cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Leva rodila svoje srećice

clock-img

21.09.2013, 12:21

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Nek su ti zivi i zdravi.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

21.09.2013, 12:22

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

user posted image user posted image user posted image

to su mamini lavići ,da budu dugo godina živi ,zdravi i veseli ,
imena su prelijepauser posted image user posted image user posted image

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

21.09.2013, 12:25

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Levo, kraljice, nek' su ti živi i zdravi mali lavići. Brzo će oni to sve savladati i doći svojim mami i tatiuser posted image

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

21.09.2013, 12:28

clock-img

Zelimo_bebu

pencil-img

1715

Levo neka su zive i zdrave mrvice nase....mogu mislit kako slatki joojjjjjj dusice drage,,,imena su prekrasna user posted image neka ih dragi Bog cuva i da nam se uskoro pridruzi na temama....moramo im pojasnit koliko smo ih cekale sve redom....to su djeca koja imaju ovu gomilu tetakauser posted image

Ne znam što je jače, ta ogromna želja ili bol u duši što mi ta ista želja stvara...?
06.11.test pozitivan
07.11.beta 111,78
Nasa najveca zelja je uslisena...da nam sretno dodjes bebo nasa...
13.07.2017.stigao nas princ

clock-img

21.09.2013, 16:17

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

IZVORNA PORUKA: Leva

Hvala vam svima na cestitkama i podrsci koju ste nam pruzale u proteklih par godina. Moja dva carobna djeteta su prave tufne jer su rodjeni u 31. sedmici trudnoce. Adi je tezak 1730gr i dug 44 cm a Jan je tezak 1630 i dug 40 cm. Na neonatologiji su dok ne nauce sve ono sto bi trebalo da znaju terminske bebe user posted image
Porodjajnu pricu vam dugujem i to jednu kilometarsku posto mi se izdesavalo toliko toga sto ne moze stati u par redova user posted image

dibna imena , i tako napredne bebe u 31 sedmici masallah user posted image user posted image user posted image da budu zivi i zdravi mami svojoj .

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

21.09.2013, 17:10

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

A ja se rasplakah od sreće user posted image user posted image user posted image
Ljubimo vas milion puta...upravu je Želimo bebu, to su djeca s najviše tetaka user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

21.09.2013, 17:14

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

pa to su prilicno velike bebeuser posted image user posted image
neko brzo sve nauce i da ih mama nosi kuciuser posted image

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

24.09.2013, 16:56

clock-img

ajnur

pencil-img

773

Cestitam od sveg srca :)

Blagost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne ukrasi,a grubost ne dotakne ni jednu stvar a da je ne upropasti.Muhammed a.s

A 18.10.2010 mamin djecak
A10.08.2012 mamina cura

clock-img

25.09.2013, 10:20

clock-img

gvendolina

pencil-img

1896

IZVORNA PORUKA: Leva

Hvala vam svima na cestitkama i podrsci koju ste nam pruzale u proteklih par godina. Moja dva carobna djeteta su prave tufne jer su rodjeni u 31. sedmici trudnoce. Adi je tezak 1730gr i dug 44 cm a Jan je tezak 1630 i dug 40 cm. Na neonatologiji su dok ne nauce sve ono sto bi trebalo da znaju terminske bebe user posted image
Porodjajnu pricu vam dugujem i to jednu kilometarsku posto mi se izdesavalo toliko toga sto ne moze stati u par redova user posted image

Leva user posted image

masAllah, sto rece bebacha to i nisu malene bebe,moja prijateljica je u terminu rodila malenog sa 1900 i sada je to momcina od 3g koji je prestigao svoju generaciju user posted image
zelimo vam brz oporavak i tebi i bebicama i da ubrzo stignu svojoj kuci da uzivate zajedno user posted image user posted image

p.s. jedva cekamo porodjajnu user posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 25.9.2013 10:21:27 >

clock-img

14.10.2013, 16:17

clock-img

yasemin

pencil-img

344

dugo me nije bilo na forumu
pa čestitam svima na prinovi , a one drage forumaice kojer još nisu postale mame želim da im se to desi što prije
leva čestitke od srcauser posted image user posted image

yasemin

clock-img

14.11.2013, 12:18

clock-img

delfin

pencil-img

958

promakal mi je ova informacije, ali me baš obradovala, draga Leva iskrene čestitke, sve najljepše vam želim user posted image  user posted image  user posted image

16.05.2010 Napokon je stigla naša najveća sreća- mamino sunce :)
19.08.2011 stigla je i mamina princeza :)

Zadnji članci

article-img