cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Zimska jakna.

clock-img

30.10.2013, 10:46

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

slazem se sa salmyuser posted image meni je i ova druga lijepa ali je previse sportska, volim kad je jakna malo napucanija pa je mogu obuci zimi i kad se sredimuser posted image al obe su superuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

30.10.2013, 10:47

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

ja volim i cirkone i sljokice i poneki tigrasti detaljic al nista previseuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

30.10.2013, 10:48

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: Hannica

Pa,da... slazem se s tobom,moze postojati seljasta kombinacija,ali ne stvar sama po sebi ( osim robe iz iz jednog ze butika user posted image ).
Isto vazi i za tigrasto,mei bas super kad to neko zna dobro skombinovati,dok na nekim osobama izgleda ,u najmanju ruku,vulgarno.
Na pr..... ja se ne usudim to nositi.user posted image

Tigrasto volim bas bas...da nije bezvezica obukla bi se od -do :)

clock-img

30.10.2013, 10:58

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: teacher75

slazem se sa salmyuser posted image meni je i ova druga lijepa ali je previse sportska, volim kad je jakna malo napucanija pa je mogu obuci zimi i kad se sredimuser posted image al obe su superuser posted image

Ma ima jaknu za srediti se,i kaput... a ja sam vise sportski tip,na pr. stikle ne nosim nikako,sve jednostavno i klasicno. Ovo sam uzela samo zato sto je povoljno naletilo.

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

30.10.2013, 11:36

clock-img

MicoTico

pencil-img

340

Da li vi svi mislite da stvari koje se sjaje (ne mislim na stvari sa cirkonima i raznim sljokicama) izgledaju seljasto? Meni to nikad nije bilo pravilo.user posted image

Ne mislim, ali na ovoj slici mi se ova jakna previše sjaji, bar za moj ukus. I nije mi seljasta jakna ta sjajna, nego mi djeluje loš materijal, onako onaj jeftini, eto.
I Ok je na nekome, na meni nikako.

Ubuntu! (ja sam zato što mi jesmo)

clock-img

30.10.2013, 13:18

clock-img

anagloria

pencil-img

41

za mene takve stvari izgledaju jeftino ,mi smo zene i uvjek moramo voditi racuna o izgledu,ja bar tako mislim i uvjek
se trudim da sam dotjerana ,ne kupujem najskuplju garderobu ali gledam da kad nesto kupim ne izgledam jeftino i
naravno uvjek sam nasminkana ali decentno...user posted image

clock-img

30.10.2013, 17:20

clock-img

Galicia

pencil-img

2433

IZVORNA PORUKA: anagloria

za mene takve stvari izgledaju jeftino ,mi smo zene i uvjek moramo voditi racuna o izgledu,ja bar tako mislim i uvjek
se trudim da sam dotjerana ,ne kupujem najskuplju garderobu ali gledam da kad nesto kupim ne izgledam jeftino i
naravno uvjek sam nasminkana ali decentno...user posted image

Gdje si Kim nisam te prepoznala.

“It takes a long time to make it simple.”

clock-img

30.10.2013, 17:52

clock-img

anagloria

pencil-img

41

Hello...user posted image

clock-img

30.10.2013, 18:15

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Kako ide biznis?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

30.10.2013, 18:46

clock-img

tinkivinki

pencil-img

876

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Prva...user posted image .druga je obicna...

i meni prva

clock-img

30.10.2013, 18:58

clock-img

anagloria

pencil-img

41

very good.thanks

clock-img

30.10.2013, 19:21

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: tinkivinki

i meni prva

Pa i ja sam prilicno obicna.user posted image

clock-img

30.10.2013, 19:27

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

i meni prva

no,no...mi uvjek moramo izgledati kao da smo s modne piste sisle...

“Temelj ljudske sreće je duboka sigurnost, spontana radost u malim stvarima i velika jednostavnost.”

clock-img

30.10.2013, 19:50

clock-img

canim

pencil-img

4126

Na lijepom insanu sve lijepo stoji, tako da hannice koju god da izaberes lijepo ce ti stajati.

clock-img

30.10.2013, 19:50

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: muaaa

i meni prva

no,no...mi uvjek moramo izgledati kao da smo s modne piste sisle...

Sta cu kad mi je takav karaktet.user posted image

clock-img

30.10.2013, 20:53

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

vidjeh obje jakne danas uzivo u azelu al nazalost nije bilo vecih bbrojeva, samo mali. obje su super i zaista bih se i ja tesko odlucila, ova sjajna je bila crna ia ova druga teget i crna. posto vec imam jednu crnu jaknu, uzela bih radije ovu tegetuser posted image da hoce nabavit vece brojeve pa da i ja sebbi kupimuser posted image

clock-img

30.10.2013, 21:09

clock-img

InLove

pencil-img

538

i meni prva

I meni se prva vise svidja user posted image

Zbog pogresnih ljudi, vise ni prave ne prepoznajem!

clock-img

30.10.2013, 21:51

clock-img

leona81

pencil-img

6373

ja sam nekidan kupila ovu drugu, jedna jedina a moj br bila u Titovoj. mislim da ima ovih ili crnih kod BBI, fali mi kaput ali nikako da naletim na moj br a da je dvoredno kopcanje

< Poruku je uredio leona81 -- 30.10.2013 21:54:13 >

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

30.10.2013, 21:54

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: leona81

ja sam nekidan kupila ovu drugu, jedna jedina a moj br bila u Titovoj. mislim da ima ovih ili crnih kod BBI, fali mi kaput ali nikako da naletim na moj br a da je dvoredno kopcanje

javi mi odmah ako gdje vidis teget il jednu il drugu broj 42, molim te!

clock-img

30.10.2013, 22:01

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

a što 42...user posted image
zar ne može 40...na baščaršiji bilo 40-ki ...ove druge

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.10.2013, 22:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

usko je meni 40, jakne su mi uvijek 42. majice ok 40 al jakne ne

clock-img

30.10.2013, 22:08

clock-img

leona81

pencil-img

6373

hocu, bilo je raznih fakat, i bas mi rekose iza BBI da bude veci izbor, nego eto ja naletila cim su iznijeli robu u Titovoj

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

clock-img

30.10.2013, 22:10

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

leona otiđi na baščaršiju gore fakat ima kaputića raznih...slabije ode gore nije ''prometno''user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Zadnji članci

article-img