cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Dobacivanje na ulici

clock-img

03.11.2011, 16:44

clock-img

Nunichi

pencil-img

4125

IZVORNA PORUKA: apokalipsa

IZVORNA PORUKA: Nunichi

aaaaaaa zar ova tema nije izbrisana ili  zakljucana za sva vremena user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ja ovo tek sad vidim...pa umisisa ti se vratila, nije ti ban bio dozivotni? user posted image

clock-img

03.11.2011, 17:28

clock-img

Anoniman

Joj ta dobacivanjauser posted image

Bilo je tu mnogih izraza ali od neki dan "mrkačo i piče"user posted image nikad čula...još se dere mrkačooooo, mrkačoooo i naravno ignorisala sam to, te dobih novi naziv pičeeee, pičeeeeuser posted image i dalje sam se pravila gluha i nastavila put... user posted image

clock-img

03.11.2011, 17:46

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

IZVORNA PORUKA: Breskva

Joj ta dobacivanjauser posted image

Bilo je tu mnogih izraza ali od neki dan "mrkačo i piče"user posted image nikad čula...još se dere mrkačooooo, mrkačoooo i naravno ignorisala sam to, te dobih novi naziv pičeeee, pičeeeeuser posted image i dalje sam se pravila gluha i nastavila put... user posted image

i opet se smijem ko luda user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Zadnji članci

article-img