Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Pa da jeste, valjda ga ne bi vodali bezveze po Parizu, al nejse....uglavnom nešto ne štima
11.11.2013, 18:08
dinaa
2141
IZVORNA PORUKA: babybaby
Dijete jeste teško bolesno i teško mu je i svima oko njega, ali baš da toliko forsiraju susret s tim tamo nekim fudbalerom s velikim riječima - posljednja želja!!! I otkud znaju da mu je posljednja? Sutra moze pozeljeti jos sto novih zelja. Neko forsira ovo, ne znam zašto. I maltretiraju dječaka vodajući ga po Parizu. Bolje bi im bilo da su ga odveli u neki pristojan zoološki vrt u tom Parizu nego što su ga vodili na stadion... Samo mu čine gore...
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
11.11.2013, 18:59
bebacha
1170
Stvarno mislim da uopste nije uredu da se pise o ovom slucaju jer mi ocito nista o ovome neznamo a tema je i previse bolna
11.11.2013, 19:57
Hanady RR
18727
Molim Vas smanjite tenzije.
Ovo je tema namjenski otvorena za bolesnoga dječaka... nije u redu da na istoj analiziramo njegovu bolest koja postoji... to je dijete... molim vas imajmo uvijek na pameti a kojoj temi pišemo i o kome... sutra ovo njegova majka može čitati...šta nam je