IZVORNA PORUKA: Zelimo_bebu
IZVORNA PORUKA: rerica
Boli me zelja !!!
Potpisujem
Onaj osjećaj kad vidis mamu sa bebom u naručju,toliko zaboli,zašto ne možeš i ti tako,taj osjećaj postane toliko jak,čudan da ne znaš da li je to ljubomora,bijes,ljubav ili šta već
pa kao da ti dođe da otmeš to dijete i zagrliš
toliko pozeliš da je tvoje
Akobogda sve dočekale da osjetite svoju mrvicu kako se rita u stomaku,pa mazis pupu i brojiš dane kad će ti doći u zagrljaj
A dušebrižnika će uvijek biti
pa i kad zatrudniš i kad ti vide stomak uvijek imaju nešto da kažu,da dodaju,npr." znaš li šta ti je" :O i kad odgovorim dijete
oni dodaju "ma hajd sta je god,kad si toliko cekala nije važno" a nemaju pojma ni koliko sam čekala,ali su zaključili po tome koliko sam u braku
A neki dan,na nekom skupu,gospođa me pita (ne vidi stomak
) "imaš li ti djece" rekoh "nemam,još" sa naglaskom na još i osmjehom od uha do uha,a ona će "ma hajd biće,ih kad se kesa odriješi..."
nisam se vala potrudila da joj objasnjavam.
Ili kad me skoro poznanica srela,pita me "a gdje ti je dijete" a ja sa osmjehom "evo ga u stomaku" kaze "pa ono drugo" ja
pa rekoh "nemam drugo" kaze "pa gdje ti je" rekoh" pa nisam ga nikad ni imala" kaze "ja mislila ti imas jos jedno" vjerovatno i ona zakljucila po tome da bih trebala imati jos jedno,jer "daaaavnooo sam se udalaaa"