IZVORNA PORUKA: selina
gdje ste zene drage,ja sam sa mojom malom bila skoro u bolnici zbog bronhitisa 2 sedmice prvo joj je pocelo voda na nosi pa kasalj i u tom je doslo i hroptanje tako da smo dosli nakon 2 sedmice kuci i kod kuce je izbacila tek slajm prije nije spjela,otpusnicu smo dobili sad u ovom mjesecu 8.0' i njoj je bilo dobro ali od danas mi opet pocinje malo kasljucati pa me strah da joj nece se opet sve ponoviti.......sta vi mislite smijem li joj dati caj od bijelog sljeza da pije????ili imate vi neki savjet????
na ovoj temi dala sam dosta savjeta kako na prirodan način rjesiti problem stalnog vraćanja brohitisa kod djece. nasime ono u sto se ja zakljinjem 3 su stavri koje su mi omoućile da moja beba već 6 mjeseci nije bolesna iako se povremeno javi curenje nosića i kasljucanje.
Kao prvo savjetujem ti da kupis babyvac...to je super stavr za ispuhivanje nosića...kako živis u Janji siguirno ga tamo nećs naći ali na temi imas osobu koja to nabaljva iz zagreba i vjerujem da ona tebi to može poslati i postom...cjena je sitnica nasprem onoga kako djetetu pomone vjeruj mi .
Baby VacKLIK ako ga želis a zaista ti preporučujem za dobro tvoej bebe javi se meni da pokusamo sto prije da dođe do tebe
e dalje :
skuhaj čaj od luka i jabuke...
napravi sirup od lovora i smeđeg sećera
prehlada-začepljen nosić, kasljucanjeKLIK
na ovoj temi na 12 stranici imas recept koji sam stavila...a nakon toga imas ogroman broj savjeta i jos malo podrobnijih objasnjenja o konzumiranju istog.
nadam se biće bolje... ne brini... nepa niči...
higijena nosića jako je btina...
dok ne nabavis babyvac koristi pumpisu koju imas...stavljaj joj sljez u nos, imas li kapi sunce moje malo , stalno joj hladnom vodom uvmivaj nos i ispuhuj i brisi slinice, taj sekret iz nosa silazi joj dole i tako nastupa upala i javi se brohitis.