Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bas lijepa tema...kako vidim fino su se hanumice naputovale. Ja sam bila u Turskoj-Kemer,ljetovanje iz snova... Obisla sam jos Veneciju-meni je prelijepa; Veronu;Barselonu,Nicu,Kan,Monte Carlo,ali to je bila ona brzinska tura,sve u 11 dana. Od svega toga najvise mi se svidjela Venecija sva onako romanticna i Barselona koja je susta suprotnost sva ubrzana i urbana. Od Hrvatskog primorja svasta se obislo,ali meni je najljepse bilo na Hvaru i u Puli...to bi svakako ponovila. Crnogorsko nikad vise...nista mi se tamo ne svidja,a bila sam u Herceg Novom. Imam zelju da vidim Pariz i Istambul u sto skorijem roku... Poziv da idemo u Svedsku imamo,ali to ce biti vjerovatno tek naredne godine. Sad imamo u planu maleni put u BG krajem maja,na koncert Depeche Mode pa se tome radujemo ko da idemo na Tahiti. A veeelika mi je zelja neke bas egzoticne zemlje posjetiti...pa nadam se da ce doci vrijeme i za to...
13.01.2009, 13:20
Ilhana RR
6113
I meni je Pariz i Istambul velika zelja da posjetim... kontali smo na jesen da idemo u Pariz jer ovde ima onih vikendputovanja sa hotelom i avionom po 200 eura po osobi, a Lamija nista neplaca... tako da cemo vjerovatno posjetiti to, pa mozda cak i za mm-ov rodjendan posto mu je u oktobru...
A Istambul, jednog dana kad Lamki bude malo veca jer nevjerujem da je taj grad za bebu...
A Dubai mi je veliki san... jednog lijepog dana i tamo bih voljela otici!!!
13.01.2009, 13:31
Anoniman
Eh, putovanja!!! Sad bi se spakovala negdje... Kao dijet sam obisla citavu bivsu Jugoslaviju, osim Slovenije i Makedonije. A posle rata Budimpesta, Bec, Istambul(nekoliko puta), Armutlu, Malezija, a zelja mi je Maroko.
13.01.2009, 14:28
larina
490
i ja mm nagovaram da odemo na 2-3 dana u pariz,jer je oko 3 sata autom od nas,pa mozda se ode jadan dan,a on bi volio da malo bez djece napravi mi putovanje u dubaje ili negdje gdje jos nismo bili-a ja nekako nemugu bez djece ni dana... ali u svakom slucaju svako ljeto se ide sa djecom do neke plaze
13.01.2009, 14:50
Ilhana RR
6113
Reci mu neka dubaji cekaju na 30.o godisnjicu braka hhiihi ;)
13.01.2009, 14:52
larina
490
ih on hoce dok smo mladi-da uzivamo ha,ha-kao da napravi romanticno putovanje
13.01.2009, 14:54
Ilhana RR
6113
ih sto je bilo bilo je... a nije lose ni sa djecom... mi bili u turskoj sa Lamijom...
13.01.2009, 14:59
larina
490
i mi smo sa troje bili na djerbi u tunisu i stvarno je bilo super-cak mozda i ljepse nego sami,a ja sam sad puno vezana za djecu nikad ih puno same ne ostavljam,a i njima je interesantno da negdje odu
13.01.2009, 15:01
Ilhana RR
6113
Ma ja, nama bilo prelijepo sa njom... ona uzivala pravo... nemogu iscekati jos da prohoda... i na ljeto ako Bog da na more da idemo jippiiiii da se kupamo u moru
13.01.2009, 15:03
anitaMO
1384
vidim ovdje da skoro niko nije bio u hercegovini,a mi vam usput.pa hajte navalite.
13.01.2009, 15:04
larina
490
i ja jedva cekam,pa makar i do hrvatske-neki dan smo bili na bazenu djeca se pravo iskupala
13.01.2009, 15:05
liebevoll
168
Sada zivim u Njemackoj, bila sam u gradovima koji su nam malo blizi, voljela bih otici u Minhen, svaki put kada krenemo u Bosnu kazemo idemo preko minhena, i svaki put kazemo, ma hajd, sljedeci ;) Zatim Hrvatska,posebno makarska rivijera, Crna Gora- Ulcinj i Herceg Novi Turska-Side-prelijepo Egipat, Spanija (Barselona), Italija (Verona), Francuska (Nica), Madarska (Budimpesta-divan grad) Ali nikad necu zaboraviti prvo putovanje poslije rata u Visoko!!!! TO je bila avantura!!!
