cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kisobran kolica

clock-img

16.01.2010, 13:28

clock-img

reallove

pencil-img

5807

CHICCO su kolica,dobili smo ih na poklon iz Bosne tako da neznam cijenu..

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

clock-img

17.01.2010, 10:49

clock-img

azriel

pencil-img

1

ja ti mogu provjeriti za Chipolino kolica u Doboju pa mi samo reci koja te interesuju?Mi smo zadovoljni s njima.

clock-img

01.02.2010, 15:37

clock-img

Hepi

pencil-img

15

Lijep pozdrav,

ne mogu naci neku posebnu temu o kolicima, pa da ovdje napisem...
Tko je zainteresiran za Stokke kolica za bebe neka ih ne kupuje u BBI centru, jer sa lezecom i sjedecom kosarom kostaju 2500km, dok u Hrvatskoj (Split, Zagreb) kostaju 7200kn ili 1945km, znaci u Hrvatskoj dobijete besplatno sjedecu kosaru koju u BBI naplacuju preko 500km.

clock-img

19.02.2010, 12:35

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Ima li ko iskustva sa ovim kolicima

user posted image

teška su 4,4 kg, umaju samo jedan položaj, kupila bih još suncobran za njih, ali ne znam mogu li izdržati malca od haman 12 kg.

već imama teška duboka kolica (10 kg) i kišobran kolica  teška 6 kg, ali ovo mi treba onako za brzinsku šetnju ili kupovinu, ali i da teta može izaći s malcem do parka

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.02.2010, 12:50

clock-img

nanika

pencil-img

1399

Ja imam slicna kolica, mogu izdrzati tvog malenoguser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

19.02.2010, 12:51

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

hvala, milsim da ćemo otići u TL i napraviti nekoliko krugova da vidim mogu li uopšte točkove pomjeriti dok bebeli sjediuser posted image

clock-img

19.02.2010, 12:54

clock-img

nanika

pencil-img

1399

I ja imam jednog bucu....kakva li ce njemu kolica trebati jos nisam sigurnauser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

19.02.2010, 12:55

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

I ja sam tako vozala Umceta, troje je palo test!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image I na kraju smo nasli nasa roza bubu trokolicu! 

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

19.02.2010, 12:55

clock-img

mamaajna

pencil-img

812

user posted image gdje ima kupiti ovakva.i mi bi voljeli ovakva

nedim 23.05.1999
iman 20.09.2009

nedim-drugi put u pubertetu uhhh ovaj je tezi
iman-poceli smo da pricamo uhhh puno da pricamo
trudimo se za trece

clock-img

19.02.2010, 12:56

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Joj, moram jos nesto dodati,,,,stavila je ja u neka malena, i dok ja cuvam rucke, sve ok, kada pustim dijete se prevali, prema naprijed!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

19.02.2010, 12:57

clock-img

nanika

pencil-img

1399

IZVORNA PORUKA: mamaajna

user posted image gdje ima kupiti ovakva.i mi bi voljeli ovakva

u turbo limacu

Curica 2006
Dečko 2009

clock-img

19.02.2010, 13:30

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Joj, moram jos nesto dodati,,,,stavila je ja u neka malena, i dok ja cuvam rucke, sve ok, kada pustim dijete se prevali, prema naprijed!!!!

pa da, u tome je smisao probeuser posted image  da se spriječe takve situacije akd su kolica već plaćena

clock-img

19.02.2010, 14:20

clock-img

moni

pencil-img

171

škorpija, ja sam kupila bila ovakva slična kolica svome malome ali ovi točkovi su mali i nisam mogla da maloga vozam u njima. Nakon toga sam mu kupila chicco i s tim kolicima sam pravo zadovoljna

clock-img

19.02.2010, 17:02

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

joj ma znam, ali zato  su i lagana što su mali točkovi, izgleda da ne može i jare i pareuser posted image

clock-img

19.02.2010, 17:12

clock-img

Daj daj

pencil-img

107

Pozz,
Do koje kilaze djeteta obicno idu kisobran kolica?

