IZVORNA PORUKA: Lulu_
ja imam termin za srijedu ...tetovaza na podlaktici...i to naomihin prvi ctg snjimak ...
citajuci komentare sjetim se sebe...
za tetovaze sam uvijek govorila da mi je vulgarno i da to ne pripada na tijelo,.kod muskaraca da a kod zena ni najmanje...
i govorila sam da se osoba istice nekim drugim stvarima a ne tetovazama...i sad
kad sam nadosla na ideju da imam prve otkucaje srca svoje kcerke na ruci , to mi je tako bilo ...nemam prave rjeci
meni njeni otkucaji srca idu i uz svecanu haljinu i uz trenerku pa cak bi ih sebi i na celo tetovirala...
meni je veliki problem bio sto kjad se tetoviras kao da si ogranicen sa time kako i sta nositi...a sad ne mislim tako, mozda sto je meni licno taj motiv tako velik
moja sestra bi se htjela tetovirati I MaMa joj neda kao sto nije dala ni meni i drago mi je jer ne znam dali bih ijedan motiv radije nosila od ovga i nijedan nije vrijedan da ga nosim sa sobom osim ovoga.tako sam rekla i sestri...da nikad ne zna koji motiv u njenom zivotu ce zasluziti da ga ona tetovira i da priceka
< Poruku je uredio Lulu_ -- 10.8.2009 16:58:02 >