cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Torta" od pelena :)

clock-img

22.10.2010, 23:05

clock-img

Anoniman

Manuela user posted image , super su ove pape, uklopile se sa trakomuser posted image ...ma mama će biti oduševljena

clock-img

23.10.2010, 09:38

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

manuela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

23.10.2010, 10:14

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
w.pooh gdje nađe tu animacijuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Hvala.user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

23.10.2010, 18:42

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

Napravi je i ja user posted image uz nesebičnu pomoć moga supruga user posted image
user posted image
user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

23.10.2010, 18:51

clock-img

samedi

pencil-img

1047

W.pooh prekrasna torta!!! user posted image user posted image user posted image Koliko dugo si je pravila i koliko je kostala? Kako si povezala ovaj Johnsons losion(ako se ne varam),Jesi li ga samo stavila na 1. sloj pa povezala ovom trakom ili?

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

23.10.2010, 19:07

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

Hvala samedi user posted image
Koštala me oko 50 KM ali i htjela sam da bude malo "bolja" user posted image pelene su Sleep and play 2, Johnson kupka, ulje, puder i sapun, 2 zvečke, pape, 2 čarapice, 2 sipera i ukrasne trake.
Kupku sam samo stavila i zavezala traku čvrsto. Pravila sam je oko pola sata s tim da mi je mm pomogao oko motanja pelena user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

23.10.2010, 19:11

clock-img

samedi

pencil-img

1047

super,ne mogu da vjerujem da ste zavrsili za pola sata,nek si ga malo "iskoristila" user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

clock-img

23.10.2010, 19:15

clock-img

manuela RR

pencil-img

2377

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Prelijepa je torta....
Super je ovo bijelo okolo pelena,torta izgleda urednijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

clock-img

23.10.2010, 19:17

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

To bijelo mi je posudila Breskva.. i hvala joj još jednom user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

23.10.2010, 19:24

clock-img

Anoniman

završila i tiuser posted image user posted image user posted image , što si bona čovjeka zamučavala jadan bolestan a ti ga iskorištavašuser posted image ...Ljepši su ti ovi zeleni cvjetići od mojihuser posted image

clock-img

23.10.2010, 20:01

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

ma sam se ponudio..al stvarno user posted image user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

clock-img

12.12.2010, 12:20

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

evo moje tortice, sinoć napravljena za 15 minuta

user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.12.2010, 12:23

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

dobro vi to zene radite bas ste kreativne ja na zalost nemam tu osobinu :( na tom polju sam ko musko :))))
Vesela kad se snaha poradja ???

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

12.12.2010, 12:50

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Super torte! user posted image  user posted image  user posted image

Veeseelaa, gdje si kupila ove ukrasne trake, i ova srca - sta su i gdje si ih kupila, ako nije problem da mi kazes? user posted image

Ja sam imala problem kada sam pravila tortu sa ukrasnim trakama, jedva sam ih nasla u Merkuru na Stupu, ali skupe do bola. user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

12.12.2010, 12:51

clock-img

Adana

pencil-img

2777

I jos nesto, gdje kupite praaaavo velike gumice elasticne???

clock-img

12.12.2010, 13:42

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Adana

Super torte! user posted image  user posted image  user posted image

Veeseelaa, gdje si kupila ove ukrasne trake, i ova srca - sta su i gdje si ih kupila, ako nije problem da mi kazes? user posted image

Ja sam imala problem kada sam pravila tortu sa ukrasnim trakama, jedva sam ih nasla u Merkuru na Stupu, ali skupe do bola. user posted image

ukrasne trake kupila na pijaci (nisu skupe, 1 m/3-4 KM) , srca kupila u Bagateli na kasi....
Velike gumice kao i male imate kupiti u knjižarama
Ostali detalji kao što su samolepljive krpene slike tipa beba, medo, cvijet takodje ima na pijaci kupiti, tamo gdje se prodaju dugmad i rajfešlusi (pijaca Kumrovec)

