cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Teta za čišćenje ?

clock-img

22.12.2011, 20:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamine oci

kanim se javiti danima da vam ponudim svoju pomoc rado bih radila ali odustala sam iz razloga jer vecina zena trazi i onda kad im se javis na pp svaka nadje izgovor joj mila izvini itd... tako da imala sam milion puta dobre namjere zelela pomoci cak i minimalno zaraditi samo koliko da kiriju platim, medjutim kad god sam se na pp javila odredjenim forumasicama dobila bi odbijanje tako da odustajem i ako to nije mojo struka casno i posteno ne stidim se bilo kojeg posla ne samo kao teta za ciscenje javljala sam se i kao teta cuvalica svima se zuri svi traze a kad mi se javis da radis nadje se izgovor onda mi nije jasno zasto javno pisu trazim a na pp ne treba hvala user posted image

user posted image Dusa moja vrijedna i postena.

clock-img

22.12.2011, 20:09

clock-img

new mama

pencil-img

2578

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

kanim se javiti danima da vam ponudim svoju pomoc rado bih radila ali odustala sam iz razloga jer vecina zena trazi i onda kad im se javis na pp svaka nadje izgovor joj mila izvini itd... tako da imala sam milion puta dobre namjere zelela pomoci cak i minimalno zaraditi samo koliko da kiriju platim, medjutim kad god sam se na pp javila odredjenim forumasicama dobila bi odbijanje tako da odustajem i ako to nije mojo struka casno i posteno ne stidim se bilo kojeg posla ne samo kao teta za ciscenje javljala sam se i kao teta cuvalica svima se zuri svi traze a kad mi se javis da radis nadje se izgovor onda mi nije jasno zasto javno pisu trazim a na pp ne treba hvala user posted image

Potpisujemuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

clock-img

22.12.2011, 21:22

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

Pa ja ne znam da bih rekla ne hvala.

Sve zavisi sta neko trazi. Imas milion razloga. Postoje ljudi koji ne zele mijesati prijateljstvo i posao. Vi se druzite i pijete kafu, mozda neko ne zeli ili misli da bi to pokvarilo to prijateljstvo.

Evo ja trazim, i javi mi se zena i kaze da ima bebu od 14 mjeseci. I sta ako joj se beba razboli, sta cu ja onda????

Ili druga se javi i spisak uslova, a ja nisam ni zaustila da kazem sta mi treba i sta zelim od nje, tako da nemoj se ti ljutiti, ti nemoj odustajati od posla zbog par odbijenica. Da smo svi odustajali, sta bi bilo.

clock-img

22.12.2011, 22:11

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

draga Miracle*3 ja nisam nikog imentovala niti rekla ko, svako ima razlig sto, zasto i kako i naravno pravo izbora samo sam iznijela svoje misljenje, tako da naravno puno srece u trazenju ;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

22.12.2011, 22:12

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

new mama, Pahuljice i za vas user posted image od mene

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

22.12.2011, 23:02

clock-img

Miracle*3

pencil-img

463

draga Miracle*3 ja nisam nikog imentovala niti rekla ko, svako ima razlig sto, zasto i kako i naravno pravo izbora samo sam iznijela svoje misljenje, tako da naravno puno srece u trazenju ;)

Ne naravno da nisi. Ja samo iznosim i stav nekoga ko trazi. I rekla sam svoje iskustvo

clock-img

23.12.2011, 00:16

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

ne razumijem kako ti neko moze reci ne zelim??? a pogotovo velika prednost sto te znamo ??? ja ih prva da meni dodjes... ja sam sad ostala bez posla,i radila bih svasta... i svaki posao je gospodski samo lijenguze sjede i cekaju da ko da,ili prinese. draga ako zelis kod mene rado bih da dodjes... doduse meni ne trea zena za svaki dan ili sl. vec ponekad se pocastim,trazim za neki praznik da mi muz pokloni i et... to mi nekako zaista puno znaci da ne moram oko kuce brinuti barem nekada a uzasna sam tj bolesna picajzla :) drago bi mi bilo da mi neko koga znam ili ovako ili uzivo nebitno dodje,mda popijemo kafu... cak i da ostanem pomoci u dvoje ide brze :))) ako si za javi. i svaka ti cast!!!! skidam kapu ...
kissssssssssss

