cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Šta vam se najviše jede u trudnoći?

clock-img

21.03.2012, 07:49

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

Svasta mi se jede poguzija user posted image od prvog dana zelena salata sa malo limuna zacinjena, nju bi mogla uvije, krastavci kiseli uh tegla sat vremena , i bas bas kad mi padne na pamet jedan dobar komad kolaca sreca pa je slasticrna blizu user posted image

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

21.03.2012, 10:28

clock-img

maajaa

pencil-img

76

samo sladoled :)
(cijelu zimu sam 'trpila' cudne poglede teta iz prodavnice)

Ena, 22.05.2003
Dino, 13.06.2012

clock-img

21.03.2012, 10:29

clock-img

chuci

pencil-img

804

uuu sladoled

valja mi nagovoriti mm da mi kupi jedn iz mcdonaldsa
mmmmmmm

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

23.03.2012, 17:36

clock-img

Dz3ni

pencil-img

387

Sad bi tako mogla jednu lubenicu, ali nema ih još user posted image user posted image user posted image
user posted image

clock-img

23.03.2012, 18:26

clock-img

Miimy

pencil-img

1041

Tresnje one velike Haslame uh ...

‎"Odluka o tome da ćeš imati dijete – izuzetno je važna. To znači da će tvoje srce zauvek koračati negdje izvan vlastitog tijela."

Nase malo Sunce doslo na svijet 3..8.2012. 9:10h

clock-img

03.04.2012, 21:57

clock-img

selmaaa_sa

pencil-img

18

Interesantno meni se nesto ludo jedu jabuke.Pocela sam 3 najmanje na dan da jedem :).

clock-img

04.05.2012, 12:28

clock-img

LuckyStar

pencil-img

11

nazalost...sushi :) a posto se ne smije jesti sirova riba, onda se pocastim s vremena na vrijeme sa vegetarijanskim sushijem.... i jagode....i tresnje....

clock-img

04.05.2012, 12:32

clock-img

ivana29

pencil-img

25

Riblja juha...sparoge..kiseli krastvci..zelena salata..voda obicna...od slatkoga ni s...fuj..bljak...

clock-img

10.06.2012, 21:00

clock-img

saksija

pencil-img

128

m&m bobe.. one sa kikirikijem, zute.. uh.. i onda me snadje gestacijski dijab. i :(((
ali kad krenem u bolnicu ima da smazem jednu kesicu vala.. jer kasnije svakako necu moci zbog kikirikija (ako bude srece pa budem dojila)

clock-img

03.08.2012, 22:52

clock-img

aidicaa

pencil-img

1008

Sir, tresnje i banane sad za sad user posted image

*** 11.01.2013. u 11:47h Rodilo se nase Sunasce ***
14.05.2016. pozitivan test***

clock-img

05.08.2012, 22:36

clock-img

simba00

pencil-img

-349

IZVORNA PORUKA: aidicaa

Sir, tresnje i banane sad za sad user posted image

Otkud ti trešnje???? Ja sam ih se najela dok ih je bilo, i jagoda... A aktualno augustovsko voće - dinje, lubenica, breskve, borovnice/kupine/maline... i tako ukruguser posted image

clock-img

05.08.2012, 22:46

clock-img

morenaa

pencil-img

178

masline user posted image pojedem teglu za 2 danauser posted image

clock-img

05.08.2012, 23:44

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

Ništa

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

05.08.2012, 23:49

clock-img

Teddy Bear

pencil-img

425

Ni u ovoj kao ni u prethodnoj trudnoci nemam nikakvih prohtjeva, nikad mi nista nije "prahnulo", zamirisalo, zasmrdilo...

clock-img

05.08.2012, 23:52

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Nista posebno, kao i kad nisam trudna, ono sto sam voljela i sad mi je ok i obrnutouser posted image

clock-img

05.08.2012, 23:53

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Teddy Bear

Ni u ovoj kao ni u prethodnoj trudnoci nemam nikakvih prohtjeva, nikad mi nista nije "prahnulo", zamirisalo, zasmrdilo...

isto

vazda van svijeta, kad me neko pita kako se osjećam ja zastanem, pa mi nije jasno, dok ne nadodjem da me  isto pita zbog trudnoće user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.08.2012, 00:02

