoljno prošli, platili 55KM, ... u TL-u, ... imaju dva položaja, obruč, tendu, ... ma kolica su meni fantazijaaaaa.... Preponosna sam na tu kupovinu A vozamo se satima, svaki dan, .... nemam zamjerki, ... jedino su se kočnice malo zgulile, .. jer silazim niz stepenice na zadnjim točkovima, pa malo zapinju
meni je tako zao sto su ova kolica nestala, bila su divna crvena i dok sam dosla da ih kupim ostala samo crna koja ne kupih jer je ljeto pa kontam bice prevruce
02.07.2011, 14:22
Anoniman
teacherko, nemoj zaliti, nama se odmah isparala na dva mjesta, sad je li to sto mi fakat nismo pazili kad vozimo ili zato sto se ajna sama pentra po njima, hmmm, ne znam, bubu
09.07.2011, 20:39
teacher75
5394
mm tek danas stigao oticu u TL na ilidzi i nema vise nijednih bubu od 55km
09.07.2011, 21:34
HAHA
685
Jesi li gledala u TL u BBI,mi smo svoja tu kupili?
10.07.2011, 08:48
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: HAHA
Jesi li gledala u TL u BBI,mi smo svoja tu kupili?
tamo je jos davno nestalo
10.07.2011, 09:17
ema_28
237
ima slatkih kisobran kolica u fisu u rajlovcu, ja kupila jedna pravo funkcionalna za 27 km, moze dijete u njima i spavati, skroz se poloze
10.07.2011, 09:18
ema_28
237
a i mi smo trazili bubu u sarajevu i u cijeloj bosni, nigdje ih nema i ne znaju kad ce doci
10.07.2011, 09:26
ElmaB
4568
Jesi li gledala na prvom spratu tržnog centra Merkur na Otoci? Ima dječija prodavnica sa jako puno izbora za dječija kolica i ostale opreme. Posjeduju katalog iz kojeg možeš naručiti i stigne za par dana!
na kraju sam se odlučila za ova Hauck. Čvršća su od Cam-ovih i spužva na leđima i ispod guze je deblja. Imaju više položaja i nadam se da će biti dobra. Probali smo ih i zadovoljni smo.
Mi smo kupili identicna i prezadovoljnu smo!!! Prije toga sam prodala Graco Mirage i Chicco Caddy- jer su bila katastrofa. Ova bih svima toplo preporucila jer su bukvalno za sve- od rodjenja do 4 godine. Moj stariji ima tri i po- i komotno moze u njima fino spavati da se ispruzi. Lagana su, jednostavna- imaju sve polozaje- ma ekstra su i pravo sam ze razrahatila s njima!
10.07.2011, 11:56
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: ElmaB
Jesi li gledala na prvom spratu tržnog centra Merkur na Otoci? Ima dječija prodavnica sa jako puno izbora za dječija kolica i ostale opreme. Posjeduju katalog iz kojeg možeš naručiti i stigne za par dana!
ovakva ista su bila 55km na akciji, ja htjela crvena
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.7.2011 23:50:14 >
10.07.2011, 12:03
lirio
491
Slazem se sa Amrino... Kod nas su chicco cady bas smo nezadovoljni... Jedino sto su lagana i super su za zgrade bez lifta, kao sto je slucaj kod nas.... Amrino, a ta kolica, koliko su teska?
11.07.2011, 21:49
Medić*
29
Mi danas u Robotu uzeli kisobran kolica 27 km na snizenju, ostala jos jedna narandzasta. Imala su jos neka jeftinija 24 km ali ova sto smo mi uzeli ma mogu do 4 godine rahat. Uzeli plava a ostala jos blijedo narandzasta. V ec ih isprobali, od hotela do Vrela Bosne pjesaka, maleni uzivao vozeci se. Nisu mala, bas komotna za krupniju djecu super.
11.07.2011, 23:45
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75
Mi imamo ova i prezadovoljni smo. Kod nas su crveno-siva . Na akciji zimus kostala cijelih 49.99KM
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.7.2011 23:50:29 >
11.07.2011, 23:48
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
Mi imamo ova i prezadovoljni smo. Kod nas su crveno-siva . Na akciji zimus kostala cijelih 49.99KM
e to su ta sto su mi izmakla
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.7.2011 23:50:49 >
11.07.2011, 23:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa
e to su ta sto su mi izmakla
Cini mi se da smo mi uhvatili zadnji voz. Kupili smo ih zimus nekad u TL u Grand C. na Ilidzi. Preprezadovoljni. Lagana, izdrzljiva, simpa, a Bogme i nisu zahmetli da se sastave/rastave, ne zauzimaju puno prostora u gepeku, a bebac uziva. Ima na piku, prodaju se nova...pa vidi.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 11.7.2011 23:58:09 >
11.07.2011, 23:57
teacher75
5394
60km, nemaju crvena, samo plava
12.07.2011, 00:10
delfin
958
Amrino, gdje si kupila ova Hauck kolica i koja im je cijena?