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

23.12.2011, 10:01

clock-img

emi7908

pencil-img

1384

ne razumijem kako ti neko moze reci ne zelim??? a pogotovo velika prednost sto te znamo ??? ja ih prva da meni dodjes... ja sam sad ostala bez posla,i radila bih svasta... i svaki posao je gospodski samo lijenguze sjede i cekaju da ko da,ili prinese. draga ako zelis kod mene rado bih da dodjes... doduse meni ne trea zena za svaki dan ili sl. vec ponekad se pocastim,trazim za neki praznik da mi muz pokloni i et... to mi nekako zaista puno znaci da ne moram oko kuce brinuti barem nekada a uzasna sam tj bolesna picajzla :) drago bi mi bilo da mi neko koga znam ili ovako ili uzivo nebitno dodje,mda popijemo kafu... cak i da ostanem pomoci u dvoje ide brze :))) ako si za javi. i svaka ti cast!!!! skidam kapu ...
kissssssssssss

kanim se javiti danima da vam ponudim svoju pomoc rado bih radila ali odustala sam iz razloga jer vecina zena trazi i onda kad im se javis na pp svaka nadje izgovor joj mila izvini itd... tako da imala sam milion puta dobre namjere zelela pomoci cak i minimalno zaraditi samo koliko da kiriju platim, medjutim kad god sam se na pp javila odredjenim forumasicama dobila bi odbijanje tako da odustajem i ako to nije mojo struka casno i posteno ne stidim se bilo kojeg posla ne samo kao teta za ciscenje javljala sam se i kao teta cuvalica svima se zuri svi traze a kad mi se javis da radis nadje se izgovor onda mi nije jasno zasto javno pisu trazim a na pp ne treba hvala 

Baš Malenaa upravu si user posted image
Mamine oči,eh dobro sad da znam kome da se obratim kad mi bude trebala pomoć ako pristaneš naravno user posted image i meni bi ponekad dobro došla pomoć kad radim generalku ali eto sad znam ko je voljan raditi i svaka tebi čast ...

clock-img

23.12.2011, 10:05

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: new mama

IZVORNA PORUKA: Pahuljicaa

Potpisujemuser posted image

mamine oči ma ti si prava vrijednica, naravno da je častan i pošten svaki posao

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

23.12.2011, 10:27

clock-img

Neca xxx

pencil-img

1126

Mamine oci, super da si se javila. Ja zaista rijetko angazujem pomoc za ciscenje kuce jer sve to nekako sama stizem. ali slijedeci put kada mi bude trebala pomoc, javljam se tebi. Sigurno. user posted image  

clock-img

23.12.2011, 20:41

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Mamine oči, svaka tebi čast user posted image user posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

24.12.2011, 17:36

clock-img

malenaa

pencil-img

1616

samo zelim da svima toplo preporucim mamine oci,tj adelu za ciscenje kuce ili cuvanje dijece ili sta god vam treba a ona zeli raditi-... danas je bila kod mene...prije svega na prvom susretu on je odusevila mog dinu mogao je s njom ostati danima,topao glas,pristup igranje... njena blaga narav i dobrota izviru iz svake rijeci.
nazalostt zbog obaveza nisam mogla s njom biti danas dok je radila kucu ali druzit cemo se sigurno. kuca blista... svaki kutak i dio je ociscen,izriban ljudi?????? ni sama sebi nebi ovako.... svaka cast po milion puta za ovu zenu. kod mene ce zasigurno imati posla pa makar samo sjedila pored nje :))))
ljubim nju prvo... a vama topla preporuka.

MAMINO SRCE I DUSA ..SVE MOJE DOSLO NA SVIJET 1.6.2009... CITAV SVIJET JE TAKO MALI NA PREMA TVOJIM OKICAMA SINE MOJ!!

