cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Teta za čišćenje ?

clock-img

23.11.2014, 15:54

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

IZVORNA PORUKA: scarlett

IZVORNA PORUKA: scarlett

Pisala sam malenoj, pošto je nahvalila svoju tetu, ali ne znam kada će vidjeti PP, a meni se malo žuri, jer ovih dana selim, pa mi treba pomoć, jer sam u 4 mjesecu, inače bih ja to sama. Zato mi treba provjerena i pedantna teta. Ako još neko ima preporuku, javlite mi se pliz ovdje ili na PP user posted image

Hoćeš da joj javim na fb da je tražiš?

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

23.11.2014, 22:58

clock-img

scarlett

pencil-img

1517

Hannice, ako je teta radila kod tebe, znaš je i vrijedna je preporuke (važno mi je da je po preporuci, inače mogla bih nači i u superoglasimauser posted image ), slobodno je kontaktiraj i javi mi njen broj na PP. Hvala od user posted image

"Ne hodaj po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni planine u visini dostići."

clock-img

08.07.2015, 09:37

clock-img

merima_s

pencil-img

398

Meni je potrebna zena za ciscenje i peglanje pa ako znate nekog molim br.u pp. Hvala.

Mamino srce kuca samo za vas dvoje....moje sve H&H

clock-img

10.01.2016, 10:11

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Može li mi neko preporučiti poštenu ženu za generalno čišćenje stana.Broj telefona u pp.Hvala puno user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

15.01.2016, 14:23

clock-img

darejare

pencil-img

1

Imam ženu za šišćenje stana...uredna...pedantna...i brza
ko želi broj...u pp :)

clock-img

22.03.2016, 10:13

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

vidim tema zamrlauser posted image , treba mi svježa info ko ima finu tetu i povoljnu za čišćenje, hvala unaprijed

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.03.2016, 12:19

clock-img

Maya_K

pencil-img

145

I meni bi trebala jedna teta podhitno. Ne mogu da stignem ništa user posted image

Eman 24.11.2009
Elvin 08.03.2014
Ne mogu oni mene malo platiti koliko ja mogu malo raditi :)

Zadnji članci

article-img