clock-img

19.02.2010, 18:01

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

kilaža nije mjerilo za odabir kišobran kolica. obično su kišobran kolica namjenjena bebama starijim od 6 mjeseci jer neka od njih nemaju ležeći položaj već samo sjedeći. E sad zavisi od kvaliteta kolica i njihove konstrukcije koliko kg mogu podnijeti, što su kolica laganija obično manju kilažu mogu podnijeti

clock-img

19.02.2010, 23:48

clock-img

Lejla Ka

pencil-img

5544

U kišobran kolica idu djeca koja mogu samostalno sjediti, a ne prije 6 mjeseci starosti.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

clock-img

20.02.2010, 10:32

clock-img

juni

pencil-img

1102

Skorpija, mi imamo takva kolica koja smo kupili da bi ih drzali u autu ako nam zatrebaju u trznim centrima i sl. Medjutim, Emil se u njima bas skvrci user posted image , bude mi ga zao, tako da ih nismo koristili svega nekoliko puta. A Emil sad porastao pa mu je draze hodati.
Uglavnom, nisu nesto udobna.

EMIL,7.9.2008.

clock-img

20.02.2010, 11:00

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

E juni to je već problemuser posted image , ako su previše uska stvarno ih ne bih kupovala

clock-img

21.02.2010, 21:31

clock-img

shejla

pencil-img

1136

je li neko vidio jos gdje kisobran kolica??? I ja sam gledala ova u TL i imaju jos jedna koja se mogu spustiti u polulezeci, ali su 80 KM user posted image  
Bilo je, cini mi se svuda, kad ih nisam trazila - i u Tusu, Merkatoru, Konzumu... sad nigdje...

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

21.02.2010, 22:08

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: shejla

je li neko vidio jos gdje kisobran kolica??? I ja sam gledala ova u TL i imaju jos jedna koja se mogu spustiti u polulezeci, ali su 80 KM user posted image  
Bilo je, cini mi se svuda, kad ih nisam trazila - i u Tusu, Merkatoru, Konzumu... sad nigdje...

Jesi gledala u onoj radnji na baščaršiji na JUNIOR kad prođeš kroz Kolobaru odmah na lijevu stranuuser posted image a opet ide rođkaz šta te briga koliko su zaduži nekoga da ih kupi ...kao ja...ja sma dobila bubu zelena iz TL user posted image pitaju šta joj treba ti fino to kažešuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

21.02.2010, 22:25

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: Hanady

i sad se sjetih da te pitam u kom TL si gledala...onaj u Grand centru ima najbolji izbor...evo ja u albumu imam sliku kolica seka mi poslala kad je kupovala ova zeleno siva bubu za farah imaju i jedna bordo a imaju i jedna samo jedna fiksni položaj narandžasta 50KM. Pogledaj u mom albumu.

Jesi gledala u onoj radnji na baščaršiji na JUNIOR kad prođeš kroz Kolobaru odmah na lijevu stranuuser posted image a opet ide rođkaz šta te briga koliko su zaduži nekoga da ih kupi ...kao ja...ja sma dobila bubu zelena iz TL user posted image pitaju šta joj treba ti fino to kažešuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

22.02.2010, 08:30

clock-img

shejla

pencil-img

1136

IZVORNA PORUKA: Hanady

aha pogledacu i tamo...hvala :)

A to sam i kontala za rodjendan...ali reko ako nadjem neka jeftinija, onda cemo mi kupiti, a za rodjendan cemo poruciti nesto drugo user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

clock-img

22.02.2010, 23:07

clock-img

Anoniman

Joj, i mi mo u potrazi za kolicima, treba teti ostaviti nesto lagano da moze nositi, a velika otpadaju jer nemamo lift, uglavnom ja se nameracila bila na chicco ali po ovim postovima ne mogu vise biti sigurna ni koliko su teska ni koliko kostaju, svi pisu drugacijeuser posted image , a i jedna brevi sam smeknula pravo dobra, e sad ja nemam nista te marke pa zna li ko sta je bolje: peg perego, chicco, brevi, mislim na kisobran kolica, jer su cijene tu negdjeuser posted image

clock-img

22.02.2010, 23:10

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

ako ćeš kišober kupovati, a cijena ti nije bitna, moja preporuka je chicco ligt way, ma ko perce su, mislim 5 kg da su teška, a laka za upravljati, ma ja se odševila kad sam vozila prijateljičinog malca, e jedina im mana cijena 280 KMuser posted image

Zadnji članci

article-img