cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: "Torta" od pelena :)

clock-img

21.11.2009, 12:53

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Hvaaaala! user posted image

Naša ljubav Asja je došla 17.07.2008.g :-)

The best thing to spend on your children is TIME...

clock-img

22.11.2009, 18:57

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

evo se nakanih da postavim slikice, upakovala sam u celofan da se ne prase.

user posted image
user posted image

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

22.11.2009, 19:00

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

preslatka je, pretpostavljam da je za curicuuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

22.11.2009, 19:57

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

hvala :)

jeste za jednu malu Ajšu :) Roditelji su bili odusevljeni :)

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

clock-img

22.11.2009, 20:07

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Maja78, torta je premedena. Svidja mi se lufa na vrhu, pogotovo jer je Tweety. user posted image  Super ideja!

clock-img

22.11.2009, 20:25

clock-img

maja78 RR

pencil-img

4163

hvalaaaaa :)

clock-img

16.12.2009, 16:33

clock-img

zagy

pencil-img

351

Napravih i ja tortu od pelena za svoju kolegicu i njenog malog dječaka, kaže da joj se sviđauser posted image I mogu vam reći da uopšte nije komplikovano za napraviti, treba samo malo vremena, i baš cool poklon dobijeteuser posted image Ovako izgleda prije pakovanja u celofan user posted image

user posted image i finalni proizvod  user posted image i sa druge strane user posted image

clock-img

16.12.2009, 16:46

clock-img

Private

pencil-img

521

zagy dobra ti je torta,reci mi koliko ti je pelena trebalo i sta si jos stavljala,jer zaova treba da se porodi sad u januaru,a neznam sta unutar da stavim?

clock-img

16.12.2009, 16:52

clock-img

mamica87

pencil-img

518

Koliko vamm treba pelena i kako ste ih vezali ili ucvrscivači?Koliko od prilike zade vas novcano?

Benjamin 17.07.2009

clock-img

16.12.2009, 17:01

clock-img

belmac

pencil-img

379

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš extra ideja. seki treba da se porodi krajemmjeseca pa ću je obradovati ovakvom jednom torticom. hvala svima na ideji. baš sam razmišljala šta da joj poklonim. ona je naručila bebi kozmetiku, a meni baš bilo bezveze da joj samo tako u kesici donesem par flašica kozmetika. mislim da će ova torta biti pun pogodak.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

clock-img

16.12.2009, 17:12

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: mamica87

Koliko vamm treba pelena i kako ste ih vezali ili ucvrscivači?Koliko od prilike zade vas novcano?

mene je izašla 23KM ali nisam imala ovih dodataka a sad kad budem pravila rodici potrošiću višeuser posted image ... ...evo link kako se pravi http://www.youtube.com/watch?v=MwiwZxHNPGU

clock-img

16.12.2009, 21:06

clock-img

zagy

pencil-img

351

Za podlogu sam uzela karton i obložila folijom. U sredinu stavila karton od papirnih ubrusa kojim sam uvezala spratove, svaku pelenu smotala i stavila običnu gumicu, a redove učvrstila velikom gumicom i onda ukrasna široka traka s vanjske strane da prekrije gumice. Potrošila oko 50-tak pelena, ukrasne trakice, sve oko 25 KM vas dodje, a dalje "kičenje" torte zavisi koliko želite potrošiti. Ja sam stavila siperak, silikon za zubiće, kašikice, posudu za hranu, čašu, slova, i cd. MIslim da me koštalo oko 40 KM. Bebica kojoj sam išla je sada veća pa sam stavila ove stvari, ali možete staviti i kozmetike i bočice, glodalice, igračku, čarapice, ma sve što vam padne na pametuser posted image Na kraju preporučujem umatanje u providni celofan da se ne praši i lakše je za nosituser posted image  

clock-img

22.12.2009, 16:17

clock-img

belmac

pencil-img

379

još jednom hvala na ideji.user posted image user posted image user posted image
evo da se pohvalim da sam postala tetka i da vam pokažem i svoju tortu od 100 pelena i dekoracijom od HIPP kozmetike. user posted image
user posted image

evo da vidite da je veličine kao beba od 9. mjeseci user posted image user posted image
user posted image

evo kako izgleda potpuno završena user posted image
user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

clock-img

13.01.2010, 17:06

clock-img

Adana

pencil-img

2777

Samo da pitam gdje kupujete ukrasne trake? ja se bas zadeverala kada sam pravila, jedva nadjoh trake. user posted image

clock-img

13.01.2010, 17:14

clock-img

IvanaTz

pencil-img

827

Ja kupovala u Mercatoru a ima i u DM-u.

9.9.2009. :-)))

clock-img

15.01.2010, 18:54

clock-img

Noor

pencil-img

92

Ove torte me odusevljavaju! Super ideje i sve koje ste pravile su savrsene!

Nasa bajka je pocela 17.08.2009.

clock-img

15.01.2010, 20:33

clock-img

Anoniman

Da i ja pohvalim svojih ruku djelo. 
Torta od pelena i kutija za uspomene za jednog posebnog dječaka Arslana : )

user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

15.01.2010, 23:22

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

super je, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i mene zanima cca. cijena jer meni bi dvije ovakve trebale ubrzo.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

16.01.2010, 09:00

clock-img

Anoniman

Ova moja torta je skromna.  U njoj se nalazi malo pakovanje Pampers pelena br. 4, set od tri Becutan proizvoda, dvije NUK glodalice, pape, ukrasne trake, providni ukrasni celofan, papir za serviranje torte, kartonska rolna od kuhinjskog ubrusa, komad debljeg kartona i gumice. 
Torta košta onoliko koliko možete/želite utrošiti u nju.

(Nije lijepo da govorim o konkretnoj cijeni jer mama ovog dječaka posjećuje forum... Ovom prilikom joj šaljem pusu)

clock-img

16.01.2010, 13:09

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

aa znam koji je to dječak, zapamtila sam arslana pošto je rođen isti dan kad i jauser posted image , torta je divna a jesi li i kutiju sama napravila

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

16.01.2010, 18:53

clock-img

Anoniman

Jesam, i kutiju sam sama ukrasila.  Dakle, već sam imala kutiju obloženu plavim platnom.  Kupila sam u OBI-ju filc u raznim bojama.  Našla sam na internetu razne crteže lavova, odabrala najljepši i prema njemu rezala materijal, malo šila, malo lijepila i gotovo : )
Namjeravam napraviti i Esmi jednu takvu kutiju. 

clock-img

09.02.2010, 23:54

clock-img

MinaMM

pencil-img

302

IZVORNA PORUKA: pingpong

Da i ja pohvalim svojih ruku djelo. 
Torta od pelena i kutija za uspomene za jednog posebnog dječaka Arslana : )

user posted image

user posted image

user posted image

tek sad sam vidjelauser posted image . super jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . hvala ti jos jednomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

clock-img

10.02.2010, 08:45

clock-img

delly

pencil-img

888

ova zadnja mi je nesto ekstra user posted image user posted image i ja bi htjela see nauciti trebace m u 6.mjesecu :))

25.07 -dosla je nasa princezica

clock-img

10.02.2010, 08:59

clock-img

Anoniman

delilah, stvarno je jednostavno... mislim da imaš na prvoj stranici ove teme link za uputstvo.

clock-img

10.02.2010, 09:06

clock-img

w.pooh

pencil-img

1021

pingpong superuser posted image ja jedva čekam da imam nekom napraviti tortu..u skorije vrijeme ništa user posted image

13.08.2008.
Lﻻ ﻉ√٥oυ F٥гﻉ√ﻉR

Zadnji članci

article-img