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

veeseelaa, ista sam ti, ali ponekad kazem e sad cu se prenemagati basuser posted image , tako da sad cesto kazem ako nije po mom 'ali ja sam trudna' user posted image

clock-img

06.08.2012, 00:04

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ja sam u prvoj trudnoci povracala na miris paprika, nikako ih nisam moglauser posted image s Ajnurom sam jela sve normalno, nije mi se gadilo a nije mi ni naumpadalo nista posebno...

clock-img

06.08.2012, 00:06

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

user posted image ja nikako da dodjem sebi pa da ponešto isfoliram user posted image
nekad kontam jel drugim trudnicama fakat loše il foliraju
Bože mi oprosti, te ih smori vrućina, te ne mogu da hodaju, te ne mogu da stoje, te ih nešto žulja, te se ne mogu sagnuti, te im se sve gadi, pa im se manta
Samo bi ležale, spavuckale i prduckale user posted image
dodje mi da i ja tako bar 5 dana opalim user posted image user posted image user posted image al nisam ja taj tip

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.08.2012, 00:10

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ne foliraju vesela, kazu da nema dvije iste trudnoce, ni kod iste zene... neke zene puno povracaju, neke puno naticu, nismo svi jednako jake da podnesemo trudnocu... a da je svakome biti tako lagan svih 9 mj kao tiuser posted image ja bih sad odmah drugo radjala, da mi je tako

clock-img

06.08.2012, 00:10

clock-img

Full Moon

pencil-img

534

Nisam ni ja taj tip, ali sad iz zeze to govorim, i naglasavam ahahahhahuser posted image

clock-img

06.08.2012, 00:13

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: animagical

ne foliraju vesela, kazu da nema dvije iste trudnoce, ni kod iste zene... neke zene puno povracaju, neke puno naticu, nismo svi jednako jake da podnesemo trudnocu... a da je svakome biti tako lagan svih 9 mj kao tiuser posted image ja bih sad odmah drugo radjala, da mi je tako

ma sit gladnom ne vjeruje
ja nisam imala ništa o tih simptoma, pa mi valjda nije jasno
Halalite

al do duše ima i onih razmaženih ženica koje sve uveličaju, ja bar tako mislim
ma 9 mjeseci brzo prodje, kasnije je belaj user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

06.08.2012, 00:25

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Ni meni se u obje trudnoce nista nije specijalno jelo..

...nit je sta mirisalo, nit je sta smrdilo....

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

06.08.2012, 00:29

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

suti i zahvaljuj bogu sto ti je tako jer ja se nikad u zivotu nisam osjecala gore nego u obje trudnoce. konstantno povracanje skoro sve vrijeme oba puta.eto zamisli da si mamurna skoro 9 mjeseci i to dva putauser posted image nisam djaba zavrsila u bolnici na infuziji nekoliko dana. kolege s posla su mi poslije pricali da su se bas brinuli za mene kako sam lose izgledala, al me nisu htjeli prepadati a ja budala nisam htjela na bolovanje. mama mi je rekla nekad u 5.mj da mi nije vidjela osmijeh od kako sam ostala trudna. nista nisam jela, sve mi se gadilo, samo sam jedva cekala da se sve zavrsi i da se porodim i sve poslije poroda mi je bilo super lagano i uzivancija naspram tog perioda trudnoce.nisam se mogla radovati ni bebi niti sam imalo uzivala u svemu tome, a da ne govorim koliko sam i fizicki ila iscrpljena, nigdje energije ni snage (odakle su i imati kad mjesecima nisam skoro nista jela i kad sam prvih mjeseci gubila kile umjesto da dobivam) hb pa ne mislim vise biti trudnauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

06.08.2012, 01:28

clock-img

Medić*

pencil-img

29

Tiki ti se bas napatila, hajde hBg proslo je.

Meni se u trudnoci jela stambolka, tikvenjaca, muz stalno kupovao ispod saca, dinju nisam mogla smisliti, dan danas mi miris smeta.

< Poruku je uredio medic slatki -- 6.8.2012 1:29:09 >

Nema vece institucije od roditelja!

Zadnji članci

article-img