cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Kako prestati pušiti ?

clock-img

04.07.2013, 14:37

clock-img

bebaa

pencil-img

-11235

http://www.24sata.info/magazin/zanimljivosti/155052-zakljucao-glavu-u-kavez-kako-bi-prestao-pusiti.html

samo čvrst karakter može pomoći...nikakvi kavezi......user posted image

"U laži su kratke noge ! "

clock-img

04.07.2013, 15:10

clock-img

chantal

pencil-img

431

IZVORNA PORUKA: Dz3ni

Nije tačno, duhan sadrži mnoge otrovne alkaloide, među njima i NIKOTIN koji u većim količinama može ubiti. To što pride dodaju arome i šta već je dodatno trovanje.
Ontopic, prestala sam pušiti prije dvije i nešto godine nakon devet godina pušenja i to vrlo lako...pročitala sam knjigu "Lako je prestati pušiti" od Allena Carra. Jednostavno se nakon čitanja desi neki klik u glavi, znam mnoge ljude koji su tako prestali. Ako je neko zainteresovan, neka mi se javi na pp da pošaljem pa se uvjerite i same. Jedina mana je što je knjiga u elektronskoj formi, ali lako je isprintati user posted image

Knjiga je super,i ja je preporučujem user posted image

Prije 7 mj sam prestala pušiti,i sad se super osjećam,prvi 1-1.5 mj su bili onako kritični,ali rekla bih da sam u međuvremenu ubila Allenovo "malo zeleno čudovište" user posted image

Sad još samo da mi je kako muža nagovoriti da prestane,jer sve teže podnosim miris,odn.smrad duhana na njemu (odjeća,kosa) user posted image

clock-img

04.07.2013, 15:30

clock-img

prskalica

pencil-img

191

ima li neko link od ove knjige u pdf da mi posalje u pp?

clock-img

04.07.2013, 16:07

clock-img

Buba.B

pencil-img

22

Da dam pozitivan glas za knjigu..moja mama je prestala da pusi zahvaljujuci njoj...
A imas na y.t. video, skracena varijanta knjige.... naravno da je knjiga opsirnija ali za prvu pomoc dobro dodje....

clock-img

04.07.2013, 16:18

clock-img

chantal

pencil-img

431

Prskalice,poslala sam ti pp

clock-img

04.07.2013, 16:29

clock-img

zumbulcica

pencil-img

488

Ja dajem plus za knjigu ali jos veci plus za električnu cigaruuser posted image ja i mm prestali diminjati zahvaljujući električnoj cigari.Usteda zagarantovana, kad samo pomislim da sam nekad svakodnevno kupovala cigareuser posted image i bacala brdo para na njihuser posted image

sunce mamino,21.08.2011.

clock-img

04.07.2013, 16:49

clock-img

chantal

pencil-img

431

Gdje ima volje,ima i načina user posted image

clock-img

04.07.2013, 19:40

clock-img

prskalica

pencil-img

191

hvala chantal user posted image

clock-img

04.07.2013, 20:21

clock-img

visnjica1

pencil-img

4

Ja prestala u trudnoci pusiti i piti kafu za jedan dan zaboravila na svoje poroke hahah ie vo sad ce godina kako ne pusim i sad mi bukvalno dim cigarete smeta muz pusi i ne zeli da prestane ali ni ja ne uticem na njega njegova stvar slabo u stnau pusi jer ga preko dana nikada nema,
Samo volja jaka

Moje Sunce 25.11.2012

clock-img

04.07.2013, 22:28

clock-img

madam x

pencil-img

839

Ja prestala prije mjesec dana...super se držim user posted image

clock-img

04.07.2013, 22:29

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: Buba.B

Da dam pozitivan glas za knjigu..moja mama je prestala da pusi zahvaljujuci njoj...
A imas na y.t. video, skracena varijanta knjige.... naravno da je knjiga opsirnija ali za prvu pomoc dobro dodje....

Može li link za taj video, zanima me ...a i knjigu bih voljela pročitati.

clock-img

04.07.2013, 22:33

clock-img

chantal

pencil-img

431

user posted image Oooo,čestitam Zino,samo naprijed :) Poslaću ti ja link za knjigu,a za video ne znam...

clock-img

04.07.2013, 22:37

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: chantal

user posted image Oooo,čestitam Zino,samo naprijed :) Poslaću ti ja link za knjigu,a za video ne znam...

Hajde de...hvalauser posted image

clock-img

04.07.2013, 22:55

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

IZVORNA PORUKA: zinanina

ja prije 2, nakon 21 godine pušenja

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

04.07.2013, 22:57

clock-img

Marija13

pencil-img

-611

IZVORNA PORUKA: bebaa

http://www.24sata.info/magazin/zanimljivosti/155052-zakljucao-glavu-u-kavez-kako-bi-prestao-pusiti.html

samo čvrst karakter može pomoći...nikakvi kavezi......user posted image

user posted image user posted image user posted image
odlična ideja, uz prestanak pušenja si i na prisilnoj dijeti!

