Pa da jeste, valjda ga ne bi vodali bezveze po Parizu, al nejse....uglavnom nešto ne štima
11.11.2013, 18:08
dinaa
2141
IZVORNA PORUKA: babybaby
Dijete jeste teško bolesno i teško mu je i svima oko njega, ali baš da toliko forsiraju susret s tim tamo nekim fudbalerom s velikim riječima - posljednja želja!!! I otkud znaju da mu je posljednja? Sutra moze pozeljeti jos sto novih zelja. Neko forsira ovo, ne znam zašto. I maltretiraju dječaka vodajući ga po Parizu. Bolje bi im bilo da su ga odveli u neki pristojan zoološki vrt u tom Parizu nego što su ga vodili na stadion... Samo mu čine gore...
"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"
Mamino sunce Ameen
11.08.2009. <3
11.11.2013, 18:59
bebacha
1170
Stvarno mislim da uopste nije uredu da se pise o ovom slucaju jer mi ocito nista o ovome neznamo a tema je i previse bolna
11.11.2013, 19:57
Hanady RR
18727
Molim Vas smanjite tenzije.
Ovo je tema namjenski otvorena za bolesnoga dječaka... nije u redu da na istoj analiziramo njegovu bolest koja postoji... to je dijete... molim vas imajmo uvijek na pameti a kojoj temi pišemo i o kome... sutra ovo njegova majka može čitati...šta nam je