13.01.2009, 15:10
larina
490
prodem i ja kroz visoko,da neces opet ici da vidis piramidu-ako je vec ima
13.01.2009, 15:11
anitaMO
1384
svedska nekoliko puta,danska -kopenhagen,norveska-oslo.njemacka .frankfurt,italija-verona.švicerska-cirih.u sloveniji zivili za vrijeme rata ,ljubljana,hrvatska -zadar zivili dole.mama mi je odozdo.hrvatska čitava.srbija samo do beograda. volila bih na kubu otići,grčka,pariz.uf
13.01.2009, 15:15
liebevoll
168
To je bilo poslije rata, odmah, to "putovanje" A isla sam i na piramidu, osapunjala se ziva, i rekla doke je ne iskopaju ne idem opet! Larina, je li i ti zivis u Njemackoj?
13.01.2009, 15:18
Visnja RR
15102
IZVORNA PORUKA: anitaMO
vidim ovdje da skoro niko nije bio u hercegovini,a mi vam usput.pa hajte navalite.
Mene sramota reci da nisam nikad bila na Starom ...moram to ispraviti ove godine...
13.01.2009, 15:20
larina
490
jesam,vidim da nas ima puno iz njemacke
13.01.2009, 15:21
liebevoll
168
Ima, i ja sam vidjela, trebali bi se naci negdje na kafioci ;)) Gdje si ti? Ja sam u Nordrhein Westfalen
13.01.2009, 15:34
anitaMO
1384
vala Višnja ispravljaj.
13.01.2009, 15:37
Romali
2753
IZVORNA PORUKA: anitaMO
Jao kraljica si
13.01.2009, 16:46
žana o8
707
Idem redom: Hercegovina he he he, Hrvatska, Mađarska, Italija, pa onda ona apsolventska eksurzija do Španije i nazad, prošle godine oktobar Istanbul, decembar Bratislava ( Slovačka) i tu nastade Žana i nestade putovanja .
13.01.2009, 18:28
tweety
1407
Hm ovako...Bila sam u Norveškoj 11 godina pored nje obišla naravno i Svedsku i Dansku a Finsku nisam...ne znam nikoga tamo Onda u Njemačkoj bila u Berlinu,prolazila kroz neke gradove kao i u Austriji a u Češkoj u Pragu na ekskurziji.Sa sestrom išla u Francusku tj. Pariz i naravno prelijepi Disneyland Pa sam onda bila na Kanarskim ostrvima tačnije Gran Canaria.
Onda naše susjedstvo Hrvatska i Crna gora (zanimljivo još nikad nisam bila u Srbiji) Od Hrvatskih gradova obisla Zagreb i neke Jadranske gradove,tako isto u Crnoj Gori od Herceg Novog do Bara.
San mi je definitivno Dubai.Nek se samo zdravo aBd otići čemo jednog dana. Naravno želim vidjeti i Egypat,Tursku,Tunis...
13.01.2009, 20:05
malo janje
6
ja idem svake godine u zadnjih 7 godina u spanjolsku u lloret de mar tam mi je najbolji provod a imamo plan ici uegipat i usa nadam se da ce to uskoro,a ove godine ljetujemo u crikvenici
14.01.2009, 07:31
mamyca
1657
IZVORNA PORUKA: Visnja
Mene sramota reci da nisam nikad bila na Starom ...moram to ispraviti ove godine...
Pod hitno to ispravljaj,cekaju te Herke na kafici.
14.01.2009, 22:22
A Iman
85
Venecija Verona Barcelona San Marino Andora Montreal Toronto Otava Istanbul Ankara Jeddah Riyadh Mekka Medina Abu Dhabi Dubai Shardja i jos par Emirata da ne nabrajam Brisel Pariz Bec Cirih Nica Monako- Monte Karlo Bolonja KL Malaka Singapur Dakar-Senegal Kairo Aleksandrija Tripoli Rusija Amsterdam bivsa Yuga (Zagreb, Split, Dubrovnik, Ljubljana, Podgorica....da ne nabrajam)