cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: savjeti za igranje sa bebom

clock-img

19.02.2013, 20:17

clock-img

zagy

pencil-img

351

Mislim da to cudo zovu majcine ruke, mozes staviti i bebu od mjesec,ali misli da je jos mala, ja svoju planirala sa dva mjeseca uvalit u to cudo, tad bi mu moglo biti interesantno.

21.04.2009. - mamina princeza
21.01.2013.- mamin princ

clock-img

19.02.2013, 20:26

clock-img

milenium

pencil-img

6133

IZVORNA PORUKA: Inayat

Moja Meryem najvise voli svoj bouncer. Izgleda ovako:
user posted image

U njemu je od rodjenja (u pocetku sam skidala igracke). Voli da se ljulja, pa i zaspe u njemu.
Voli svoj mobil iznad krevetica kad se okrece. Pocinje uciti kako uzimati igracke u ruke pa ima i par zvecki sto je zabave, ali sam kad sam ja tu da joj pomazem. Ima i ljuljasku u koju je stavim kad se probudi pa dok joj ne dosadi. Nekad je stavim na krevet da se valja, pa kad sve to prodje onda ona hoce u krilo da gleda tv ili da se nosa. Od nosanja izgleda niko nije miran user posted image

zagi ja sam mislila na ovu ležaljku,samo moja nema ovog luka gore s igračkama. je li rano za nju?

clock-img

19.02.2013, 20:38

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

moja je ljuljacka slicna - CAM-ova je i stavljam je od pocetka jer je namjenjena od 0-6 mjeseci. Iskreno iako je krupnija beba,ruzno mi je izgledalo kad bih je stavila bas prvih dana ,tako da sam cekala. Sad sa 2 mjeseca bas lijepo u njoj lezi i koristimo je al maksimalno pola sata jer nece ona duze da je u njoj....

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

19.02.2013, 20:43

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

i mi smo je od pocetka koristili ali bih u udbuljenje stavila malo presavijenih tetra pelena da izravnam ... nismo imali luk ali nam je to bilo divno mjesto za uspavljivanje...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

19.02.2013, 21:46

clock-img

Alannah

pencil-img

518

Eh,mi imamo upravo ovaj fishervpriceov sa slike. Sto godina zivio ko god ga je izmislio.Mi smo nabavili kad je malom bilo mjesec i pol i odmah smo ga stavili. Ne bi izlazio iz njega,a sad mu je 4,5 mjeseca. Cesto ga ostavim i da odspava u njemu,ukljucim vibraciju,a i kad je previse placljiv i ne pomaze ni sika,pomaze da ga umotam u dekicu i stavim lezaljku na vibraciju. Elem cudo,vrijedi svake marke.Mogu srediti kucu,rucak napraviti,uciti,a da se on ne buni,vec se lijepo dijete igra.

clock-img

19.02.2013, 22:46

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

kod mene nije vibracija nego bas ljuljanje...mozda zato ne voli user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

20.02.2013, 17:09

clock-img

Sandrich

pencil-img

122

Ima li mama bebaca od jednu godinicu?sta rade vasi malisani u ovim zimskim danima?user posted image

Nas mali princ dosao na svijet 9.2.2012.
Carko broj dva nas obradovao 29.11.2013.

clock-img

20.02.2013, 22:20

clock-img

dzenyA

pencil-img

34

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Ima li mama bebaca od jednu godinicu?sta rade vasi malisani u ovim zimskim danima?user posted image

prevrce,otvara,penje se gdje stigne,prebacuje tv programe,pomjera zavjese ,zavrce ventile na radijatorima user posted image user posted image user posted image i

clock-img

20.02.2013, 22:42

clock-img

smajli80

pencil-img

688

IZVORNA PORUKA: Sandrich

Isto kao ik kod dzenyA zavlači se svuda,penje po stepenicama,ulazi u ormar i pritom izbaci svu gardarobu napoljeuser posted image ,đika uz muziku ullai u ladice i tamo sjedi i još dosta dosta togauser posted image user posted image

Mamina velika curica 5.3.2008
Mamin mali dječak 26.1.2012.

Zadnji članci

article-img