Mirki snaha će se aBd poroditi do kraja decembra user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.12.2010, 13:46

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Izvini, na kojoj pijaci su kupovala ukrasne trake, i gdje - na standu koji pordaje sta? :)

Hvala za odgovor! :)

clock-img

12.12.2010, 14:45

clock-img

veeseelaa

pencil-img

20552

IZVORNA PORUKA: Adana

Izvini, na kojoj pijaci su kupovala ukrasne trake, i gdje - na standu koji pordaje sta? :)

Hvala za odgovor! :)

hej mila, pijaca Kumrovec, negdje u sredini pijace je štand, pitaj bilo koga gdje ima izbor rajfešlusa/traka/dugmadi i svak će ti reći

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

clock-img

12.12.2010, 22:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

evo moje tortice, sinoć napravljena za 15 minuta

user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
Torta je extra!
Sve su mi torte sa ove teme super,a ova posebno!  user posted image   Svaka čast!

clock-img

12.12.2010, 22:45

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Meni je torta jako lijepa, samo bih umjesto ovih trakica sjajnih stavila recimo ovu trakicu u sredini torte na sva tri kata ako me kuzite... Znaci sve trakice iste boje... I kupila bih recimo kolekciju jonsons ili becutan, da sve bude jedna marka... Tako ja planiram pravit aBd sad kad ja i svekrva budemo nosili poklon jednoj bebici....user posted image user posted image

mali savjet radije becutan nesto mi je jonsons sumljiv kod nasuser posted image

da se nadovežem, ne bi trebalo nikad kupovati nekom drugom bebi kozmetiku koju ne bi lično koristili na svojoj bebi, ja se uvijek time rukovodim

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

12.12.2010, 22:46

clock-img

anidla

pencil-img

3683

cccccc user posted image

oblik kao oblik, kakav i treba da bude, super...

druga trakica (svijetlo plava) mi je premedena i po meni bi bilo najljepse da su na sva tri kata ova plava trakica...

znaci,moje misljenje je da bih izbacila ove sive sjajece trakice,ovo srce I love you i ovo dole veliko nesto rveno...za moj ukus previse je boja, neuskladjeno....

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

12.12.2010, 22:49

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA PORUKA: Breskva

Sonja možeš i zihericom nekom malom...sve ukrase možeš nabavit u fis-bingu, stvarno puno toga imaju što može koristiti ...
user posted image

user posted image
Ja sam ovu na kraju upakovala u celofan i ekstra je bila, svi su se oduševili, al eto zaboravila sam slikat upakovanuuser posted image

ova mi je divna user posted image bas mi lici na mene :)

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

12.12.2010, 22:53

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: Breskva

Sonja možeš i zihericom nekom malom...sve ukrase možeš nabavit u fis-bingu, stvarno puno toga imaju što može koristiti ...
user posted image

user posted image
Ja sam ovu na kraju upakovala u celofan i ekstra je bila, svi su se oduševili, al eto zaboravila sam slikat upakovanuuser posted image

ova mi je divna user posted image bas mi lici na mene :)

samo nek je zelenouser posted image

clock-img

13.12.2010, 06:48

clock-img

leli§

pencil-img

1201

joj ja se obradovala da se naslagalo tortica, koliko se stranica ispisalo, kad ono svadjauser posted image

sto se tice pravljenja tortice od pelene ja bih da dodam da sam imala priliku vidjeti kakve su pelene kada se razmotaju (isto sarena salata :):):):)) ja se odlucila da ih ne riolam kada pravim tortu. ali malo ih je teze tako povezati.

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

clock-img

08.01.2011, 22:28

clock-img

neki

pencil-img

3476

Evo pregledala sam ove vase torte od pocetka,prelijepe su,svaka na svoj nacinuser posted image user posted image user posted image
A ja ne mogu iscekati mart mjesec,da pocnem praviti jednu specijalnu,aBduser posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img