cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: RR u Zabranjem forumu kod Aleksandra Hršuma

clock-img

19.01.2009, 15:43

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Dina će večeras pričati sa adminima po tom pitanju.

clock-img

19.01.2009, 16:34

clock-img

Anoniman

Ok to je zaista lijepo,ali ko bi bio među glavnim gostima,jel bi sve mame sa foruma koje mogu doći došle sa djecom?

clock-img

19.01.2009, 16:43

clock-img

Amelaa RR

pencil-img

3309

Superuser posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

clock-img

19.01.2009, 16:51

clock-img

medavi

pencil-img

381

ma extra sta drugo da kazem svaka cast mama almauser posted image user posted image user posted image ovo mi je nesto najbolje sto sam cula zadnjih mjeseci !!! samo se pobrinite koga ce pozvati za one goste za "stolom" jer ce sigurno nesto bit i uvidu rasprave vjerovatno nekog od doktora pedijatara ili gonekologa...il sta ja znam vec al znam da ce bit jos neko sem mama s rr-a jer mi je seka bila gost u toj emisiji u novembru prosle godine pa sam se malo raspitivala... ideja je odlicna obavezno gledam al ako bude prilike i dojem al kolko nas ima nece bit mjesta svimauser posted image user posted image user posted image ma ko god bude ko da sam i ja urraaaa za nase ženice!!!

MAMINI MOMCI
HARIS 18.04.2002
SAMED 04.07.2005

clock-img

19.01.2009, 17:28

clock-img

Aminad

pencil-img

687

IZVORNA PORUKA: medavi

ideja je odlicna obavezno gledam al ako bude prilike i dojem al kolko nas ima nece bit mjesta svimauser posted image user posted image user posted image ma ko god bude ko da sam i ja urraaaa za nase ženice!!!

potpisujem

Ma svaka čast to je super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemam više ništa dodati, šta god da kažem već je napisano, svaka čast još jednom!user posted image

Merjema 02.08.2002.
Imran 11.11.2005.
Burhan 27.11.2007.

clock-img

19.01.2009, 17:32

clock-img

Crvena

pencil-img

1859

IZVORNA PORUKA: Aminad

Ma svaka čast to je super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Volite svoju djecu i kad su kriva, jer će ih život kažnjavati i kad nisu.

clock-img

19.01.2009, 17:50

clock-img

andji

pencil-img

1215

Ja sam vam zaboravila reći da sam već bila gost u toj emisiji,da mislim da je ta.nekad 2003god. tada sam bila 3 razred gimnazije,i čitava gimnazija iz Doboja,moje odjeljenje,je bila gost na temi 'homoseksualnost'...samo mislim da se tada nije prikazivalo na Pinku,mislim da je drugi program bio upitanju

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

19.01.2009, 17:54

clock-img

andji

pencil-img

1215

I imam jedan predlog ili pitanje za mamu almu ili ko je već u kontaktu sa Sašom,recimo da se organizuje taj prevoz(koji je sponzor) za nas ovamo 'sa ove strane'...Gračanica,Tuzla,Srebrenik,Doboj,Maglaj....da nas sve pokupi....vjerujem da ima ženica koje bi došle,ali ne mogu drugačije,i da nas vrati posle emisije....JA BIH DOŠLA 99 %,tako je bilo prije 5-6 god. kad sam ja išla sa razredom.Zamolila bih vas da vidite dal je to moguće?Hvala unaprijed

E ne trebate više glasati ni na jednom takmičenju,konačno,zar ne???!

clock-img

19.01.2009, 18:07

clock-img

mali

pencil-img

372

Ideja je odličnauser posted image user posted image user posted image

Onaj koji odustaje nikada ne pobjeđuje,a pobjednik nikada ne odustaje.
http://www.fertilityfriend.com/home/1f8e1e

clock-img

19.01.2009, 18:22

clock-img

mamyca

pencil-img

1657

Super ideja.user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

clock-img

19.01.2009, 18:26

clock-img

aammina

pencil-img

178

mama alma svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image .sta preraste od kafice,postasmo mediske licnosti mi i nasa djeca jupiii.sala malauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 18:34

clock-img

majaaaa

pencil-img

176

Svaka cast!Gledat cu vas ako Bog da.
Sretnoooooooooooooo!

