Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
11.08.2009, 21:38
zeni
213
Lulu,stavi se prozirna folija dok dodjes kuci skines to i onda cistis i mazes bepanthen mast
11.08.2009, 21:42
Anoniman
moze bilo koja krema
11.08.2009, 21:44
zeni
213
vjerovatno moze,ali bepanthen je ipak za zarastanje rana
11.08.2009, 21:47
Lulu_
1444
kod mene je mm kad se tetovirao prosle godine nosao prozirnu foliju tri cetiri dana(naravno mjenjali smo je 5-6 puta na dan a stavljao je bivacin mast...tako mu je rekao momak koji je radio
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
11.08.2009, 21:49
zeni
213
ja imam dvije na sebi i meni je radio Cober,kojem najvise vjerujem
11.08.2009, 21:51
mamma mumi
1074
Licno se nikada nebih tetovirala, ali na drugima mi se ponekad svide neke neobicne male tetovaze. Pirsing mi se gadi.Ali ko voli nek izvoli.
11.08.2009, 21:54
Lulu_
1444
IZVORNA PORUKA: zeni
ja imam dvije na sebi i meni je radio Cober,kojem najvise vjerujem
nas porodicno radi eli pa cu tamo...
11.08.2009, 21:54
Anoniman
ja sam se tetovirala kod seke (dok je jos radila) meni je ona samo stavila tufer i rekla da mazem masnom kremom par dana dok se koza peruta...ja sam tufer odmah skinula jer nisam mogla izdrzati a kremom sam mozda jednom namazala
11.08.2009, 21:58
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: Lulu_
kod mene je mm kad se tetovirao prosle godine nosao prozirnu foliju tri cetiri dana(naravno mjenjali smo je 5-6 puta na dan a stavljao je bivacin mast...tako mu je rekao momak koji je radio
Ovako sam i ja, ali nije neobično da je ista procedura jer smo radile tatoo kod istog tipa
11.08.2009, 21:59
Lulu_
1444
kod elija jel? nisam ja jos sutra mi je u tri termin a sta ono ti imas istetovirano
11.08.2009, 22:07
Mya_81 RR
5531
Da, kod Elija...ja imam istetoviranu djetelinu s cetiri lista...dugo sam čekala da nađem nešto simbolično i ova tetovaža mi predstavlja zaista nešto bitno u životu....
11.08.2009, 22:46
palčica
44
nemam ni ja nijednu tetovažu, al čim se udam to mi je prvo što ću napravit!!!! Iza, na vratu (tako da mogu pokrit kosom, zbog posla) prvo slovo imena mog dragog, al na nekom drugom pismu, glagoljici ili slično... i na boku jednu, al ne zna još što.... Inače meni starci nisu nikad dali da se tetoviram, neće im ni sad bit drago al eto sa svojih 25 god valjda znam šta radim.... Sjećam se kad sam sa 18 god rekla da hoću tetovažu i pirsing tata mi je rekao:" Molim te nemoj tetovažu, al buši šta god hoćeš, to možeš maknut " I imao je pravo jer ono što mi se sviđalo sa 18 god sad ne bi stavila na sebe ni u ludilu
11.08.2009, 22:48
Mya_81 RR
5531
E, upravo to....zato i jesam čekala nešto posebno jer ko zna bili mi se svidjela danas neka glupost koju sam htjela tetovirati u srednoj školi....
11.08.2009, 22:56
palčica
44
A jedan dan kad aBd budem imala djecu terovirat ću nijhova imena.... fora mi je ona tetovaža u Angeline Jolie, ona je istetovirala na ramenu zemljopisnu dužinu i širinu mjesta gdje s se njena djeca rodila... Al to meni puno ni ne znači, budući da nisam vidila svijeta ko ona a bilo bi malo glupo imat 2 ili 3 iste tetovaže
12.08.2009, 07:04
Mya_81 RR
5531
Ja sam isto mislila obilježiti nekako rođenje Minje...ne znam još šta bih, ali moram u to uklopiti mogućnost da ću imati još djece tako da to na kraju liči na nešto ukusno i jednostavno....
12.08.2009, 19:50
mamy Sabina
1553
Lulu duso nikako da skontam gdje ti je ova tetovaza? Pisala si da ces je uraditi na podlaktici,valjda slika naopako postavljena pa ne mogu da skontam. Inace svidja mi se Ja vec danim intenzivno razmisljam( da se razumijemo godinama ja mastam o tetovazi) o jednoj tetovazi Grančici japanske trešnje,sa jednim rascvjetalim cvijetom na njoj ,to je moja Emina i još tri pupljka na njoj,za moja tri meleka,mamina anđela. Baš intenzivno razmišljam da to napravim Uradila bih je na ristu,gornjem dijelu stopala onako malo prema skočnom zglobu da ide. Mostarke koja od vas zna dobar tattoo salon?
< Poruku je uredio mamy RR -- 12.8.2009 19:51:21 >
12.08.2009, 22:53
Lulu_
1444
sabina ideja ti je extra extra!!!!!! uradi to oabvezno jest na podlaktici sa unutrasnje strane ljeve ruke
12.08.2009, 23:02
almai
795
IZVORNA PORUKA: Chuchi
Ja sam prije htjela da izmedju nogu istetoviram paukovu mrezu, sada ne moram, ona je tamo odavno
e bas me nasmija
12.08.2009, 23:27
Romali
2753
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Grančici japanske trešnje,sa jednim rascvjetalim cvijetom na njoj ,to je moja Emina i još tri pupljka na njoj,za moja tri meleka,mamina anđela.
A joj mamy, ovo je tako . Bit će još barem jedan rascvjetali pupoljak u tvom životu, znam da hoće aBd
samo po venama je peklo ali posto je to bila samo jedna kratka crta nije zaista bilo strasno a sto se vise penjao prema laktu to je manje bilo neugodno...na kraju(od polovine)nisam ni sekunde osjetila.... vise mi smeta depilacija ruke nego tetovaza........
13.08.2009, 11:16
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: Romali
IZVORNA PORUKA: mamy RR
Grančici japanske trešnje,sa jednim rascvjetalim cvijetom na njoj ,to je moja Emina i još tri pupljka na njoj,za moja tri meleka,mamina anđela.
A joj mamy, ovo je tako . Bit će još barem jedan rascvjetali pupoljak u tvom životu, znam da hoće aBd
Dusica moja...Prekrasna ideja,samo ostavi mjesta za barem jos jedan rascvjetali cvijet.
13.08.2009, 11:19
Nunichi
4125
IZVORNA PORUKA: Lulu_
samo po venama je peklo ali posto je to bila samo jedna kratka crta nije zaista bilo strasno a sto se vise penjao prema laktu to je manje bilo neugodno...na kraju(od polovine)nisam ni sekunde osjetila.... vise mi smeta depilacija ruke nego tetovaza........
Ma onih par prvih uboda je neugodno...a nakon toga zaboravis i sta radis. Super je ispalo...