Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
ma ja ima svoj baby welt teškka 3,5 kg, ma milina, jedna položaj, suncobran natakneš po želji i vozi, nema smisla ništa teže kupovati kad je diejte poteško, ali ja na svoja još nakačim kese iz granapa i ništa ima nije bilo. no, mislim da smo mi sa kolicima završili, ja već sad gledam crvena i ljubičasta, za svaki slučaj
...gledaj...gledaj
08.02.2011, 21:35
salmy
5830
Gdje da kupimo normalna kisobran kolica? i jos me zanima do kada ce biti u njima! Kad smo vani setamo bez kolica,bebi se umori pa malo malo stane...... Sve kontam da uzmemo neka manja,da imamo ponekad! Svoja stara je gotovo prerasto,samo moze sjediti u njima a preteska ubise brate dragi
08.02.2011, 22:13
ajnur
773
Mi smo uzeli ova kolica toplo ih preporucujem,lagana,lako se sklapaju ma exstra
Jeste Merkur na otoci cini mi se oko 400km sa svom opremom.
08.02.2011, 22:44
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: ajnur
Hvala ti draga,bas mi se ne daje toliko KM ova sto imamo su bila skoro toliko;ipak cu se odluciti za jeftiniju varijantu! jer nece nam trebati puno,obzirom da hoda
08.02.2011, 22:49
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy
Hvala ti draga,bas mi se ne daje toliko KM ova sto imamo su bila skoro toliko;ipak cu se odluciti za jeftiniju varijantu! jer nece nam trebati puno,obzirom da hoda
ama ovo nisu kisobran kolica salmy ja ti preporucujem chipolino oko100 km kostaju vrati se par stranica unazad i imas sliku mojih..ja prezadovoljna,mogu se spustiti ako se u setnji beba umori i zaspe.
08.02.2011, 22:52
myb@by
1644
salmy kisobran kolica su bila nedavno u tl 50 km. Doduše boje su bile malo ženskaste.
08.02.2011, 22:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: iv@ncica
evo nasih kolica..dosla danas..teska 6,5 kg, marka Chipolino. cijena 93KM, udobna, komotna siroka, puno polozaja, lagana za manevriranje, in su , lako se sklope i laka su ..za cas se utpaju u auto..imaju korpu, i kabanicu..te veliku strehu protiv sunca..dobre kocnice..e sad budemo vidjeli kvalitet..nasa su zelena :)
salmy evo ih
08.02.2011, 23:04
ajnur
773
Ovo jesu kisobran kolica!Nemam namjeru nikog reklamirati niti nekom nesto nametati meni su ok moje dijete ima 3 mjeseca i nama ce trebeti ako Bog da. Mi smo uzeli sa nosiljkom.Naravno da ti mogu posluziti i neka jeftinija. Pozzz
< Poruku je uredio ajnur -- 8.2.2011 23:08:02 >
08.02.2011, 23:09
Anoniman
Ovo jesu kisobran kolica!Nemam namjeru nikog reklamirati niti nekom nesto nametati meni su ok moje dijete ima 3 mjeseca i nama ce trebeti ako Bog da.Naravno da ti mogu posluziti i neka jeftinija. Pozzz
ona slika koju meni prikazuje su velika kolica 3u1 ja nisam ni rekla da ti reklamiras niti ja reklamiram samo sam preporucila jeftiniju varijantu koja se meni pokazala funkcionalna
08.02.2011, 23:14
sporty mamaa
3211
Mi smo kisobran kolica platili nekih 120 km, gracco, al nisu mi bas nesto... Ne mogu se uopce fino ispravit da dijete sjedne, vise je nekako nakrivljena. Imaju tri polozaja.... Al taj treci kao sto rekoh nije najbolji...
08.02.2011, 23:21
ajnur
773
Nama su prijatelji savjetovali da kupimo kvalitetnija kisobran kolica jer su se oni tih jeftinijih nakupovali.Mi smo ova uzeli jer kad krenemo hodati bebi ce moci sjediti tako da nam ona ne trebeju.Sad ih koristi po kuci da se navikne na kolica da na proljece ne bude placa
08.02.2011, 23:36
rose
8709
ajnur pa sto ne izvodite dijete kad je sunce...jel ova nemaju skroz lezeci polozaj....pomenula si da imaju korpu? mi smo vec 3 setnje s kolicima odradili i imamo graco ultima sa AS...planiram na proljece uzeti neka laganija kisobran...ova chipolino fino izgledaju...gdje ih ima u sarajevu?
Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s
A 18.10.2010 mamin djecak A10.08.2012 mamina cura
09.02.2011, 11:36
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: noa
evo nasih kolica..dosla danas..teska 6,5 kg, marka Chipolino. cijena 93KM, udobna, komotna siroka, puno polozaja, lagana za manevriranje, in su , lako se sklope i laka su ..za cas se utpaju u auto..imaju korpu, i kabanicu..te veliku strehu protiv sunca..dobre kocnice..e sad budemo vidjeli kvalitet..nasa su zelena :)
salmy evo ih
Hvala ti noa pogledacu
09.02.2011, 11:45
škorpija
6649
ajnur je u pravu ali i noa, ovo jesu kišobran kolica, ali taj naziv zaslužuju samo zato što su ručke odvojene i što se sklapaju kao kišobran i inače su po svemu ostalom (težini, položajima, dodatnoj opremi u rangu kombinovanih kolica) na obvoj temi pod pojmom kišobran kolica mame obično misle na kolica koja su teška maksimalno do 5-6 kg, ( ai idealno je 3,5-4 kg), koja imaju maksimanlno dva položaja, i od dodatne opreme krović ili suncobran. e to su prava kišobran kolica
09.02.2011, 11:47
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: škorpija
ajnur je u pravu ali i noa, ovo jesu kišobran kolica, ali taj naziv zaslužuju samo zato što su ručke odvojene i što se sklapaju kao kišobran i inače su po svemu ostalom (težini, položajima, dodatnoj opremi u rangu kombinovanih kolica) na obvoj temi pod pojmom kišobran kolica mame obično misle na kolica koja su teška maksimalno do 5-6 kg, ( ai idealno je 3,5-4 kg), koja imaju maksimanlno dva položaja, i od dodatne opreme krović ili suncobran. e to su prava kišobran kolica
A do koliko kg beba moze u njih? ja sve kontam da su mom svaka mala i do kad se koriste,ma joj mene smori moj gospodin bi setao ali kad ga mama pronosa! ma nemogu vise odvali me
09.02.2011, 11:52
škorpija
6649
pa u kvalitetna kišobran kolica može dijete do najmanje 15 kg, mi smo probali bubu kišobran kolica u radnji kad je imao godinu i jadničak kad bi ga stavili zaglavio bi se u njima i teško bi ga iščupali , jer su mu previše uska.
zato smo uzeli baby welt u onoj radnji baby centar u BBI, ista kao i bubu samo puno šira i jača, teška su 3,7 kg, a ajdin ima 13 KG i vozi s+ u njima bez problema, još ih natovarim kesama iz granapa, a dodali smo i suncobran.
Za krupniju djecu odlična su i hauck kišobran kolic akoja su usto širokama i čvrsta a ima ih u tržnom centru tempo
09.02.2011, 11:54
Anoniman
salmy moja cura je vec velika a fino stane u njih i zaspe cak kolica su bas prostrana a meni odgovaraju bas zato sto imaju lezeci polozaj...mi smo imali brevi koja su imala samo sjedeci polozaj pa bi ona kukavica zaspala tako u sjedecem polozaju i to je bilo uzas moja preporuka su ti kisobran kolica koja imaju i lezeci polozaj,sto je sigurno sigurno je
09.02.2011, 11:59
škorpija
6649
pa jest grozno kad dijete u kišobran kolicima spava sa jendim položajem, isto siroče . al moj spava svaki dna u isto vrijeme i tad nismo u šetnji, a neće nikad nako bezez zaspati, kao nije on više mala beba , zato nam nisu ni trebla ta s apoložajima. ne vidim smisao u kišobran kolicma koja teže 7 kg, a ona prava prva akolica su mi teška 10 KM
09.02.2011, 12:05
salmy
5830
Mi imamo za proljece biciklo ali ima plasticni cic,i kontam da ce malo i pocet plakat,zulja ona brate dragi Nista vidjecu svakako,ustvari povest gospodina pa fino neka sjedne pa vidimo rezultat! Hvala zenice na informacijama
12.02.2011, 22:13
salmy
5830
IZVORNA PORUKA: salmy
IZVORNA PORUKA: noa
salmy evo ih
Hvala ti noa pogledacu
Joj opet ja danas bili u TL i nemaju kisobran kolica? gdje da nadjemo ova???'Noa pomoziiiiiiii bas smo
12.02.2011, 22:27
Anoniman
hos moja salim se...moja su samo na 3 tocka...identicna ko ova plava ali marka bubu...i sto kaze skorpija...kad vidim tezinu koju ona spominje...preteska su fakat...jest da su meni dobra i svidjaju mi se pravo
pogledaj u chiccu u gradu...bila prosle godine 100 KM kisobran ...ili pogledaj na pik.ba...ima svega...od novih do polovnih
13.02.2011, 04:09
Ella_H
1264
I mi smo se ponovili malko danas bio je red. Vise su se meni svidjela kolica nego A. volim sareno nema sta .