"Ono što mi jesmo određuje našu djecu daleko više nego ono što im govorimo. Znači, potrebno je da budemo danas, ono što želimo da naša djeca postanu sutra."

clock-img

04.07.2013, 23:12

clock-img

madam x

pencil-img

839

IZVORNA PORUKA: ladyblue

ja prije 2, nakon 21 godine pušenja

Znam da si prije 2 mjeseca prestala, rekoh kad može Lady, mogu i jauser posted image

clock-img

04.07.2013, 23:22

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

http://www.uho.hr/media/carr_allen_-_lako_je_prestati_pusiti.pdf

al meni nije pomoglauser posted image
meni nema pomoćiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

04.07.2013, 23:23

clock-img

madam x

pencil-img

839

Hvala Hanady, dobila sam link na PP.

clock-img

04.07.2013, 23:53

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

http://www.infobar.ba/mag/zakljucao-glavu-u-kavez-kako-bi-prestao-pusiti/#.UdXmC2ZF4o4.facebookuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

04.07.2013, 23:58

clock-img

tajra26

pencil-img

670

imam ja isprintanu ni meni nije pomogla user posted image

Ljubav se zove imenom tvojim 12.10.2011

clock-img

05.07.2013, 00:27

clock-img

SREĆNA

pencil-img

-75

Kupiš cigare koje nikad ne bi zapalila, najgore i najodvratnije, zapališ , zgade ti se, povraća ti se od njih, ali kad ti dođe da zapališ onda ne možeš cijelu ispušit, baciš i tako dva tri dana, zgadiće se nećeš moći zapaliti ni onu koju si dotada pušila.Probajte.

clock-img

05.07.2013, 12:07

clock-img

almondray

pencil-img

-1468

Joj jeste smiješne , pa ne može vama niko pomoći ako to stvarno ne želite.Taman da vas hipnotišu user posted image
Ja sam prestala kad sam prvi put ostala trudna i počela na porođajnom ponovouser posted image
Drugi put kad sam ostala trudna (mart 2012) ponovo prestajem i nikad više mi nije pala na pamet.Sad mi smrdi svaki pušač.I da napomenem i mm je sa mnom prestao pušit.

I am one of those people who constantly needs to have something toDO and DO.MZT

clock-img

05.07.2013, 12:19

clock-img

Dz3ni

pencil-img

387

Video je bio na youtube-u i iz nekog razloga je uklonjen... srećom skinuo ga je mm na vrijeme te ga imam na kompu. Ako hoćete mogu ga probati uploadovati negdje pa staviti link za skidanje (tipa na rapidshare) ako budem imala živaca da čekam, povelik je pa će to potrajati, oko 108 minuta traje. A nije mi mrsko i "spržiti" pa proslijediti. user posted image

Mm nije pomagala knjiga, ali je on imao tako jaku želju za prestajanjem da ju je pročitao jedno 3x, a film je pregledao min 10x user posted image sve dok ipak nije uspio, evo ne puši preko 2 mjeseca.

clock-img

05.07.2013, 21:12

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: almondray

Joj jeste smiješne , pa ne može vama niko pomoći ako to stvarno ne želite.Taman da vas hipnotišu user posted image
Ja sam prestala kad sam prvi put ostala trudna i počela na porođajnom ponovouser posted image
Drugi put kad sam ostala trudna (mart 2012) ponovo prestajem i nikad više mi nije pala na pamet.Sad mi smrdi svaki pušač.I da napomenem i mm je sa mnom prestao pušit.

ja bi i nakon toga završila kao Izet Fazlinović...zapalila da se smirim jer me neko hipnotisouser posted image

trudnoća bi bila rješenje u mom slučaju...
a ostalo i ne trudim se iskreno...nije mi još kliknulouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

05.07.2013, 22:26

clock-img

chantal

pencil-img

431

a ostalo i ne trudim se iskreno...nije mi još kliknulo

upravo to...volja je najbitnija,a ova knjiga,električna cigareta ili ovaj fazon s najodvratnijim cigaretama su samo olakšice,pomagala...i sve je individualno,meni ovo zadnje nikad ne bi pomoglo,jer su mi SVE cigarete mogle proći,a pušila sam "svašta" user posted image čak sam i Moravu,Ronson i sl.koji put zapalila user posted image Drina mi je bila gadna ali nikad nisam odbila,baš sam bila strastven pušač i naprosto sam uživala u onom osjećaju kad npr. gladna ili te neke odvratne zapalim pa mi se lagano zamanta user posted image ali sve do jednom :) hB

Dz3ni,ako uspiješ stavi nam link ovdje,baš bih voljela naći taj video da jednoj osobi proslijedim,ja sam našla na youtube ali na njemačkom

Zadnji članci

article-img