cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: vaše porođajna priča

clock-img

31.07.2013, 12:34

clock-img

Crnkica

pencil-img

130

Iman baš prelijepa porođajna priča,sva se naježih.....user posted image
A imaš i smisla za spisateljstvo mogu ti reć` a svaki porod je priča za sebe i novo iskustvo..

Ja sam u naletu porođajnih bolova rekla nikad više,a sad kad vidim malu bebicu onako slatku,poželim sve ponoviti user posted image

clock-img

31.07.2013, 12:35

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

PRedivne priče, žene Baš predivne user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

31.07.2013, 12:36

clock-img

damma

pencil-img

1281

predivna prica Iman user posted image

2004.
2008.

clock-img

31.07.2013, 12:42

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

31.07.2013, 12:44

clock-img

ziki

pencil-img

1815

Medić divn priča, baš dirljiva.user posted image
Iman evo još jedne sa tri naponauser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

31.07.2013, 12:55

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F user posted image (valjda sto je i meni to bolna tacka user posted image ). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

31.07.2013, 12:55

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: Iman83

Medić user posted image user posted image user posted image Divna priča user posted image

Fakat se ovo 1,2,3 napona dešava svima osim meni user posted image

Isto mi je kao tebi na kraju palo na um ma ovako bih ja mogla jos koje user posted image

Za razliku od prvog horora sa prvog porodjaja gdje rekoh sebi tesko da ce mi drugo na um pasti user posted image

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

31.07.2013, 12:59

clock-img

Medić*

pencil-img

29

IZVORNA PORUKA: mala_sa

Medic meni su suze pocele vec kod citanja za F user posted image (valjda sto je i meni to bolna tacka user posted image ). Hvala Bogu porod za pozeljeti, princeza je pripazila svoju mamu user posted image

user posted image user posted image

Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo user posted image user posted image

Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.

Nema vece institucije od roditelja!

clock-img

31.07.2013, 13:02

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Medić , mila mojauser posted image  
prekrasna pričauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

31.07.2013, 13:03

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

31.07.2013, 13:08

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Meni je najteži dio poroda bio odvajanje od Iman user posted image user posted image

Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.user posted image

Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan naraslauser posted image

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

31.07.2013, 13:12

clock-img

mum82

pencil-img

279

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Meni je najteži dio poroda bio odvajanje od Iman user posted image user posted image

Znam da ću gore...vodim je u vrtić...jedva sam se rastala od nje.user posted image

Moja M je bila u vrtiću kad sam rađala T. Meni je najteže bilo kad je došla u posjetu taj dan, a ona mi nekako veeeeelika, za dan naraslauser posted image

e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalnauser posted image

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

clock-img

31.07.2013, 13:12

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Medić user posted image user posted image user posted image Divna priča user posted image

Fakat se ovo 1,2,3 napona dešava svima osim meni user posted image

Ja se ne sjecam vise koliko je napona bilo, cini mi se malo, ali sam i dalje bila preko sat vremena u sali zbog posteljice i usivanja... Ma kad sve hairli zavrsi, sve se zaboravi brzouser posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

31.07.2013, 13:15

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

znači Iman biće treće...
čovječe rađa drugo i konta nikad višeuser posted image
legendo..divna priča

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

31.07.2013, 13:16

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

31.07.2013, 13:16

clock-img

ziki

pencil-img

1815

IZVORNA PORUKA: mum82

e ja se zabrinula kad mi je b dosao u bolnicu,nesto mi reko djetetu velika glava, i matere mi sam jos danima kod kuce davila mm s tim, kaze on -ti zeno nisi normalnauser posted image

znači nisam jedina user posted image user posted image user posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

clock-img

31.07.2013, 13:17

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

31.07.2013, 13:18

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: ziki

IZVORNA PORUKA: mum82

znači nisam jedina user posted image user posted image user posted image

nisiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

31.07.2013, 13:19

clock-img

budućamama

pencil-img

1306

IZVORNA PORUKA: medic slatki

IZVORNA PORUKA: mala_sa

user posted image user posted image

Samo misli pozitivno i uzdaj u dragog Boga, vidis kako je nama drugrotkinjama svima fino proslo user posted image user posted image

Zaboravih napisati kako sam kroz cijelu trudnocu upucivala molitve dragom Bogu da mi porod krene tokom dana da ne bih budila dijete po noci da ga vodimo sa nama u bolnicu, jer ga nebi imali gdje, nasi daleko..i eto Svevisnji premilostiv pa misli na svoje robove u svakom momentu.

user posted image user posted image user posted image

evo me plačem kao dijete user posted image Šta mi uradi ženo, sad pred sutrašnji termin user posted image

veliki ljubac za Fatiha i Ummu

Una 18.10.2009.
Azra 05.08.2013.

Ako želiš dugu, prvo se moraš pomiriti s kišom....

clock-img

31.07.2013, 13:23

clock-img

SdZ

pencil-img

2784

Rasplaka me prica od Iman i Medic.

Cure, user posted image user posted image .

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

clock-img

31.07.2013, 13:24

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Iman divna emotivna prica i ja odustajem i moji oboje bacaju na mmuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

31.07.2013, 13:28

clock-img

InLove

pencil-img

538

Divne price Medic i Iman

Joj, ovo je tačno. Kad sam je vidjela...dijete ko div

Rekoh šta bi...pa samo sam 3 dana bila odsutna

Sto se ovog tice,meni su cure odmah navece dosle i da izgledale su obije kao da su narasle za tih par sati, pogotovo Nejra user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

31.07.2013, 13:34

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

iman,medić
predivne priče ,user posted image user posted image
i dok čitam vas ,slike mi se vraćaju user posted image

< Poruku je uredio eldinky -- 31.7.2013 13:36:04 >

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

31.07.2013, 13:35

clock-img

megi

pencil-img

935

medic predivnouser posted image
ev me na poslu i placem

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

31.07.2013, 13:37

clock-img

mum82

pencil-img

279

e da , da napomenem sad su obojica glavatiuser posted image , duse mamine najdraze...

B -20.11.2010
S -7.7.2012
"Money is numbers and numbers never end.If it takes money to be happy,your search for happiness will never end"

Zadnji članci

article-img