cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kisobran kolica

clock-img

15.04.2011, 01:26

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Ma neee. Mi ti imamo kolica citav jedan vozni park. Ali sada mi stvarno trebaju neka skroz mala, da mi ih nije problem nositi, zatrebaju mi ponekad. evo danas je npr zaspala u onim kolicima. Ma nisu se ona toliko ni raspala koliko se meni kupuju neka nova user posted image Tako sam i ta vasa, da ih nisam kupila nesto bi mi bilo user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

15.04.2011, 12:07

clock-img

idacha

pencil-img

1681

uuuuuuuuuh, mama75, pa vi ih iskoristili polijepo...
uh, jesi me vala obradovalauser posted image user posted image user posted image
nista, ja uzimam ova definitivno...
jos samo da skontam gdjeeeeeeeeeeee da ih nadjem....

ako neko slucajno naidje u Sarajevu na ovakva, MOLIM VAS da mi javite, narocito ukoliko budu ona narandzasto-plava i samo plava, nije bitno...
mm mi radi u Sa, pa bih njega zaduzila za kupovinu, samo da znam gdje ih ima tacno, jer on ce mi donijeti garant Graco iz tri dijela, ako bude sam traziouser posted image user posted image user posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

clock-img

16.04.2011, 20:39

clock-img

ruby_

pencil-img

66

Zna li neko mozda gdje se mogu kupiti Chicco Capri kisobran kolica?

clock-img

16.04.2011, 20:44

clock-img

Malenaoduvijek

pencil-img

5237

IZVORNA PORUKA: idacha

uuuuuuuuuh, mama75, pa vi ih iskoristili polijepo...
uh, jesi me vala obradovalauser posted image user posted image user posted image
nista, ja uzimam ova definitivno...
jos samo da skontam gdjeeeeeeeeeeee da ih nadjem....

ako neko slucajno naidje u Sarajevu na ovakva, MOLIM VAS da mi javite, narocito ukoliko budu ona narandzasto-plava i samo plava, nije bitno...
mm mi radi u Sa, pa bih njega zaduzila za kupovinu, samo da znam gdje ih ima tacno, jer on ce mi donijeti garant Graco iz tri dijela, ako bude sam traziouser posted image user posted image user posted image

idacha i mi imamo identicna iz TL, koristimo ih vec skoro dvije godine i na moru su bila i ja ih nedavno u kadi prala, eno ih sinula samo tako.
za ove pare su super, a lagana ko ista.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

clock-img

16.04.2011, 22:53

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: Bambi09

IZVORNA PORUKA: new mama

user posted image

user posted image Evo kolica iz Mercatora,ma super su,ja ih kupila prije godine,jos uvijek su dobra,a lagana sto je najbitnijeuser posted image

Kod nas su ovakva ista kolica 36,00 KM i bas kontam ovih dana da ih kupim, jer ce nama kolica biti potrebna samo kad se Nane umori od trcanja user posted image

Ja danas bila u Merkatoru i imaju ova kolica, u crvenoj i plavoj boli. Ali kostaju 63KM user posted image Bambi da se ti nisi malkice zeznula ili je kod vas stvarno ta cijena? Nesto mi nevjerovatno da je tolika razlika. Inace kolica su stvarno super, lagana, lako se sklapaju... Ovo ovdje je marka Hauck, ima W. the Poo slika. Ako ti nije tesko da mi provjeris ponovo i javis cijenu, ako su 36 da mi odmah kupe dok nije nestalo.

clock-img

16.04.2011, 22:57

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Da, i ja sam veceras gledala ova kolica u Merkatoru 63 km kostaju, bila plava i crvena i Cammova neka preko 250 km, ja se bas ponadala kupiti jedna k.kolica ali me cijena iznenadi, ocekivala sam malo jeftinije user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

16.04.2011, 23:00

clock-img

mama75

pencil-img

2257

I ja sam user posted image Ali ako je ova cijena koju je Bambi napisala, mogu ti ja donijeti iduce sedmice aBd idem u njene krajeve. 

clock-img

16.04.2011, 23:02

clock-img

Medić*

pencil-img

29

To bi bilo super po toj cijeni, mene samo zanima do koliko godina idu ta kolica, koji uzrast, tezina, ja bih voljela zbog nekih duzih setnji uzeti malenom nasa pukla a biciklo na guranje malo user posted image

clock-img

16.04.2011, 23:09

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Pa ako su ista kao u Merkatoru, ti fino tamo odes, pobas, pregledas i ako ti odgovaraju javis. Ali ja nesto ne vjerujem da je bas ovolika razlika u cijeni. Jest da su tamo kod Bambi sve fini i posteni ljudi user posted image , ali ipak 30KM razlike... 

clock-img

16.04.2011, 23:13

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Ma ja sam veceras htjela probati ali nije imalo sanse da moj maleni hoce sjesti u njih, navikao na svoja, ali su mi jako fina, ma ista ova na slici sto je n.mama postavila.... hajde sacekat cemo da Bambi stvarno vidi da li je ta cijena tacna pa cemo se dogovoriti za kupovinu user posted image

clock-img

16.04.2011, 23:27

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Bambiii javi seeee user posted image

clock-img

16.04.2011, 23:30

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mama75

Pa ako su ista kao u Merkatoru, ti fino tamo odes, pobas, pregledas i ako ti odgovaraju javis. Ali ja nesto ne vjerujem da je bas ovolika razlika u cijeni. Jest da su tamo kod Bambi sve fini i posteni ljudi user posted image , ali ipak 30KM razlike... 