Dzana:)
13.09.

clock-img

19.01.2009, 18:36

clock-img

Adana

pencil-img

2777

user posted image user posted image user posted image user posted image  Mama Alma, svaka cast! Ideja je super i zanimljiva!!! Keep us posted... user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

19.01.2009, 21:29

clock-img

lejlašh

pencil-img

698

user posted image user posted image user posted image
Super ideja, i mi dolazimo definitivno
Joj kakav će haos da nastne kad potrče ovi naši pilići user posted image user posted image user posted image

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

clock-img

19.01.2009, 21:45

clock-img

almai

pencil-img

795

super stvaruser posted image user posted image user posted image user posted image
Zamislite da se i ja pojavim sa svojih troje i sve mi koje imamo 2-3 djeceuser posted image user posted image user posted image
Bio bi dernek pravi....prija bi zavrsili emisiju nego sto bi zapoceliuser posted image user posted image

moja su djeca zlatna...
kad spavaju:))

clock-img

19.01.2009, 21:48

clock-img

žana o8

pencil-img

707

Mene taj Hršum pravo nervira, totalno mi antipatičan lik. Ja ću vas gledati kad budete, al ću isključiti ton, ne podnosim muškarcem sa piskavim homo glasom.

nestašni smo strašno, uh, uh, bilo je po guzi

clock-img

19.01.2009, 22:51

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

a ko zna , mozda ce emisija biti zamisljena da se dodje bez bebaca... da ne bi bio lom user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

20.01.2009, 01:09

clock-img

Aquarius

pencil-img

509

ma extra sta drugo da kazem svaka cast mama almauser posted image user posted image user posted image ovo mi je nesto najbolje sto sam cula zadnjih mjeseci !!!

al kolko nas ima nece bit mjesta svimauser posted image user posted image user posted image ma ko god bude ko da sam i ja urraaaa za nase ženice!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.01.2009, 01:17

clock-img

zvončica

pencil-img

1115

IZVORNA PORUKA: Aquarius

ma extra sta drugo da kazem svaka cast mama almauser posted image user posted image user posted image ovo mi je nesto najbolje sto sam cula zadnjih mjeseci !!!

al kolko nas ima nece bit mjesta svimauser posted image user posted image user posted image ma ko god bude ko da sam i ja urraaaa za nase ženice!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

suuuuuuuuuuuuuuperuser posted image

Volim sve sto vole mladi :D

clock-img

20.01.2009, 01:23

clock-img

stella

pencil-img

1360

Odlicna ideja,ja cu najvjerovatnije samo gledati.user posted image

HANA 26.09.2007
SARA 10.12.2012

clock-img

20.01.2009, 02:19

clock-img

Lorna

pencil-img

236

Iako sam daleko i nemam mogucnosti da vam se pridruzim, podrzavam ideju i skidam kapu mami Almiuser posted image - vrlo kreativno, nema sta!

Upoznajte Lornu
http://lorna-a-petschelt.blogspot.com/

clock-img

20.01.2009, 08:19

clock-img

mamy Sabina

pencil-img

1553

IZVORNA PORUKA: stella

Odlicna ideja,ja cu najvjerovatnije samo gledati.user posted image

Potpisujemuser posted image user posted image

Boj se ovna, boj se govna, a kad ću živjeti?

clock-img

20.01.2009, 08:27

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ja sam se juče čula s njim, zatim sam mu mejlom poslala kratki koncept RR, pa čekam odgovor čim dobijem nešto konkretno ja vam javim. Tek onda možemo o ostalom razgovarati, kao što je prevoz, djeca, gosti i slično.

clock-img

20.01.2009, 08:47

clock-img

Liamchica

pencil-img

151

ja cu se danas vidjeti s njim, ukoliko uspijemo uskladiti termin ( posao ), zata mi hajte ukratko u par teza napisite o cemu zelite da ga upoznam. user posted image

Ono što je najljepše na iskrenoj i dubokoj ljubavi na kojoj je sve lijepo, to je da u odnosu prema onome koga volimo nijedna naša mana ne dolazi do izraza.

clock-img

20.01.2009, 09:08

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Ideja nas koje smo bile u subotu na toj kafici je bila da se RR prikaže u jednom veoma pozitivnom svjetlu, u današnjem vremenu u kojem je sve više zla , nepravde i ostalih ružnih stvari, žene iz cijele BiH pa i šire, (kada kažem BiH mislim, na cijelu BiH, Sarajevo, Bana Luka, Doboj, Mostar, Tuzla, Zenica, i svi ostali geradovi, da ne nabrajam, neka se niko ne ljuti), našle su svoje mjesto u jednoj kući koja se zove RR. Tu se priča o svemu i svačemu, samo ne o politici, priča se o djeci, bebama, problemima raznim iz domena, kako zatrudniti, kako mašinu očistiti, kako riješiti nesuglasice sa svekrvom. Sto je nabitnije, ovo nije virtualni svijet, mis e zaista upoznajemo i lično, družimo, okupljamo.

Mislim da je ova ideja humana, pokazati da ove žene sa RR, ne gledaju na, ime, prezime, naciju i ko je odakle.

S tim da se možemo dotači i nekih bolnih tema, kao što su odnos dr. i odoblja prema prorodiljama, ženama koje čuvaju trudnoću, ženama koje su izgubile svoje bebice, i slično.

O polažaju majke u današnjem vremenu,

Eto, ako ima još neku ideju neka se javi,

Zadnji članci

article-img