Nedostajes mrvice mamina 18.4.2012. :(

Ema & Kaan. 19.3.2014. Duse moje malene...

clock-img

24.12.2011, 18:59

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

user posted image user posted image a ja bas brinula hoces li biti zadovoljna ;)hvala na divnim rijecima pusa za  Dinu malog rorije divan je user posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

25.12.2011, 16:01

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

08.03.2012, 14:15

clock-img

emma.L

pencil-img

2731

IZVORNA PORUKA: malenaa

samo zelim da svima toplo preporucim mamine oci

Slažem se, topla preporuka za Adelu. user posted image  
Ja sam zadovoljna njenim radom, mislim da će svatko biti. Žena je pedantna i ne zabušava, a ja sebi sigurno ne bih bolje očistila sve ono što sam zapustila preko zime.
Dakle, nećete se pokajati sigurno ako odlučite ukazati joj povjerenje.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

clock-img

08.03.2012, 14:43

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

hvala dragauser posted image i ti si zaista divna domacica bas,pusa za tvoje piliceuser posted image

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

15.03.2012, 21:55

clock-img

Alhemicarka

pencil-img

260

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja sam zadovoljna njenim radom, mislim da će svatko biti.. Žena je pedantna i ne zabušava, a ja sebi sigurno ne bih bolje očistila sve ono što sam zapustila preko zime

Evo da i ja potvrdim i dam sve pohvale. Ovo boldirano kao da sam ja napisala. Inače me je kao žena oduševila, volim i cijenim ovakve majke, žene i domaćice, svaka joj čast!

Ona neda da je slome, otima se i prkosi...

09. 04. 2012. Mamin Vrtirep

clock-img

28.05.2012, 17:23

clock-img

ciciban26

pencil-img

281

Potrebna mi je teta za ciscenje.Ako neko zna finu,pedantnu i temeljnu neka salje broj na pp. Obzirom da renoviramo stan,vec u petak bi mi trebala pomoc user posted image . Na zalost,nasa forumasica mamine oci trenutno nije slobodna

Moj zivot,moja dusica,moja zvjezdica i suncica :) 22.09.2011 12:05

clock-img

04.08.2012, 12:44

clock-img

Vrjednice

pencil-img

2

Na ovaj broj do žena koje rade čišćenje, peglanje i sve potrebno da vam kuća ili stan zablista, temeljito i brzo. 063642466

clock-img

11.04.2013, 16:27

clock-img

EEDITH

pencil-img

1217

zna li neko kolika je satnica žena koje čiste kuću ?

U životu ti je najvažnije biti živ,sve ostalo je lahko .........

clock-img

11.04.2013, 19:58

clock-img

mama75

pencil-img

2257

IZVORNA PORUKA: eldinky

zna li neko kolika je satnica žena koje čiste kuću ?

5-10KM Kod ove moje je 5KM sat, s tim da joj ja uvijek dam dorucak i rucak ili samo rucak, zavisi kada dodje, i naravno platim svo vrijeme koliko je ostala kod mene, bez obzira sto npr prije nego sto ode popijemo kafu i sl.

clock-img

16.04.2013, 07:47

clock-img

Alverde

pencil-img

51

Zdravo drage moje, da li mi neko moze preporucit tetu za ciscenje? Treba uskoro da se porodim tako da ne mogu ja, i zato bih neku pouzdanu,finu tetu,koja je detaljna jer mi je bitno da mi to uradi bas po mom merakuuser posted image

clock-img

16.04.2013, 08:40

clock-img

bambi1

pencil-img

132

IZVORNA PORUKA: Alhemicarka

IZVORNA PORUKA: emma.L

Ja sam zadovoljna njenim radom, mislim da će svatko biti.. Žena je pedantna i ne zabušava, a ja sebi sigurno ne bih bolje očistila sve ono što sam zapustila preko zime

Evo da i ja potvrdim i dam sve pohvale. Ovo boldirano kao da sam ja napisala. Inače me je kao žena oduševila, volim i cijenim ovakve majke, žene i domaćice, svaka joj čast!

Zna li neko da li mamine oci jos uvijek radi? Trebala bih nekoga za ciscenje i odrzavanje stana, a s obzirom da forumasice hvale nasu mamine oci bilo bi super da vidim s njom

clock-img

16.04.2013, 09:16

clock-img

mamine oci

pencil-img

4300

ne radim draga imam bebu ;)

Haris 28.10.1999
Fatih 25.01.2008
Iman 13.01.2013

clock-img

25.04.2013, 19:39

clock-img

Alverde

pencil-img

51

Drage moje,treba mi hitno teta za ciscenje,trebam da se porodim uskoro tako da ne mogu sama ocistit kucu,ako znate neku finu,pouzdanu i prije svega pedantnu tetu javite miuser posted image

Zadnji članci

article-img