Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Trebala bih kupiti TV i isla sam gledati, medjutim meni osim izgleda nista ostalo ne znaci. Imaju neke karakteristike kao TV-a koje su mi pokazivali ali ja sam totalno neupucena u to. Pa ako neko ima da se razumije samo da mi objasni najbitnije karakteristike koje moram gledati pri kupovini....
12.12.2013, 10:35
vila_7
5398
i mene ovo zanima i razlika izmedju plazme i lcd?
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Meni je to sve poskupo iskreno...ja bih nesto bar oko 600 KM
13.12.2013, 08:43
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: vila_7
pa imaš manji ekran 32 inča sve reference...sad je LG LED smart u Domond ( onaj bivši Eš company) bio oko 620 KM
inače sad su na akciji do nove godine... televizor koji je koštao prije 3 mjeseca 1500 Km sada je 1150 KM... moj muž kad s enije rokno
< Poruku je uredio Hanady RR -- 13.12.2013 8:44:53 >
13.12.2013, 17:17
Amelaa RR
3309
IZVORNA PORUKA: vila_7
Kod nas je 32 inca, po meni sasvim dovoljno za nasu prostoriju.
13.12.2013, 22:41
hanabanana
4435
Mi imamo neki novi Sony. Meni treba upustvo za upotrebu. Ne znam ni koliko je inča.
13.12.2013, 22:45
Blue rose RR
4361
Imas "veliki" il "mali", pa eto ovisno kako ga ti "dozivljavas":))))))
13.12.2013, 22:47
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Imas "veliki" il "mali", pa eto ovisno kako ga ti "dozivljavas":))))))
Jel još uvijek pričamo o tv?
13.12.2013, 22:49
Blue rose RR
4361
Pa naaaaravno, o cem bi drugo bila tema. Ja volim kad mi "taman" stane...u dnevnu sobu :)
13.12.2013, 22:52
hanabanana
4435
IZVORNA PORUKA: Blue rose RR
Pa naaaaravno, o cem bi drugo bila tema. Ja volim kad mi "taman" stane...u dnevnu sobu :)
:) evo kaže čoˇjek 41 inča. Što se mene tiče ja mogu i bez tv u kući. Ali mužu treba space shuttle....
13.12.2013, 23:21
minie
165
Ovaj, mislim da je onaj od 32 inca oko 600 KM, a predobar je.