Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Mislim da to cudo zovu majcine ruke, mozes staviti i bebu od mjesec,ali misli da je jos mala, ja svoju planirala sa dva mjeseca uvalit u to cudo, tad bi mu moglo biti interesantno.
19.02.2013, 20:26
milenium
6133
IZVORNA PORUKA: Inayat
Moja Meryem najvise voli svoj bouncer. Izgleda ovako:
U njemu je od rodjenja (u pocetku sam skidala igracke). Voli da se ljulja, pa i zaspe u njemu. Voli svoj mobil iznad krevetica kad se okrece. Pocinje uciti kako uzimati igracke u ruke pa ima i par zvecki sto je zabave, ali sam kad sam ja tu da joj pomazem. Ima i ljuljasku u koju je stavim kad se probudi pa dok joj ne dosadi. Nekad je stavim na krevet da se valja, pa kad sve to prodje onda ona hoce u krilo da gleda tv ili da se nosa. Od nosanja izgleda niko nije miran
zagi ja sam mislila na ovu ležaljku,samo moja nema ovog luka gore s igračkama. je li rano za nju?
19.02.2013, 20:38
vila_7
5398
moja je ljuljacka slicna - CAM-ova je i stavljam je od pocetka jer je namjenjena od 0-6 mjeseci. Iskreno iako je krupnija beba,ruzno mi je izgledalo kad bih je stavila bas prvih dana ,tako da sam cekala. Sad sa 2 mjeseca bas lijepo u njoj lezi i koristimo je al maksimalno pola sata jer nece ona duze da je u njoj....
19.02.2013, 20:43
Visnja RR
15102
i mi smo je od pocetka koristili ali bih u udbuljenje stavila malo presavijenih tetra pelena da izravnam ... nismo imali luk ali nam je to bilo divno mjesto za uspavljivanje...
19.02.2013, 21:46
Alannah
518
Eh,mi imamo upravo ovaj fishervpriceov sa slike. Sto godina zivio ko god ga je izmislio.Mi smo nabavili kad je malom bilo mjesec i pol i odmah smo ga stavili. Ne bi izlazio iz njega,a sad mu je 4,5 mjeseca. Cesto ga ostavim i da odspava u njemu,ukljucim vibraciju,a i kad je previse placljiv i ne pomaze ni sika,pomaze da ga umotam u dekicu i stavim lezaljku na vibraciju. Elem cudo,vrijedi svake marke.Mogu srediti kucu,rucak napraviti,uciti,a da se on ne buni,vec se lijepo dijete igra.
19.02.2013, 22:46
vila_7
5398
kod mene nije vibracija nego bas ljuljanje...mozda zato ne voli
20.02.2013, 17:09
Sandrich
122
Ima li mama bebaca od jednu godinicu?sta rade vasi malisani u ovim zimskim danima?
20.02.2013, 22:20
dzenyA
34
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Ima li mama bebaca od jednu godinicu?sta rade vasi malisani u ovim zimskim danima?
prevrce,otvara,penje se gdje stigne,prebacuje tv programe,pomjera zavjese ,zavrce ventile na radijatorima i
20.02.2013, 22:42
smajli80
688
IZVORNA PORUKA: Sandrich
Isto kao ik kod dzenyA zavlači se svuda,penje po stepenicama,ulazi u ormar i pritom izbaci svu gardarobu napolje ,đika uz muziku ullai u ladice i tamo sjedi i još dosta dosta toga