cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Veš mašina (perilica)

clock-img

01.08.2015, 21:51

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

E ja sam vrlo ogranicena s izborom

treba da bude ona plića oko 45 cm dubine a mislim da 2 u 1 takvih nema
mada mi nesto i nije potrebna susilica ...navikla sam ovako.... jedino kad bi bila ta plica 2 u 1 onda ok....
evo istrazujem

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

02.08.2015, 11:38

clock-img

pocahontas

pencil-img

2546

mi smo prije 7 godina uzeli Zannussi ves masinu i dobra je bila sve evo do sada..nije digitalna, ali pere sve programe od otkuhavanja, do kratkog od 30min, pa neki ekonomicni 2h traje pranje, pa rucno pranje program, sareno, pa neki program za djeciju odjecu, pa za sportsku, saso mange user posted image
ali sto, prekjucer je pocela nesto da lupka, mm je ubijedjen da je neka skalamerija zapela unutra a koja je ubacena od strane naseg djeteta user posted image
vidjecu sutra, zvacu majstora da vidi sta je upalo

clock-img

12.09.2015, 13:49

clock-img

Daliyah92

pencil-img

644

Ja imam samsungovu masinu i prezadovoljna sam user posted image
Nesto ovako: http://content.aolstatic.net/ProductImages/rvLarge/WF80F7E6U6X_SI_WASHINGMACHINE_AN_L.jpg
Mama je u Bosni skoro kupila slicnu polovnu, i ona je zadovoljna user posted image
Prije sam imala Toshiba masinu, ali mi se vec nakon 2 godine pokvarila i nismo je nikako ni napraviti mogli, uzas..
Sad da vidim koliko ce me ova sluziti user posted image

"Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi."

A 16.6.2012. :)
D 14.5.2016. :)

Zadnji članci

article-img