I ja imam taj grijac. Kao i ti, dobila sam ga na poklon i puno sam razmisljala o upotrebi. Sada mi ne treba, jer ja stavim vodu prave temperature za flasicu u termosku, u plasticni dozer za prah, izmjerim doze i smuckam nabrzinu nocu, tu u spavacoj. Inace, ja niti slucajno ne bih zagrijavala AD mlijeko. Mislim da je OK da ono napravljeno stoji sat do sat i po na sobnoj temperaturi, i onda ga prospes, ako nije beba popapala. No, ima jos jedna opcija koje sam se dosjetila, kako bi se taj grijac dao iskoristiti: stavis u njega flasicu s vodom i nastimas temperaturu na kojoj hoces da ti je. Vjerovatno izmedju 37 i 50 stepeni. Onda, kada bebaca ogladni, ti samo dodas prah, izmuckas, i eto ga... Mislim, samo prijedlog, ukoliko ti je upotrijebljiv. Sto se caja tice, ja ga ne dajem. Emu i dojim i dohranjujem HIPPom, ali mi je doktor rekao da nema potrebe da joj dodajem caj ili vodu, jer samo zauzima prostor neophodnoj hrani, a bebi ne treba, jer vode je dovoljno u mlijeku, a caj ne moze svakako variti beba i samo prodje kroz sistem...