ih sto ne vjerujes ivancica i ja smo ''omniu'' platile 93 km a u SA su bila 130 cini mi seuser posted image

clock-img

17.04.2011, 01:10

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

Zene moje drage,
evo obecavam ja cu sutra otici do prodavnice, provjeriti sve fino i lijepo, ako Bog da kupiti svom Nanetu i pravo cu postaviti sliku da vidite o cemu se radi. Jedino sto sada skontah da je sutra nedjelja, ali mislim da radi i nedjeljom al skraceno radno vrijeme. U svakom slucaju, nadam se i ja da nisam rotirala brojke u glavi pa mi se samo vrti cijena koju bih voljela da budu. user posted image user posted image user posted image user posted image Provjerim fino sve detalje, pa vam javim user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

clock-img

17.04.2011, 11:11

clock-img

Medić*

pencil-img

29

daj Boze da nisi rotirala cijene user posted image  

ali moguce je kod vas 36 km kod nas 63 user posted image  

clock-img

17.04.2011, 22:55

clock-img

miracle

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Zene moje drage,
evo obecavam ja cu sutra otici do prodavnice, provjeriti sve fino i lijepo, ako Bog da kupiti svom Nanetu i pravo cu postaviti sliku da vidite o cemu se radi. Jedino sto sada skontah da je sutra nedjelja, ali mislim da radi i nedjeljom al skraceno radno vrijeme. U svakom slucaju, nadam se i ja da nisam rotirala brojke u glavi pa mi se samo vrti cijena koju bih voljela da budu. user posted image user posted image user posted image user posted image Provjerim fino sve detalje, pa vam javim user posted image

user posted image

clock-img

17.04.2011, 23:03

clock-img

mama75

pencil-img

2257

user posted image

clock-img

18.04.2011, 09:48

clock-img

miracle

pencil-img

281

IZVORNA PORUKA: mama75

user posted image

Neznam da li se ovo odnosi na moj post iznad?
Ako da,osoba kojoj je namjenjena ruža razumjeće zašto baš "ruža" kao znak zahvalnosti (kao i razlog).user posted image

clock-img

18.04.2011, 09:59

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

hehehehe... miracle... ja ipak mislim da je ovaj user posted image  smajli upucen meni, jer nisam javila na vrijeme informaciju user posted image
jako se izvinjavam jer sam malo okasnila, ali jucer nedjelja nije radila prodavnica... al sam zato jutros provjerila sve.. eh ovako...

kolica jesu 36,00 KM imaju jos 2 komada, jedna su kompletno plava, druga su kombinacija plava i narandzasta, polozaja ima samo jedan - sjedenje...

to su one dobre osobine, a sada lose...

nema nikako nikakvog naziva marke kolica, sto pretpostavljam onda da su neka "cang cung cing" made in China user posted image , platno je beze, imam osjecaj da bi se izderalo dok bi moj Nane sjeo u njih...

helem moj prijedlog je da trazimo nova kolica user posted image

clock-img

18.04.2011, 10:41

clock-img

miracle

pencil-img

281

Bambi09...hvala tebi od srca...zaista si super,znači da tražimo dalje.
Ako si sigurna da je ovaj smajli upućen tebi...ja se izvinjavam (mama75),kontam da ne misle ljudi da sam prolupala....jer sam s tobom kontaktirala..

Još jednom hvala na truduuser posted image

clock-img

18.04.2011, 10:54

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Bambi veliko hvala user posted image

Kao sto rece trazicemo druga, hair user posted image

clock-img

18.04.2011, 12:12

clock-img

mama75

pencil-img

2257

bambi veliko hvala na trudu i na ovako iscrpnom opisu. Hajde nacemo valjda neka, nisu ni ova od 63 preskupa, ali kad si ti rekla 36 mi se sve obradovale, vec sam znala na sta cu ovu "razliku" potrositi user posted image
Smajli je naravno bio tebi upucen, da ne pisem ono: mi te cekamo, i cekamo i ...
Evo sunce nam se vratilo, jeee

clock-img

18.04.2011, 12:45

clock-img

Bambi09

pencil-img

1559

IZVORNA PORUKA: miracle

Bambi09...hvala tebi od srca...zaista si super,znači da tražimo dalje.
Ako si sigurna da je ovaj smajli upućen tebi...ja se izvinjavam (mama75),kontam da ne misle ljudi da sam prolupala....jer sam s tobom kontaktirala..

Još jednom hvala na truduuser posted image

pa sta fali malo da se i prolupa, hajde Boga ti... i to je za ljude user posted image user posted image

mama75, eh bas si neka... kakve mi ovo smajlice upucujes user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.04.2011, 12:53

clock-img

mama75

pencil-img

2257

Evo ga jos jedan, s naznakom samo za Bambi user posted image

clock-img

21.04.2011, 11:09

clock-img

miracle

pencil-img

281

Chicco socijalno-prijem robe.Vidim došla chicco caddy plava i roza...pitam za cijenu 190KMuser posted image .
Pogledam opet ona u marketu winie pooh 63 KM....

Pa da se čovjek raspameti...koja uzeti...nijedna nemaju ležeći položaj,ali manje bitno.

clock-img

21.04.2011, 11:11

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: miracle

Chicco socijalno-prijem robe.Vidim došla chicco caddy plava i roza...pitam za cijenu 190KMuser posted image .
Pogledam opet ona u marketu winie pooh 63 KM....

Pa da se čovjek raspameti...koja uzeti...nijedna nemaju ležeći položaj,ali manje bitno.

ova,a chicco nek svira user posted image user posted image za ostatak para kupis djetetu igracku. Ionako ce ti trabati malo

Zadnji članci

article-img